Gulum bu adi batasi ay tutula tutula 21 aralikta tutuldu bundan dolayi bilmem kac yilda bi oluyormusta ters etki yaratiyormus dunya uzerinde iliskiler cikmaza giriyormus medyumcuklarda diyorki kavgalarinizi erteleyin geri donulmez hatalar yapmayin:))
Kizlar alakasiz olacak ama ben ogluma balonlar aldim rengarenk icine dugmeler koyup hafif sisirdim elleriyle tutup salliyor ses cikarinca mutlu oluyor yuzune vurdugundada acitmiyiyor, bu arada bu dertleri sikintilari apachi dansi yaparak yaziyorum oglum cok seviyoor:))
Hey Allah'ım ya rabbim. Ay size etki etse etse kanınızın beyninize daha hızlı çıkmasına yarar o kadar. Eneteresaaannn işler.
biz de eşimle bayağı bir tartıştık..daha doğrusu o tartıştı..ben ise sonrasında konuşmadım hiç...3 gündür bozuk aramız...demek bu burçların mı etkisinden oluyor?...ne bileyim benim de aklıma boşanmak gelmedi değil....oysa ne kadar mutluyduk...
Ayol Allah sizin iyiliğinizi versin. Kavga edersiniz, anlaşamazsınız yıldızlarınız uyuşmuyordur da ay tutulmasıyla güneş pörtlemesiyle ne ilgisi var?? Ben kocamla bana bakmıştım, onun terazi yükseleniyle benim oğlak ay bucum çakışıyormuş, ondan kıl oluyormuşuz birbirimize. E 21 aralıkta bize birşey olmadı. Yengeçlerle boğaları mı etkilemedi bi tek.
Kıss ayşecikcikcik çıngırağı gelmiştir minnoşun, sevdi mi tatlış oyuncağını??
biz de eşimle bayağı bir tartıştık..daha doğrusu o tartıştı..ben ise sonrasında konuşmadım hiç...3 gündür bozuk aramız...demek bu burçların mı etkisinden oluyor?...ne bileyim benim de aklıma boşanmak gelmedi değil....oysa ne kadar mutluyduk...
Ben oglak odunum kova, tasi topragida etkiliyormus canim:)) ay ne biliyim bu bile bana teselli
Arkadaşlar evlilik aşk sanatı değildir, savaş sanatıdır. Zırhınızı giyinin, kılıçlarınınızı kuşanın ve o adamı hem çok sevip hem onunla savaşın. Onu yoketmeye çalışmak değil savaştan kastım, kendinizi ona karşı korumak. Savaşmadan ölmek yok!!
canım güzel yazmışsın....ama insanın içinden mücadele etmek gelmeli ki edebilsin..şu an görmek bile istemezken mücadele anlamsız geliyor bana...
ay burcum
''Düşünsel, davranışsal ve ruhsal olarak serbestlik arar. Ay, baş ucu noktasına yakın ise, yaşamında duygular söz sahibi demektir. Duyguları kabarınca alaycı olur, sözlerinin nereye gittiğine bakmaz. ''sanırım bu durmdan kaynaklanıyo benim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?