selam herkese hayırlı cumalar ay sizleri duyunca halime çok şükreiyorum gece 11:30 12 de yatma haricinde düzenimiz çok iyi kocalar konusuna gelince herkesin heriflerimi bu kadar anlayışsız anlamadım ki:26:bize 4 gün öncesine kadar ayrılmaya karar verdik kafam karman çorman oldu
Ayrılmaya karar mı verdiniz?Ya sizin yeni bebeğiniz olmadı mı? Bu nasıl adam? Ben kocama 1 kez dedim "boşanıcam senden" "sen ancak ölünce ayrılırsın benden" dedi. Bu adamın ayrılmaya niyeti vardı da bebeği niye doğurtturdu sana? Ay Allah'ım aklıma mukayet ol.
selam herkese hayırlı cumalar ay sizleri duyunca halime çok şükreiyorum gece 11:30 12 de yatma haricinde düzenimiz çok iyi kocalar konusuna gelince herkesin heriflerimi bu kadar anlayışsız anlamadım ki:26:bize 4 gün öncesine kadar ayrılmaya karar verdik kafam karman çorman oldu
evet yeni bebeğimiz var ben çok sinirli yapıda biriyim. bazı şeyleri kaldıramıyorum artık dayanamıyorum ayrılmak isteyen benim yani.doğru yapıp yapmama gibi mantıklı da düşünemiyorum.
Seni anliyyorum canim ama bosanmak cok ciddi bi durum bizdede o konusmalar oldu tabi hakkimizda hayirlisi bize bunlari yasatanlar utansin ne diyim cook zor bi durum ama ben bosanma taraftari olmadim hicbizaman en azindan cocuklar icin biraz daha denemeye devam etmeliyiz hele biraz daha bekleyelim ama bi tavir bulup uygulamak lazim onerilere acigim kendi adima(
Anacım benden daha mı gıcıksın? Ben nasıl dayanılmaz biriyim anlatsam şaşar kalırsın. Annelik omuzlarına ekstra yük bindirdi. Sakın ayrılma. Ayrılıp ne yapacaksın? Hayatım ülkemizin şartları belli. Sığamazsın hiçbir eve. Sakın kimseye güvenme. Hepsi geçecek. Sakin ol, dirayetli ol. Adamın cefasını çektin, sefasını başkaları mı sürsün.
valla gıcıklıkta üstüme tanımamama sanırım yanlızda değilim.gerçekten artık şartalarıda göze aldım sanırım öfkeyle kalmışta olabilirim:100:
Anacım benden daha mı gıcıksın? Ben nasıl dayanılmaz biriyim anlatsam şaşar kalırsın. Annelik omuzlarına ekstra yük bindirdi. Sakın ayrılma. Ayrılıp ne yapacaksın? Hayatım ülkemizin şartları belli. Sığamazsın hiçbir eve. Sakın kimseye güvenme. Hepsi geçecek. Sakin ol, dirayetli ol. Adamın cefasını çektin, sefasını başkaları mı sürsün.
desene mazlum olmakta bi bibiye yaramıyoKizben mazlumun tekiyim yahuu:)) vur enseme al lokmami, zaten hep guler yuzlu olmadan kaybediyorum:)) hele bu ay bitsin bu burclarin etkisi gecsin sonra terkedelom evi:)
Kizben mazlumun tekiyim yahuu:)) vur enseme al lokmami, zaten hep guler yuzlu olmadan kaybediyorum:)) hele bu ay bitsin bu burclarin etkisi gecsin sonra terkedelom evi:)
seda sayanın tanıttığı tektaştan istiyommmmm:95:
Kız seni kovalarım takunyayla. Otur oturduğun yerde. Kimi cezalandırıyorsun? Kocanı mı, ailesini mi, kendini mi; yoksa bebeğini mi? İyi düşün, karar ver.
Ben de ne anlattığnızı bilmek istiyommmm... :44:
Senin onerilerini yapicam canim ama sana aksam yazdiklarimi okuyunca fazla bile durmussun diyeceksin:)) bakalim hayirlisi olsun dogum gunume kadar bi action olmazsa yolcudur abbas:)) oglum costu gec yaziyorum kusura bakmayin bi alt degiselim biz
showu aç demiştin ya çiğdem v açık kalınca o gözüme takıldı sormak istediğini sor bende cevaplayım
Ben de ne anlattığnızı bilmek istiyommmm... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?