işin zor kolAY gelsin.bencede yanlış anlama ama kilosu fazla.sağlık açısından gidişatı pek iyi deil gibi.bence mamayı azaltıp ek gıdaya geçersen daha sağlıklı kilo alabilir.ablamın oğlu hiç meme emmemişti mecburen mama aldı.4 aylıkken 9 kiloyu geçikti heralde.sonra mamayı kestiler ek gıdalara geçtiler ve kilosu normalde döndü.ama çocuk şu an 3 yaşında ama sanki 5-6 yaşında gibi.kıyafetler hep 6 yaş yani düşün.pufuduk pufuduk.boyu sırık gibi zaten ne olcak bilmem.çok tatlı oluyor tombiş tombiş ama bence iyi deil.yinede en doğrusunu dr un ve sen bilirsin.
Benimki de uyuyor şimdi... Doymaması pek olası değil. Gece maması aldım geçen kaşıkla yemedi. Acaba daha sulu yapıp biberonla mı versem diyorum. Mama alıyor gece. 210cc veriyorum zınk diye uyanıyor yatırdığımda. Gece 12den aşağı pek uyumuyoruz. Sex and the city izlemeye başladım sayesinde. Gece de beşiğinde almıyor birşey. Ayağıma alıp sallaya sallaya iki büklüm besliyorum. Gündüzleri işaret parmağıyla alt dişetlerini kaşıdığını farkettim. Perşembe kontrol var. Ayvayı ağacıyla yedim. Evde tartıyoruz 9300gr geliyor. Doktor kızacak tahminimce.
Oyy yerim ben onu maşallah allah nazardan saklasın.Sağlığı yerinde olsunda şişman zayıf farketmez.Ama bayılırım tombiş bebeklere ısırırım onun tombik kollarını bacaklarını.
Kızlar ben takip ediyorum sizi sürekli yazdıklarınızı okuyorum geçte olsa.Ama işte olduğum için herzaman fırsat bulup yazamıyorum size.Aranıza çokta katılamıyorum.
Kızlar bebişlerimizi ne zaman oturtmaya başlayacağız benimki epey bir zamandır sürekli kendini kaldırıp öne atıyor oturmaya çalışıyor.Artık zaptetmek zorlaştı iyice geçen dr a gittiğimde sordum oturmak istiyor dedim oturtmayın daha erken dedi.Ee daha ne kadar mani olucam oturma isteğine bilemiyorum.
yazdım yazdım net koptu sinir olduummmmmm.neysem yazayım kısaca çiğdemcim mşlh yavruna.yani ben dikkatli ol diye söyledim.nazo sen takip et aradada selam ver onada razıyız şekerim.
yazdım yazdım net koptu sinir olduummmmmm.neysem yazayım kısaca çiğdemcim mşlh yavruna.yani ben dikkatli ol diye söyledim.nazo sen takip et aradada selam ver onada razıyız şekerim.
Kızlar bebişlerimizi ne zaman oturtmaya başlayacağız benimki epey bir zamandır sürekli kendini kaldırıp öne atıyor oturmaya çalışıyor.Artık zaptetmek zorlaştı iyice geçen dr a gittiğimde sordum oturmak istiyor dedim oturtmayın daha erken dedi.Ee daha ne kadar mani olucam oturma isteğine bilemiyorum.
ben 3.5 aylıkken oturtmaya başladım.biz oturmayıda geçtik ayakta duruyoruz.
Tamam canım merak etme sizden ayrılmam daha.Ama çok az katılım var.Nerde bu ağustos anneleri anlamadım.Ara sıra burayada gelseler iyi olur.Ben facebook kullanıyorum ama bana burası daha güzel geliyor.O yüzden face deki gruba katılmadım.
Oturtmak zararlı değilmi oturtmayın kemikleri ağrır dedi ve yere bastırırsanızda bacak boyu kısa kalır dedi.Herkes bişey söylüyor bende şaşırdım valla.Ben dr umuzdan çok memnun olduğum için onun tavsiyelerine uyuyorum ama dediğim gibi bizim ufaklığı zaptetmekte çok zorlaştı.
merhaba kızlar bi yandan iş yapıyorum oğluşumda mızık mızık annem ona bakıyor bi yandan da arada size bakmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir okuduğuma göre iyisiniz...
ben doktora hiç sormadım ama arda uzun zamandır ayakta durup hoppidi hoppidi zıplıyor hoppalayada takıyoruz arasıra hatta 10 gün sonra yürüteç fln mı alsak dedim çünkü tek isteği oturmak ve yere basmak başka türlü durmuyor anakucağından poposunu kaldırıp kendini ittiriyor bi bakıyosunuz yerde hatta size öyle bi resminide göstereyimhalbuki evin içinde nerde iş yapsam onuda götürüyordum ama artık sadece bişeler yedirirken kullanabiliyorum...
