2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eh hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Sen balık burcusun çok duygusalsın canım, aslanlar biraz diktatör oluyorlar ne yazık ki.

evet maalesef...bizim minik kuzu mızıldanmaya başladı..şimdilik çıkıoyrum...sonra görüşürüz canlarım benim...hepinizi öpüyorum ve çooooook seviyorum...iyi ki varsınız...

evet maalesef...bizim minik kuzu mızıldanmaya başladı..şimdilik çıkıoyrum...sonra görüşürüz canlarım benim...hepinizi öpüyorum ve çooooook seviyorum...iyi ki varsınız...

Ateş grubu olan burçlar çok zalim olabiliyor çoğunlukla. Sen de iyi ki varsın. Öp kuzunu bizim için.

Güneş 03 Akrep 47' 22"
Ay 28 Boğa 16' 13"
Merkür 15 Terazi 25' 34"
Venüs 26 Başak 25' 44"
Mars 29 Balık 53' 16" R
Jüpiter 04 İkizler 25' 14" R
Satürn 28 Yay 29' 25"
Uranüs 28 Yay 08' 47"
Neptün 07 Oğlak 49' 01"
Plüto 12 Akrep 09' 28"

Valla benim yukselenim ikizler etkisi nedir bilmiyorum ama bu ay beni mahfettii:)) yeni bir seneye giriyoruz insallah hepimiz eski sikintilarimizida onun gibi geride birakiriz buraya mutluluklarimizi yazariz, bu arada benim dogum gunum 1 ocak bakalim odun hatirlayacakmi?? Hep unutuyor oysa ilk zamanlaar ne suprizler yapardi

Bende seni seviyorum yavrunuda seviyorum Cİgdemide seviyorum hepinizi seviyorum opuyorum( en son kime seni seviyorum dedim oglumdan baska hatirlamiyorum ondan bol bol soyliyim dedim)

herşey gönlünce olsun canımmmmmmm bende mesajlar geç çıkıo sizde de var mı bu durum kiminin mesajı gözüküyo kimisininki gözükmüyor

Oy oy bu ne kalabalık. Oh be sonunda kendine geliyor buralar.
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Oğlumu s.ocağına götürdüm kontrol için.
64 cm 7800 olmuş kuzum.

herşey gönlünce olsun canımmmmmmm bende mesajlar geç çıkıo sizde de var mı bu durum kiminin mesajı gözüküyo kimisininki gözükmüyor

Bende oyle bi sorun yok canim cepten giriyorum cvp yazma gecmisi okuyamama gibi bi yeteneksizligim var sadece ufacik kutular buyuk parmaklarla dokunmatik tlfnla cook zorlaniyorum gec cvp yaziyorum:)

Bende oyle bi sorun yok canim cepten giriyorum cvp yazma gecmisi okuyamama gibi bi yeteneksizligim var sadece ufacik kutular buyuk parmaklarla dokunmatik tlfnla cook zorlaniyorum gec cvp yaziyorum:)

ay evet bende telden girerken çooook zorlanıyordum sıkıntılı bi durm

Ben de hepinizi seviyommmmm

vrftgh hye22DCR.V dczs qqİİİİİ CW<AZXXXXXXXXXXXXXXXX:QQ2GFZ

(Bunu da oğluşum yazdı. Yani diyor ki, bebiklerinizi üzmeyin olur öyle kavgalar)

Oy oy bu ne kalabalık. Oh be sonunda kendine geliyor buralar.
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Oğlumu s.ocağına götürdüm kontrol için.
64 cm 7800 olmuş kuzum.

Hoşgeldin, eski günlere döneceğiz inşallah. Maşallah kocaman olmuş kuzu

Masallah oglusuna, sanada allah sabir versin yavrunu birakip gitmek zor olsa gerrk
Nasıl özlüyorum bilemezsin. Anahtarı çevirirken heyecanlanıyormuş. Zaten girer girmez atlıyor kucağıma. Bu arada sabah az emzirdiğim için biraz sütüm azaldı. Her sabah emzirdikten sonra 125 ml süt bırakıyorum. Olsa daha içecekmiş. Hemşiremiz yoğurt, mevsim meyvesi ve çorba verebileceğimi söyledi ama önce emecekmiş. Önümüzdeki haftalarda kahvaltıda yarım yumurta sarısı vermeye başlayacakmışız.
Hoşgeldin, eski günlere döneceğiz inşallah. Maşallah kocaman olmuş kuzu

Seninkine de maşallah. Tam sıkılmalık yanakları olmuştur onun şimdi.

Bizim doktor ek gidya baslama dedi 6 aydan once valla ben bu saglik sektorunude anlamadim gitti tipta dogru bir tanedir derler 40 tane farkli sey soylerler. Onun gelecegi icin calisiyosun canim o rahat etsin diye sen daha cok sever oynarsin gelldiginde arayi kapatirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…