HOŞGELDİN CANIM.BENDE AKŞAM ÜSTÜ YOĞURT VERİYORUM.ÖĞLEDEN ÖNCEDE BİR KERE MAMA VERİYORUM.BEBİŞLERİMİZ BÜYÜDÜ ARTIK SÜTÜMÜZ YETMİYOR.DORUK Ta SÜREKLİ ELİNİ AĞZINA SOKUYOR AMA DİŞLERİ KAŞINIYOR MU BİLMEM.KONTROL EDİYORUM HERHANGİ BİR ŞİŞLİK KIZARIKLIK YOK DİŞ ETLERİNDE.BAKALIM NE ZAMAN İLK DİŞLERİMİZ ÇIKACAK.
Merhaba kızlar ben geldiim netim geldi çok şükür sizi telden takip ettim ama yazmak zor sade okudum :)
Off canım yaa bizde durumlar öyle kaynanamla konuşmuyorum alt katımda beni çok üzdü zaten doumumdada üzmüşlerdi kurdeşen dökmüştüm bazı yerlerde hp duruyo lekeler şimdi de çok üzdü sütüm birden azalıvardi zaten 2 aylıkken beri emmiyor kavga dövüş emziriyodum sonra kalanı saıp veriyodum çok üzülüyorum mama takviyesi yapıyorum dr a gidices mecbur ek gıdaya başlıcas gibi gözüküyo
caım herkes face benmd net geldi artık gelicem bende ama akşam gece çünkü benim oğlan ne durur ne de uyur :)
orada yazışmalar fotolar felan herşey gizli olduundan herkes orada ama burayıda özlüyom ben bea :)
Oyyy maaşallah benimki koltuk altından tutunca yürüyor hele karşısında birde ayna olsun kıkır kıkır 3 aylıkken beri yürümeye calışıyor ama bastırmıyoruz ki ayaklarını yere dokunsun yeter zaten sadece başparmaı dokunuyor o da yürümeye çalışıyor :))
Süpppperrr bayıldım maaşallah
Merhaba kızlar...
İşte hani benimki erkek ne anlar emziren kadından. Ama k.validem bir milyon kere söylemiştir, sütü gider iyi geçin diye. Seninki bir de doğum yapmış kadın. Kendi çekmiş ya senin de çekmeni istiyordur kesin. Maalesef çoğunlukla kıskanıyor kaynanalar gelinlerini. " Bizim zamanımızda bunlar şunlar yoktu; aah ah ne sıkıntılar çektik biz...." gibi saçma sapan söylevlerinden anlaşılıyor işte.
Gelelim süt meselesine. Evet benimkisi gitti gelmez, uçtu konmaz. Yarın doktorla da konuşacağım zaten. Bu sabah 100cc çıkardım iki göğüsten. Bitti senin anlayacağın. Ama şu da bir gerçek, benim sütüm yalnız kocam yüzünden gitmedi. Bu işin içinde kimlerin parmağı varsa ahirette hepsinin yakasında elim.
hepımız aynı dertten muzdarıbız galıba benımde sutum azaldı herseyı mal gıbı kafama takıyorum bı vurdum duymaz olamadım!!!kaynanamda sutunmu az dıyıp duruyor bende artık dayanamadım cok yoruluyrm mısafır varken ondan azalıyor dedım hakkaten kosturmaktan azaldı galıba cok uzuluyorum bebeısım doymuyor dıye ya İcocugum az kılo alıyor kakada yapamıyor sanırım beslenemedıgınden sızlerınde allah yardımcısı olsun kıslar benımde...............
Merhaba kızlar...
İşte hani benimki erkek ne anlar emziren kadından. Ama k.validem bir milyon kere söylemiştir, sütü gider iyi geçin diye. Seninki bir de doğum yapmış kadın. Kendi çekmiş ya senin de çekmeni istiyordur kesin. Maalesef çoğunlukla kıskanıyor kaynanalar gelinlerini. " Bizim zamanımızda bunlar şunlar yoktu; aah ah ne sıkıntılar çektik biz...." gibi saçma sapan söylevlerinden anlaşılıyor işte.
Gelelim süt meselesine. Evet benimkisi gitti gelmez, uçtu konmaz. Yarın doktorla da konuşacağım zaten. Bu sabah 100cc çıkardım iki göğüsten. Bitti senin anlayacağın. Ama şu da bir gerçek, benim sütüm yalnız kocam yüzünden gitmedi. Bu işin içinde kimlerin parmağı varsa ahirette hepsinin yakasında elim.
meraba neden bu kayınvaldeler hep aynı benimkide sürekli aynı şeyi söylerdi sütün yetmiyor mama verelim deyip dururdu birgün bunu tersledim sonra doktor kontrolüne götürdüm doktorumuz bebeğimin kilosunu gayet iyi olduğunu söylediondan sonra daha birşey söyleyemedi.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizde sağlıklı
Tünaydınlar...
Geldik oğluşumla hastaneden. 9600gr olmuş.
Tünaydınlar...
Geldik oğluşumla hastaneden. 9600gr olmuş. Doktor "emzirebildiğin kadar emzir" dedi. Artık denemeye devam. Sütüm gidiyor benim de malum. Görüyorum ki herkes aynı dertten muzdarip; Allah zalimlerin kalbine merhamet versin.