Off canım yaa bizde durumlar öyle kaynanamla konuşmuyorum alt katımda beni çok üzdü zaten doumumdada üzmüşlerdi kurdeşen dökmüştüm bazı yerlerde hp duruyo lekeler şimdi de çok üzdü sütüm birden azalıvardi zaten 2 aylıkken beri emmiyor kavga dövüş emziriyodum sonra kalanı saıp veriyodum çok üzülüyorum mama takviyesi yapıyorum dr a gidices mecbur ek gıdaya başlıcas gibi gözüküyo
Beeen geeeldiiim...
Ne yaptıysam fayda etmedi... Still tea, tahin-pekmez, şerbet, kuru börülce... Canım benim bebeğim memeyi 1 ay önce bıraktı, çok uğraştım sadece sinir krizleri geçirmesine neden oldu. Sağıyordum zaten, yine 3 saatte bir güzel geliyordu sütüm, 2 hafta önce eşimle tartıştık -artık nasıl üzüldüysem- sütüm gitti. Zaten takviye ediyordum, şimdi yalnız sabah ve akşam alabiliyor sütümü. Boş boş da çektirdim, 1 damla 1 damla bekletip üzerine ekleyince kendi sütüm de bozuldu. Artık bilmiyorum ne olacak.
caım herkes face benmd net geldi artık gelicem bende ama akşam gece çünkü benim oğlan ne durur ne de uyur :)Tamam canım merak etme sizden ayrılmam daha.Ama çok az katılım var.Nerde bu ağustos anneleri anlamadım.Ara sıra burayada gelseler iyi olur.Ben facebook kullanıyorum ama bana burası daha güzel geliyor.O yüzden face deki gruba katılmadım.
Oyyy maaşallah benimki koltuk altından tutunca yürüyor hele karşısında birde ayna olsun kıkır kıkır 3 aylıkken beri yürümeye calışıyor ama bastırmıyoruz ki ayaklarını yere dokunsun yeter zaten sadece başparmaı dokunuyor o da yürümeye çalışıyor :))
Bakalım perşembe ne diyecek doktor. Üfff üff çok da sevimli tombul kedim.
Benimki de kalkmaya çalışıyor, arasıra kucağımda oturtuyorum, sonra doğru anakucağına.
merhaba kızlar bi yandan iş yapıyorum oğluşumda mızık mızık annem ona bakıyor bi yandan da arada size bakmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir okuduğuma göre iyisiniz...
ben doktora hiç sormadım ama arda uzun zamandır ayakta durup hoppidi hoppidi zıplıyor hoppalayada takıyoruz arasıra hatta 10 gün sonra yürüteç fln mı alsak dedim çünkü tek isteği oturmak ve yere basmak başka türlü durmuyor anakucağından poposunu kaldırıp kendini ittiriyor bi bakıyosunuz yerde hatta size öyle bi resminide göstereyimhalbuki evin içinde nerde iş yapsam onuda götürüyordum ama artık sadece bişeler yedirirken kullanabiliyorum...
günaydın uzun süresir giremedim bir türlü kızımdan fırsat bulup bide misafirim falan vardı şimdi kızım uyurken bi bakim dedim bizde sanırım diş çıkatıcaz alttan yavrum işaret parmağıyla sürekli orasını bastırıp duruyo elleri sürekli ağzında kimbilir nasıl kaşınıyoda bazen sinirlenip iki elni birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo
bu hafta sebze çorbasına başladık bizde sabahları meyve öğlen çorba ikindi gibi yoğurt yatmadan da muhallebi yiyo arlarda da sürekli emiyo bakalım bu ayki kilo durumumuz nasıl ocak bunları yeyincede korkuyorum ya beni bırakırsa emmezse diye korkarak veriyorum valla bunlarıda ama dr az kilo aldığı ve benim sütüm yetmediği için ver demişti ama bakalım daha da dr gitmemize 2 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?