Eh hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Sen balık burcusun çok duygusalsın canım, aslanlar biraz diktatör oluyorlar ne yazık ki.
evet maalesef...bizim minik kuzu mızıldanmaya başladı..şimdilik çıkıoyrum...sonra görüşürüz canlarım benim...hepinizi öpüyorum ve çooooook seviyorum...iyi ki varsınız...
Allah Allah benim bildiğim oğlakların duyguları çok derinde olur. Ben çok sert etkiler almışım mesela; boğa buç- başak yükselen- oğlak ay burcu, yıldız haritam oğlak ve akreplerle dolu. Ondan etkilenmiyorum, etkilensem de renk vermiyorum. Sert insanım. Senin yükseleninle ay burcun duygusallık veriyor sanırım.
evet maalesef...bizim minik kuzu mızıldanmaya başladı..şimdilik çıkıoyrum...sonra görüşürüz canlarım benim...hepinizi öpüyorum ve çooooook seviyorum...iyi ki varsınız...
herşey gönlünce olsun canımmmmmmm bende mesajlar geç çıkıo sizde de var mı bu durum kiminin mesajı gözüküyo kimisininki gözükmüyor
Oy oy bu ne kalabalık. Oh be sonunda kendine geliyor buralar.
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Oğlumu s.ocağına götürdüm kontrol için.
64 cm 7800 olmuş kuzum.
Bende oyle bi sorun yok canim cepten giriyorum cvp yazma gecmisi okuyamama gibi bi yeteneksizligim var sadece ufacik kutular buyuk parmaklarla dokunmatik tlfnla cook zorlaniyorum gec cvp yaziyorum:)
maşallah canım biz iyiyiz sen nasılsın
ay evet bende telden girerken çooook zorlanıyordum sıkıntılı bi durm
İyiyim, çalışmaya başladım.
Ama yine de şanslıyım. 10.40'da dersim bitiyor.
Oy oy bu ne kalabalık. Oh be sonunda kendine geliyor buralar.
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Oğlumu s.ocağına götürdüm kontrol için.
64 cm 7800 olmuş kuzum.
Ben de hepinizi seviyommmmm
vrftgh hye22DCR.V dczs qqİİİİİ CW<AZXXXXXXXXXXXXXXXX:QQ2GFZ
(Bunu da oğluşum yazdı. Yani diyor ki, bebiklerinizi üzmeyin olur öyle kavgalar)
Nasıl özlüyorum bilemezsin. Anahtarı çevirirken heyecanlanıyormuş. Zaten girer girmez atlıyor kucağıma. Bu arada sabah az emzirdiğim için biraz sütüm azaldı. Her sabah emzirdikten sonra 125 ml süt bırakıyorum. Olsa daha içecekmiş. Hemşiremiz yoğurt, mevsim meyvesi ve çorba verebileceğimi söyledi ama önce emecekmiş. Önümüzdeki haftalarda kahvaltıda yarım yumurta sarısı vermeye başlayacakmışız.Masallah oglusuna, sanada allah sabir versin yavrunu birakip gitmek zor olsa gerrk
Hoşgeldin, eski günlere döneceğiz inşallah. Maşallah kocaman olmuş kuzu
Bizim doktor ek gidya baslama dedi 6 aydan once valla ben bu saglik sektorunude anlamadim gitti tipta dogru bir tanedir derler 40 tane farkli sey soylerler. Onun gelecegi icin calisiyosun canim o rahat etsin diye sen daha cok sever oynarsin gelldiginde arayi kapatirsin:)Nasıl özlüyorum bilemezsin. Anahtarı çevirirken heyecanlanıyormuş. Zaten girer girmez atlıyor kucağıma. Bu arada sabah az emzirdiğim için biraz sütüm azaldı. Her sabah emzirdikten sonra 125 ml süt bırakıyorum. Olsa daha içecekmiş. Hemşiremiz yoğurt, mevsim meyvesi ve çorba verebileceğimi söyledi ama önce emecekmiş. Önümüzdeki haftalarda kahvaltıda yarım yumurta sarısı vermeye başlayacakmışız.
Seninkine de maşallah.Tam sıkılmalık yanakları olmuştur onun şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?