2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek cnm senin oğlununda damakları kaşınmaya başlamış benimkinin ilk başlarda elleri sürekli ağzındaydı şimdi alt taraf biraz beyazladı ama niyede bilmiyorum ne zaman çıkar

bugün o kadar çok uykum varki gece benim kız saat ikide bir uyandı dörtte uyudu tekrardan sabahta yedide kalktık çok uykum var çok :95:

merhabalar....
minik kuzu kucağımda elini emerken bir yandan da yazıyorum..yazdıklarınızı okudum.....bebişleriniz iyi ve sağlıklı....çok şükür benim kuzum da iyi...şu oturma konusunu ben de yazacaktım...oturtmuyorum henüz ve oturma isteğine de zor engel oluyorum...

bir de şu aklıma takıldı...bebeğim arada bir kusuyor az miktarda....yakın zaman sonra ek gıdaya geçtiğimde böyle kusarsa ne olcak diye endişeleniyorum..çünkü o zaman belki zorlukla yedidiğim besinler boşa gitmiş olacak...ne olacak diyin bakim....:18::18:

Merhaba kızlar...

İşte hani benimki erkek ne anlar emziren kadından. Ama k.validem bir milyon kere söylemiştir, sütü gider iyi geçin diye. Seninki bir de doğum yapmış kadın. Kendi çekmiş ya senin de çekmeni istiyordur kesin. Maalesef çoğunlukla kıskanıyor kaynanalar gelinlerini. " Bizim zamanımızda bunlar şunlar yoktu; aah ah ne sıkıntılar çektik biz...." gibi saçma sapan söylevlerinden anlaşılıyor işte.
Gelelim süt meselesine. Evet benimkisi gitti gelmez, uçtu konmaz. Yarın doktorla da konuşacağım zaten. Bu sabah 100cc çıkardım iki göğüsten. Bitti senin anlayacağın. Ama şu da bir gerçek, benim sütüm yalnız kocam yüzünden gitmedi. Bu işin içinde kimlerin parmağı varsa ahirette hepsinin yakasında elim.

hepımız aynı dertten muzdarıbız galıba benımde sutum azaldı herseyı mal gıbı kafama takıyorum bı vurdum duymaz olamadım!!!kaynanamda sutunmu az dıyıp duruyor bende artık dayanamadım cok yoruluyrm mısafır varken ondan azalıyor dedım hakkaten kosturmaktan azaldı galıba cok uzuluyorum bebeısım doymuyor dıye ya İ cocugum az kılo alıyor kakada yapamıyor sanırım beslenemedıgınden sızlerınde allah yardımcısı olsun kıslar benımde...............

meraba neden bu kayınvaldeler hep aynı benimkide sürekli aynı şeyi söylerdi sütün yetmiyor mama verelim deyip dururdu birgün bunu tersledim sonra doktor kontrolüne götürdüm doktorumuz bebeğimin kilosunu gayet iyi olduğunu söyledi ondan sonra daha birşey söyleyemedi.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizde sağlıklı

aynen canım geçen gece onu hiç affetmicem die baırdım yüzsüz nasıda bakıyo suratıma terbiyesiz arkdan konuştu alt katı dinledim duydum.
benimde iki elim yakalarında eşim dahil ablası annesi babası annemin bile etkisi var
vıç vıç vıç kafamda sürekli karışıyorlar bi elini öpmesen yaa dedim die anam rezil diyor bana eşimde beni savundu şoklardayım :) ama i işten geçti zaten o ilk zamanlar nası kesilmedi mucizeydi yani.
çocuum en büyük nimetten mahrum kalıyor onunda boazında kalacak yedikleri beddua etmek stemiyorum ama içimi bi ben bilirim ssini şey

valla amaçlarının ne oldugunu anlayamadım.allaha havale edelim şeker. benim doktorda cocugun kılosu gayet ıyı dıyor kaynanam ınanmıyor aslında ıyıde ama ne yapmaya calısıyor anlayamadım

kıslar bebıslerımızın resımlerınıde koyalım ya nazarda deymez hepımız masallah derız olur bıter dogmadan kıyafetlerını koyduk onlara nazarmı deydı dıye dusundum

Tünaydınlar...

