2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kuzumda uykusu gelince e e e e diyor babayı çok net bir şekilde söylüyoru geçen hafta babama büü babba dedi karnı açıkınca mama diyo kuzenim şeyma var onlara gideceğimizi duynca da maaaa diyo çok şekerler yaf maşallah

Ayrılmaya karar mı verdiniz? Ya sizin yeni bebeğiniz olmadı mı? Bu nasıl adam? Ben kocama 1 kez dedim "boşanıcam senden" "sen ancak ölünce ayrılırsın benden" dedi. Bu adamın ayrılmaya niyeti vardı da bebeği niye doğurtturdu sana? Ay Allah'ım aklıma mukayet ol.

evet yeni bebeğimiz var ben çok sinirli yapıda biriyim. bazı şeyleri kaldıramıyorum artık dayanamıyorum ayrılmak isteyen benim yani.doğru yapıp yapmama gibi mantıklı da düşünemiyorum.

Seni anliyyorum canim ama bosanmak cok ciddi bi durum bizdede o konusmalar oldu tabi hakkimizda hayirlisi bize bunlari yasatanlar utansin ne diyim cook zor bi durum ama ben bosanma taraftari olmadim hicbizaman en azindan cocuklar icin biraz daha denemeye devam etmeliyiz hele biraz daha bekleyelim ama bi tavir bulup uygulamak lazim onerilere acigim kendi adima(

evet yeni bebeğimiz var ben çok sinirli yapıda biriyim. bazı şeyleri kaldıramıyorum artık dayanamıyorum ayrılmak isteyen benim yani.doğru yapıp yapmama gibi mantıklı da düşünemiyorum.

Anacım benden daha mı gıcıksın? Ben nasıl dayanılmaz biriyim anlatsam şaşar kalırsın. Annelik omuzlarına ekstra yük bindirdi. Sakın ayrılma. Ayrılıp ne yapacaksın? Hayatım ülkemizin şartları belli. Sığamazsın hiçbir eve. Sakın kimseye güvenme. Hepsi geçecek. Sakin ol, dirayetli ol. Adamın cefasını çektin, sefasını başkaları mı sürsün.

canım annemlere giip kalmakla sağlamaya çalışıyorum belki gidince anlar mı diye evet ortada bir bebek var babasız büyütülemez evet hakkımızda hayırlısı olsun

valla gıcıklıkta üstüme tanımamama sanırım yanlızda değilim.gerçekten artık şartalarıda göze aldım sanırım öfkeyle kalmışta olabilirim:100:

valla gıcıklıkta üstüme tanımamama sanırım yanlızda değilim.gerçekten artık şartalarıda göze aldım sanırım öfkeyle kalmışta olabilirim:100:

Kizben mazlumun tekiyim yahuu:)) vur enseme al lokmami, zaten hep guler yuzlu olmadan kaybediyorum:)) hele bu ay bitsin bu burclarin etkisi gecsin sonra terkedelom evi:)

Önerilere açık mısınız??

O zaman size şunları anlatayım; Erkekler düz mantıklıdır. Ayrıntılara dikkat etmezler. Sadece aşkfilmlerinde olur ne yazık ki.

Bir kadın herşeye bağır çağır tepki gösterirse adam "ahan da nasıl bağırır bağırır susar" der. Bir erkeği alt etmenin en kolay yolu pasif agresif olmaktır. Pasif agresiz olmak demek, susup somurtmak demektir. Hani sorar ya adamlar "neyin var?" Surat 5 karış "yok bir şey" dersiniz. İşte o erkekleri delirtir. İsteğiniz olana kadar somurtun bakalım. Bir de erkekleri korkutmanın yolu vardır, o da, sizin en çok çıldıracağınızı bilip üzerinize geldiği mevzuda sakin olup susmaktır. Adam konuşur konuşur konuşur kadın bekler -aslında çıldırmak üzeredir sinirinden ama renk vermez- adam susunca "bitti mi -konuşman-" diye sorar. Adam "bitti" deyince; "iyi" deyip odadan çıkar. İşte o zaman adam ne yapacağını tahmin edemez ve 3,5 3,5

Cok guzel dedincanim, aksamaa oglum uyudugunda yazicam sana

Kizben mazlumun tekiyim yahuu:)) vur enseme al lokmami, zaten hep guler yuzlu olmadan kaybediyorum:)) hele bu ay bitsin bu burclarin etkisi gecsin sonra terkedelom evi:)
desene mazlum olmakta bi bibiye yaramıyo
ayın enerjiside var desene olan olaylara:44:

Kız seni kovalarım takunyayla. Otur oturduğun yerde. Kimi cezalandırıyorsun? Kocanı mı, ailesini mi, kendini mi; yoksa bebeğini mi? İyi düşün, karar ver.

Tamam Eylemcim bekliyorum...

Yaw ne ayı anlamadım ben? Biriniz bana da anlatabilir misiniz?

Kız seni kovalarım takunyayla. Otur oturduğun yerde. Kimi cezalandırıyorsun? Kocanı mı, ailesini mi, kendini mi; yoksa bebeğini mi? İyi düşün, karar ver.

Senin onerilerini yapicam canim ama sana aksam yazdiklarimi okuyunca fazla bile durmussun diyeceksin:)) bakalim hayirlisi olsun dogum gunume kadar bi action olmazsa yolcudur abbas:)) oglum costu gec yaziyorum kusura bakmayin bi alt degiselim biz

Senin onerilerini yapicam canim ama sana aksam yazdiklarimi okuyunca fazla bile durmussun diyeceksin:)) bakalim hayirlisi olsun dogum gunume kadar bi action olmazsa yolcudur abbas:)) oglum costu gec yaziyorum kusura bakmayin bi alt degiselim biz

Herşeyin bir çaresi vardır. Hele bir anlat derdini de bakarız artık.

showu aç demiştin ya çiğdem v açık kalınca o gözüme takıldı sormak istediğini sor bende cevaplayım

Burçların, ayın etkisi neymiş, onu anlamadım...

Ben de ne anlattığnızı bilmek istiyommmm... :44:

Gulum bu adi batasi ay tutula tutula 21 aralikta tutuldu bundan dolayi bilmem kac yilda bi oluyormusta ters etki yaratiyormus dunya uzerinde iliskiler cikmaza giriyormus medyumcuklarda diyorki kavgalarinizi erteleyin geri donulmez hatalar yapmayin:))

Burçların, ayın etkisi neymiş, onu anlamadım...
[/QUOTE]

hımm 21 aralıkta tutulma yaşanmıştı ya astrolojide etki göstermişti ondan bahsediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…