2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol senin bebiş nasıl ek gıdalara alıştımı.Neler veriyosun ek gıda olarak

İyi şükür nasıl olsun, geceleri uyumuyor ama olsun o kadar...

Ek gıda vermiyorum fazla. Yoğurt yapıyorum az az veriyorum; bir de armut sıkıyorum onu da az az veriyorum...

Ya ben sütten kesildim yaaaa :84: . Sabah 10, akşam 10 geliyor sütüm, geri kalan zamanda hep mama alıyor oğlum.

süt arrtırıcı bişeyler kullanıyo musun, bir de her mamadan önce emzirmen yada sağman gerek doymadığı takdirde mama ilavesi yap yoksa sütün azalır tatlım gelmese de çeksin biraz...
senin bebiş neredeyse 5 aylık o0lmuş oturuyor mu artık mama sandalyesi aldınız mı

herkes neredeeeeeeeeeeeeeee???????????????????
geliyorum gidiyorum kimse yok...............

Beeen geeeldiiim...

Ne yaptıysam fayda etmedi... Still tea, tahin-pekmez, şerbet, kuru börülce... Canım benim bebeğim memeyi 1 ay önce bıraktı, çok uğraştım sadece sinir krizleri geçirmesine neden oldu. Sağıyordum zaten, yine 3 saatte bir güzel geliyordu sütüm, 2 hafta önce eşimle tartıştık -artık nasıl üzüldüysem- sütüm gitti. Zaten takviye ediyordum, şimdi yalnız sabah ve akşam alabiliyor sütümü. Boş boş da çektirdim, 1 damla 1 damla bekletip üzerine ekleyince kendi sütüm de bozuldu. Artık bilmiyorum ne olacak.

iyidir sen nasılsın doruk nasıl?yemeniz içmeniz uyku düzeniniz falan

iyiyim canım doruk ta iyi mşlh.4 ay 1 hafta sadece sütümü verdim.şimdi günde 1 kere mama br kerede meyveli yoğurt veriyorum.gündüz uykusu pek yok.3-3.5 saatte bir yarım saat uyuyor işte öleee devAm

ee senin bebişin nasıl?

ay aşkolsunn kız.bir yandan süt sağıyorum bir yandan yazıyorum.anca yetişiyorum napim.nasılsın güzelim?

Kolay gelsin, bildiğin gibi işte uğraşıp duruyorum minik baykuşumla. Ah geceleri bir uyusaaaaa... Sen napıyosun tatlı oğluşun nasıl?

baktım doyuyor bi kaç gündür bende sadece sütümü veriyorum herşey çok güzel gidiyor maşallah akşamları sebze çorbası veriyorum 2 günde birde öğlenleri elma püresi cici bebe veriyorum şu daninolardan mı yediriyorsun canım? saanırım onlar sakıncalı oluyormuş bebekler için

hyr cnm.yoğurdun içine meyve rendeliyorum onu veriyorum.taze ev yapımı yaniii

Kolay gelsin, bildiğin gibi işte uğraşıp duruyorum minik baykuşumla. Ah geceleri bir uyusaaaaa... Sen napıyosun tatlı oğluşun nasıl?

oğluşum iyi uyuttum süt sağayım dedim.kalkar birazdan.doymuyor mu acaba çiğdem.geceyle gündüzümü karıştırdı yoksa.

oğluşum iyi uyuttum süt sağayım dedim.kalkar birazdan.doymuyor mu acaba çiğdem.geceyle gündüzümü karıştırdı yoksa.

Benimki de uyuyor şimdi... Doymaması pek olası değil. Gece maması aldım geçen kaşıkla yemedi. Acaba daha sulu yapıp biberonla mı versem diyorum. Mama alıyor gece. 210cc veriyorum zınk diye uyanıyor yatırdığımda. Gece 12den aşağı pek uyumuyoruz. Sex and the city izlemeye başladım sayesinde . Gece de beşiğinde almıyor birşey. Ayağıma alıp sallaya sallaya iki büklüm besliyorum. Gündüzleri işaret parmağıyla alt dişetlerini kaşıdığını farkettim. Perşembe kontrol var. Ayvayı ağacıyla yedim. Evde tartıyoruz 9300gr geliyor. Doktor kızacak tahminimce.

işin zor kolAY gelsin.bencede yanlış anlama ama kilosu fazla.sağlık açısından gidişatı pek iyi deil gibi.bence mamayı azaltıp ek gıdaya geçersen daha sağlıklı kilo alabilir.ablamın oğlu hiç meme emmemişti mecburen mama aldı.4 aylıkken 9 kiloyu geçikti heralde.sonra mamayı kestiler ek gıdalara geçtiler ve kilosu normalde döndü.ama çocuk şu an 3 yaşında ama sanki 5-6 yaşında gibi.kıyafetler hep 6 yaş yani düşün.pufuduk pufuduk.boyu sırık gibi zaten ne olcak bilmem.çok tatlı oluyor tombiş tombiş ama bence iyi deil.yinede en doğrusunu dr un ve sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…