2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gulum bu adi batasi ay tutula tutula 21 aralikta tutuldu bundan dolayi bilmem kac yilda bi oluyormusta ters etki yaratiyormus dunya uzerinde iliskiler cikmaza giriyormus medyumcuklarda diyorki kavgalarinizi erteleyin geri donulmez hatalar yapmayin:))

Hey Allah'ım ya rabbim. Ay size etki etse etse kanınızın beyninize daha hızlı çıkmasına yarar o kadar. Eneteresaaannn işler.

Kizlar alakasiz olacak ama ben ogluma balonlar aldim rengarenk icine dugmeler koyup hafif sisirdim elleriyle tutup salliyor ses cikarinca mutlu oluyor yuzune vurdugundada acitmiyiyor, bu arada bu dertleri sikintilari apachi dansi yaparak yaziyorum oglum cok seviyoor:))

biz de eşimle bayağı bir tartıştık..daha doğrusu o tartıştı..ben ise sonrasında konuşmadım hiç...3 gündür bozuk aramız...demek bu burçların mı etkisinden oluyor?...ne bileyim benim de aklıma boşanmak gelmedi değil....oysa ne kadar mutluyduk...

ayh hemen bende yapmalıyım oğluş ince ayrıntıları çok dikkatli seğrediyor eminim buda dikkatini çekecektir

Hey Allah'ım ya rabbim. Ay size etki etse etse kanınızın beyninize daha hızlı çıkmasına yarar o kadar. Eneteresaaannn işler.

Hay allah iyiligini versin emi kiz bende inanmazdim ama artik inaniyorum bak ayseciktede olmus, dur bak ne diyim bizim kocalar iyi ama burclar yoldan cikariyoor:))

Seninle beraber 3 kisi olduk dur bi bakaliim birkac kisi daha gelirse burctan gelmezse de basimizin caresine bakicaz artok, cigdem sayesinde isi girgira vuruyorum artik ben. Rabbim en kisa zamanda eski mutlu gunlerine donmeyi nasip etsin sana canim tabi bizede

Ayol Allah sizin iyiliğinizi versin. Kavga edersiniz, anlaşamazsınız yıldızlarınız uyuşmuyordur da ay tutulmasıyla güneş pörtlemesiyle ne ilgisi var?? Ben kocamla bana bakmıştım, onun terazi yükseleniyle benim oğlak ay bucum çakışıyormuş, ondan kıl oluyormuşuz birbirimize. E 21 aralıkta bize birşey olmadı. Yengeçlerle boğaları mı etkilemedi bi tek.
Kıss ayşecikcikcik çıngırağı gelmiştir minnoşun, sevdi mi tatlış oyuncağını??

Ben oglak odunum kova, tasi topragida etkiliyormus canim:)) ay ne biliyim bu bile bana teselli

anaaammm noluyo bize kızlar

evlilik zamanımda ayın durmunun çakıştığı zamana denk gelmişti benim teyze kızı var tam bir astrolog o demişti anlatmışıtı baya bi çalkantılı olmuştu evliliğim ben akrebim herifimde ikizler şimdiye kadar anlaştık bakalım bundan sonrası nasıl olcek:44:

Ben oglak odunum kova, tasi topragida etkiliyormus canim:)) ay ne biliyim bu bile bana teselli

Allah Allah benim bildiğim oğlakların duyguları çok derinde olur. Ben çok sert etkiler almışım mesela; boğa buç- başak yükselen- oğlak ay burcu, yıldız haritam oğlak ve akreplerle dolu. Ondan etkilenmiyorum, etkilensem de renk vermiyorum. Sert insanım. Senin yükseleninle ay burcun duygusallık veriyor sanırım.

Arkadaşlar evlilik aşk sanatı değildir, savaş sanatıdır. Zırhınızı giyinin, kılıçlarınınızı kuşanın ve o adamı hem çok sevip hem onunla savaşın. Onu yoketmeye çalışmak değil savaştan kastım, kendinizi ona karşı korumak. Savaşmadan ölmek yok!!

canım güzel yazmışsın....ama insanın içinden mücadele etmek gelmeli ki edebilsin..şu an görmek bile istemezken mücadele anlamsız geliyor bana...

selam kızlar bi yandan iş yapıyorum acil yetiştirmem lazım ama size bakamadan edemiyorum üstten okudum da demek burçlardanmış he bu zamana kadar bizde hiç böle olmamıştık bikaçgündür bozuğuz anlamadım gitti :26:

canım güzel yazmışsın....ama insanın içinden mücadele etmek gelmeli ki edebilsin..şu an görmek bile istemezken mücadele anlamsız geliyor bana...

Eh hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Sen balık burcusun çok duygusalsın canım, aslanlar biraz diktatör oluyorlar ne yazık ki.

ay burcum
''Düşünsel, davranışsal ve ruhsal olarak serbestlik arar. Ay, baş ucu noktasına yakın ise, yaşamında duygular söz sahibi demektir. Duyguları kabarınca alaycı olur, sözlerinin nereye gittiğine bakmaz. ''sanırım bu durmdan kaynaklanıyo benim iş

Ay burcun ne ki senin?

Benim haritama baksana

Güneş 27 Boğa 38' 35" 9
Ay 08 Oğlak 25' 55" 5
Merkür 02 Boğa 19' 15" 9
Venüs 19 Boğa 56' 27" 9
Mars 18 Akrep 18' 27" R 3
Jüpiter 12 Oğlak 25' 22" R 5
Satürn 11 Akrep 57' 55" R 3
Uranüs 12 Yay 09' 21" R 4
Neptün 00 Oğlak 53' 46" R 4
Plüto 00 Akrep 00' 16" R 3
Chiron 02 İkizler 36' 08" 10
Lilith 17 Balık 42' 46" 7
True Node 06 İkizler 34' 26" 10
P. of Fortune 15 Koç 20' 52" 8
Vertex 00 Kova 49' 38" 5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…