Bazı şeyler öğrendim; oğlumun gece çok sık uyanması ve beşiğinde değil de ayağımda uyumak istemesinin sebebi benim onu terketdeceğim korkusuymuş. Kontrol ediyormuş resmen orada mıyım diye. Hay küçük pisi ben nasıl bırakırım onu?
Bir de parmaklarını ağzına sokmasının nedeni de dişler aşağıdan eti yara yara geliyormuş ondan kaşıma ihtiyacı oluyormuş. "Elini sakın çekmeyin ağzından" dedi doktor. Sadece elini temiz tutmak lazımmış. Çoğu bebekte 6 aylıkken olurmuş, benimkinde biraz erken başlamış ayrılık korkusu...
Onatcım senin bebeğinde birşey yok bizimkiler fazla tombul, takma sen kafana...
Oyy maaşallah tosun paşama :) benimki yakında sabah bi bakçaz ellrini yemiş bitirmiş o derece yaaaw 2,5 aylıkken beri başaldı 3 aylıktan beri ısırır gibi,benim parmaın bile acıyo ellrime saldırıyo hatta geçen yanaımı ve çenemide götürmeye kalktı yam yam oğlum benim :))Tünaydınlar...
Geldik oğluşumla hastaneden. 9600gr olmuş. Doktor "emzirebildiğin kadar emzir" dedi. Artık denemeye devam. Sütüm gidiyor benim de malum. Görüyorum ki herkes aynı dertten muzdarip; Allah zalimlerin kalbine merhamet versin.
Bazı şeyler öğrendim; oğlumun gece çok sık uyanması ve beşiğinde değil de ayağımda uyumak istemesinin sebebi benim onu terketdeceğim korkusuymuş. Kontrol ediyormuş resmen orada mıyım diye. Hay küçük pisi ben nasıl bırakırım onu?
Bir de parmaklarını ağzına sokmasının nedeni de dişler aşağıdan eti yara yara geliyormuş ondan kaşıma ihtiyacı oluyormuş. "Elini sakın çekmeyin ağzından" dedi doktor. Sadece elini temiz tutmak lazımmış. Çoğu bebekte 6 aylıkken olurmuş, benimkinde biraz erken başlamış ayrılık korkusu...
oyy maaşalah benimki 11 de doğdu 13 ünde 6930 gr dı ama ben takmıyoruım çokta kilolu olmasın kucakçı zaten mahvlurum yoksam :))Slm hanimlar gecmisi okuyamadim ilk sayfaya baktim sadece ve cok uzuldum, sutu azalan arkadaslar olmus Allah yanlarina koymasin ufacik bebelerin rizkiyla oynuyorlar 2 yasina kadar emzirin demesi kolay buna firsat vermiyorlarkicigdem ve diger arkadaslara dua ediyorum bende cok guzel bir kavga edicem esimle ama bu haftanin gecmesini bekliyorum inanirmisiniz bilmiyorum ama bi programda izledim bu hadtalar eslerle kavgalara dikkat edin mumkunse etmeyin dedi iliskilerde geri donulmez sorunlar yasanabilir dedi bende bekliyorum..
Benim pasam 7900 olmus sizinkilerin yaninda ciliz yine ama boyu uzunmus 72 cm oldu, bu arada doktorumuzda mustafa cecelinin ablasiymis pek bi sasirdim ek gida mama verme kilosu iyi dedi yoksa memeyi birakir, dere otu yesillik ye bol bol dedi su birde zaten ben bi bunlari yiyorum ve artik bir deri bi kemik oldum resmen gorenler inanamiyor aciyarak bakiyorlar ama oglum icin deger.
Hasta bebislere sifa, gul kokulu annelere sabir, zalim akrabalara da akil fikir diliyorum. Hepinizi opuyorum( mektup gibi oldu biraz kusura bakmayin uzun zamandir yazamamistim)
Tünaydınlar...
sana katılıyorum arkaşadımSlm hanimlar gecmisi okuyamadim ilk sayfaya baktim sadece ve cok uzuldum, sutu azalan arkadaslar olmus Allah yanlarina koymasin ufacik bebelerin rizkiyla oynuyorlar 2 yasina kadar emzirin demesi kolay buna firsat vermiyorlarkicigdem ve diger arkadaslara dua ediyorum bende cok guzel bir kavga edicem esimle ama bu haftanin gecmesini bekliyorum inanirmisiniz bilmiyorum ama bi programda izledim bu hadtalar eslerle kavgalara dikkat edin mumkunse etmeyin dedi iliskilerde geri donulmez sorunlar yasanabilir dedi bende bekliyorum..
Benim pasam 7900 olmus sizinkilerin yaninda ciliz yine ama boyu uzunmus 72 cm oldu, bu arada doktorumuzda mustafa cecelinin ablasiymis pek bi sasirdim ek gida mama verme kilosu iyi dedi yoksa memeyi birakir, dere otu yesillik ye bol bol dedi su birde zaten ben bi bunlari yiyorum ve artik bir deri bi kemik oldum resmen gorenler inanamiyor aciyarak bakiyorlar ama oglum icin deger.
Hasta bebislere sifa, gul kokulu annelere sabir, zalim akrabalara da akil fikir diliyorum. Hepinizi opuyorum( mektup gibi oldu biraz kusura bakmayin uzun zamandir yazamamistim)
Tünaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?