- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
günaydın kıslar oglusum gece kudurdu sagolsun bagırıp durdu sızler nasılsınız ???optuk oglusumla hepınızı:)
Beeen geldiiiimmm. Mızmız oğlumla oturuyoruz siz ne yapıyorsunuz bakalım??
Hosgeldin canim, bizde uyusakmi ellerimizimi yesek aglasakmi bilemiyoruz:)
Benim velet de uyumak istiyor, karnını doyurdum önce, şimdi emziği ile oynuyor. Birazdan sallarım uyur bir güzel. Neler yapıyorsun bakalım??
Blgsayarimi buyuk gorumcem goturdu, kucuk olan esimi arayip laptop istedi, kaynanam harclik istiyor ustelik kucuk olani antalyada kolejde okuyor parasi esimden gidiyor ve ben yeni bi eve gecelim asansorlu olsun dedigimde cok sikisigim param yok diyor. Yani bana gelince yook( op oglunu yerime tombul kelebeeem benim
valla canım anlayamadımkı sıpam sureklı oyun ıstıyor gecenın yarısında bıle agu huuuu dıye gulucuk atıyor sınırlıyken bıle sınırım gecıyor guluyorum bende ama uykuda gozumden akıyor uyku duzenınız nasıl sızın benmı cok uyusun ıstıyorum acaba dıye dusunuyorum aksam 11 yatıyor ama cok kalıtesız uyuyor her saat bası kalkıyor emıyor uyuyor sonra sabahta 7 en gec ayakta:)normalmı sence?Gunaydin canim iyiyiz umarim sende iyisindir, gece aglamasi uyumamak icin mi acaba ben 8 den sonra oglumu oyalayip uyutmuyorum gece uyusun diye. Bizde sizi opuyoruz:)
napalım canım ya ugrasıyorum sıpamla baba demeyı ogrettım desem ınancakmısın bılmıyorum ama resmen baba dıyr ben 2 gun ugrastım acaba dermı dıye suan baba dıyor şok oldummmBeeen geldiiiimmm. Mızmız oğlumla oturuyoruz siz ne yapıyorsunuz bakalım??
Cok doluyum cook birinin nasilsin demesini bekliyormusum:))
sen nasilsin cigdemcim, ben cepten ozel msj gondermeyi beceremiyorum galiba eskisi iyiydide bununla yspamiyorum yoksa hep aklimdaydin canim
Cok doluyum cook birinin nasilsin demesini bekliyormusum:))
sen nasilsin cigdemcim, ben cepten ozel msj gondermeyi beceremiyorum galiba eskisi iyiydide bununla yspamiyorum yoksa hep aklimdaydin canim
Hamam takunyasıyla kovalamak lazım onu.. Sen laptop iste, ya da benimki gibi netbook iste. Pasif agresif ol ne bileyim, kavga kar etmiyorsa bu işe yarar. Konuşmadıkça çıldırıyor erkekler.
Oğlum da öpsün müüü????
valla canım anlayamadımkı sıpam sureklı oyun ıstıyor gecenın yarısında bıle agu huuuu dıye gulucuk atıyor sınırlıyken bıle sınırım gecıyor guluyorum bende ama uykuda gozumden akıyor uyku duzenınız nasıl sızın benmı cok uyusun ıstıyorum acaba dıye dusunuyorum aksam 11 yatıyor ama cok kalıtesız uyuyor her saat bası kalkıyor emıyor uyuyor sonra sabahta 7 en gec ayakta:)normalmı sence?
napalım canım ya ugrasıyorum sıpamla baba demeyı ogrettım desem ınancakmısın bılmıyorum ama resmen baba dıyr ben 2 gun ugrastım acaba dermı dıye suan baba dıyor şok oldummm
Opsuuuuuun tabiki ay yerim onu ben, laptoop hafif kalir ona dunya kadar altin verdim ona anasi bir bileziik verdi her ay harclik istiyorr ben o altinlarimla ev alirdim, ama allah beddualarimi duydu esimin kafasinda cilt hastaligi cikti ohhhhhh cok sevindim
Canım olur mu öyle şey ne zaman istersen seni dinlemeye hazırım. Sen benim hep yanımdaydın, ben de senin yanında olacağım.
Sagol canimben galiba bu topigin ilk evi terkeden annesi olucam yazicam sana zaten epeyy uzun(
onatcim bende duzen soyle ev isini banyo yaptirdigim gun yapiyorum ama oyle iki suyla degil kuveti dolduruyorum onceo suyla. Oynatiyorum sonra bool bol su dokup yikiyorum , birde uyku vaktinde lamba kapali uyutuyorum bu oyun yok demek oda anlayip uyuyor geceleyin uyaniyor ama emip twkrar yatiyor
Ay çok geçmiş olsun hayatım ya, Allah beterindenden saklasın. Kıçında çıban çıksın, kıçı yer görmesin e mi? Ta ki senin istediklerini yapana kadar... Her altına bi çıban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?