2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım....hayırdır inşallah diyeyim ilk önce....anlıyorum sayılmaz ama hoş bir rüya görmüşsün....yanlış hatırlamıyorsam KK'da rüya yorumlamayla ilgili bir topic vardı...bir arkadaş rüya yorumluyordu....oraya da bir yaz istersen canım...

Canım bilmiyordum o topiki ben, konu açtım, inşallah yorum yapacaklar

Canım bilmiyordum o topiki ben, konu açtım, inşallah yorum yapacaklar

meraba canım ben de anlamam o işten, ama hayırdır inşallah diyelim. sen de kafanı çok yorma güzel düşün öyle olsun canım...rüyalar yorumlanırmış ama herkese de güvenmemek gerekir dikkatli ol

meraba canım ben de anlamam o işten, ama hayırdır inşallah diyelim. sen de kafanı çok yorma güzel düşün öyle olsun canım...rüyalar yorumlanırmış ama herkese de güvenmemek gerekir dikkatli ol

Selam, nasılsııınnnn??
Canım içgüdülerime güvenirim, beni tanıyanlar bilir mistik bir insanım ben; ceza mı ödül mü bilemedim.

Ya tatlım yaa, benim oğlan geceleri uykusuz baykuşa döndü iyice. Bir de parmağıyla ön alt diş etlerini gıcır gıcır kaşıyor, geliyor galiba...

merhaba güzel anneler ben de burdayım:) çiğdem çok güzel bi rüya görmüssün. lucid dream denen bişe var bi ararştır istersen

Slm kızlar haftasonum çok güzel geçti.Artık iyice herşeyin farkına varıyor oğlum.Valla biz onu eğlendirdik o bizi.Bu arada cumartesi dr a gittik genel kontrol ve ek gıda ile ilgili bilgi almak için.Gelişimini çok iyi buldu ayrıca oğlumun kalbinde üfürüm var ama bütün dr lar çok iyi açıklama yaptılar şu an için korkulacak bişey yok 1 yaşına kadar kapanmazsa tehlikeliymiş.Çapa tıp fakültesindede takip altında.Üfürümle ilgili çok fazla bilgim var.O yüzden çok fazla korkmuyorum şimdilik 1 yaşına kadar geçmesi için dua ediyorum.Ama bu hafta dr umuz iyileşme görüyorum galiba sizinki düzelmeye başlamış dedi yüreğime su serpti.
Ve ek gıdalarada geçtik pazar günü ilk kahvaltısını yaptı çokta beğenmedi havuç suyu falanda verdim ama en çok bebe bisküvisini sevdi.

slm canım sevındım haftasonunun guzel gecısıne canım gecmıs olsun benım cogu arkadasımda vardı kucukken ufurum ılkokuldayken sonradan onların bıle kapandı cok korkma.ama nasıl fark ettınız bızım sıpa hıııııu dıye ıcınden bı ses yapıyor oyunmu anlamadım??????

merhaba güzel arkidişlerim...
nasılsınız bakalım.sonunda netim tekrar açıldı ve burdayım.sıkıntıdan patlamıştım resmen yaaa.bizim şimdilik diş çıkarma belirtimiz yok.bazen kontrol ediyorum yerlerinde de öyle belirgin bir şişlik yok.hayırlısı bakalım ne zaman çıkacak.

herkesler face de takılıyor buraya uğramıyor valla.bakalım işe başlayınca ne yapacaklar

Benim hamileliğimin son ayında bebeğimin kalp kapakçığında kalınlaşma görüldü.Sonra iy ibir profosör buldum bebek kardiyolojisi üzerine.Çapa da profösörmüş özel yerine gittim muayene etti doğumda düzelecek büyük ihtimalle doğum yapınca bebeğini çapa ya getir bakalım geçmişmi dedi.Oğlum 7 günlükken çapa ya götürdük hamileliğimdeki problem söylediği gibi doğumda düzelmiş fakat şimdide kalpte delik var dedi.Gayet güzel açıklamalar yaptı 1 yaşına kadar geçebilir dediler.Yani görünürde anlaşılacak bir durum değil.Ama çocuk dr ları bebeğin göğsünü dinlediklerinde farkedebiliyor.Mesela oğlumu her ay kontrol için götürdüğüm dr göğsünü dinlerken farketmişti söyledi ben zaten 7 günlükken biliyordum.