Geldik oğluşumla hastaneden. 9600gr olmuş . Doktor "emzirebildiğin kadar emzir" dedi. Artık denemeye devam. Sütüm gidiyor benim de malum. Görüyorum ki herkes aynı dertten muzdarip; Allah zalimlerin kalbine merhamet versin.
Bazı şeyler öğrendim; oğlumun gece çok sık uyanması ve beşiğinde değil de ayağımda uyumak istemesinin sebebi benim onu terketdeceğim korkusuymuş. Kontrol ediyormuş resmen orada mıyım diye . Hay küçük pisi ben nasıl bırakırım onu?
Bir de parmaklarını ağzına sokmasının nedeni de dişler aşağıdan eti yara yara geliyormuş ondan kaşıma ihtiyacı oluyormuş. "Elini sakın çekmeyin ağzından" dedi doktor. Sadece elini temiz tutmak lazımmış. Çoğu bebekte 6 aylıkken olurmuş, benimkinde biraz erken başlamış ayrılık korkusu...

Onatcım senin bebeğinde birşey yok bizimkiler fazla tombul, takma sen kafana...

maşallah cnm... eğer emiyorsa emzir sütüm yok diye emzirmemezlik yapma Arda artık emmeye başladı inan emdikçe sütüm daha da çok çoğalıyor biraz da bebeğin için kafana bişe takma kendini rahatlatmaya çalış...

beslenme düzeniniz için ne dedi doktorunuz neler verdi?

Kızlar size yazdıktan sonra oğlumu emzirmeye çalıştım; sinir krizi geçirdi. Sanki gırtlağını sıkıyorum. Bayılacaktı az daha... Perişan oldum ağlamaktan. Daha da üzerine düşmeyeceğim. Arada sırada denerim artık.

Slm hanimlar gecmisi okuyamadim ilk sayfaya baktim sadece ve cok uzuldum, sutu azalan arkadaslar olmus Allah yanlarina koymasin ufacik bebelerin rizkiyla oynuyorlar 2 yasina kadar emzirin demesi kolay buna firsat vermiyorlarki cigdem ve diger arkadaslara dua ediyorum bende cok guzel bir kavga edicem esimle ama bu haftanin gecmesini bekliyorum inanirmisiniz bilmiyorum ama bi programda izledim bu hadtalar eslerle kavgalara dikkat edin mumkunse etmeyin dedi iliskilerde geri donulmez sorunlar yasanabilir dedi bende bekliyorum..
Benim pasam 7900 olmus sizinkilerin yaninda ciliz yine ama boyu uzunmus 72 cm oldu, bu arada doktorumuzda mustafa cecelinin ablasiymis pek bi sasirdim ek gida mama verme kilosu iyi dedi yoksa memeyi birakir, dere otu yesillik ye bol bol dedi su birde zaten ben bi bunlari yiyorum ve artik bir deri bi kemik oldum resmen gorenler inanamiyor aciyarak bakiyorlar ama oglum icin deger.
Hasta bebislere sifa, gul kokulu annelere sabir, zalim akrabalara da akil fikir diliyorum. Hepinizi opuyorum( mektup gibi oldu biraz kusura bakmayin uzun zamandir yazamamistim)

Oyy maaşallah tosun paşama :) benimki yakında sabah bi bakçaz ellrini yemiş bitirmiş o derece yaaaw 2,5 aylıkken beri başaldı 3 aylıktan beri ısırır gibi,benim parmaın bile acıyo ellrime saldırıyo hatta geçen yanaımı ve çenemide götürmeye kalktı yam yam oğlum benim :))
benimkide gündüz arad gözlerini açıp kontrol ediyo yada uyur gibi yapıp kısıp gözlerini beni takip ediyo.gündüze pek uyumadıı için gece öle bi sorun yok Allah tan.Allah sana kolaylık versin ne tatlıdır şimcik o yaa hülya nında tosuncuk biz buluşmuştuk tombiş tombiş çok tatlu oluyorlar yaww.
oyy maaşalah benimki 11 de doğdu 13 ünde 6930 gr dı ama ben takmıyoruım çokta kilolu olmasın kucakçı zaten mahvlurum yoksam :))

masallahh kızzz tam ısırmalık olmusss 41 kere masallah

sana katılıyorum arkaşadım

41 binkere maşallah çiğdem olsada burda şöle bi ısrsammmm

oyy maaşalah benimki 11 de doğdu 13 ünde 6930 gr dı ama ben takmıyoruım çokta kilolu olmasın kucakçı zaten mahvlurum yoksam :))[/QUOTE]

Saglikli olmasi onemli tabiki zayif kilolu farketmez, bu arada herkes uyuyor bi ben uyanigim 55 dkdir salliyorum ayaklarim uyustuu. Tum bebislere ve ogluma rabbim deliksiz uykular versin

günaydın kıslar oglusum gece kudurdu sagolsun bagırıp durdu sızler nasılsınız ???optuk oglusumla hepınızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…