canım geçmiş olsun.ben geçenm sene 2 kere bebeğimi kaybettim.sonra araştırıldı falan bişi çıkmadı ama araştırmalar sırasında dahiliye dr um kalbimde üfürüm olduğunu ve iyi bir kardiyologa gitmemi söyledi.benim zaten bazı şikayetlerim oluyordu.neticede gitmedim dr daha.çünkü hayatımı öenmli derecede etkilemiyor.üstelik benim abim bebekken bu nedenden dolayı kaybedilmiş.tabi bu 2 sene önce olan bi durum.şimdiki tıp o zamanla kıyaslanmaz.yani bence korkma.şu an neredeyse herkese aynı teşhis konuluyor.ama sen y,nede takibi bırakma.allah şifa versin tüm bebişlerimize aman onlar hasta olmasın.

merhaba güzel anneler ben de burdayım:) çiğdem çok güzel bi rüya görmüssün. lucid dream denen bişe var bi ararştır istersen

Baktım canım, pek bir şey bulamadım, geyik muhabbeti var onunla ilgli bol bol. Vikipedi'den bakıyorum şimdi. Sanırım o kadar kabusun arasında bilinçli olarak Felak ve Nas okumayı akıl etmem
ondan kaynaklanıyor.

Canım çok geçmiş olsun, düzelecek inşallah. Dualarımız seninle tatlım.

Özlemcim baktım lucid rüyaya, benim bu rüyaya pek benzemiyor sanki. Çünkü bilinçli görmedim. Aman neyse...

Sanada geçmiş olsun.Dr lar şöyle bilgi veriyorlar
Bütün bebeklerin anne karnında yaşaması için kalbi delik olurmuş bu bebeğin yaşaması için gerekli bir durummuş.Fakat doğumda o delik kapanırmış.Kapanmayanlarınsa 3 aylıkken 4 aylıkken 5-6-7 vs. 1 yaşına kadar kapanabiliyormuş.Eğer 1 yaşından sonra kapanmazsa o zaman sorun var demekmiş.Bende o yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yinede ister istemez tedirgin oluyorum.İnşallah benim bebeğimi ve bütün bebekleri allah anasına babasına bağışlar sağlıklı ve huzurlu bir ömürleri olur.

Çok teşekkürler arkadaşım.Valla yakında bende sıkılacaksınız diye korkuyorum bendede hiç dert bitmiyorki.Allah dermansız dert vermesin inşallah hiç kimseye.Bu halimize şükür.Zaten çapaya bebek kardiyolijisine gittiğimde hep şükrediyorum halime ne hasta bebekler çocuklar var.Halimize binlerce şükür.

Olur mu canım öyle şey anlatacaksın tabi, biz de ne dertler var ohooooo =)))

Bu arada kızlar dr umuz bize kalsiyum verdi.Bütün bebeklerin ihtiyacı varmış kalsiyuma kemik gelişimi için ama bazı bebeklerin bıngıldakları dar oluyormuş yani çok kapalı oluyormuş onlara veremiyorlarmış çünkü kalsiyum alırsa daha çabuk bıngıldakları kapanır ve kafaları küçük kalırmış.Bulut un bıngıldağı genişmiş o yüzden rahatlıkla kalsiyum kullanabilir dedi.Sizinde aklınızda olsun dr unuza bir danışın isterseniz belki sizde kullanıyorsunuzdur bilginiz vardır ama ben yinede dr umuzdan edindiğim bilgiyi sizede aktarayım istedim belki bi faydam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…