2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdem seni ve oğluşunu çoook merak ediom biliyomusun

Son düzenleme:

Kıyamam yaaa. Yerim ben onu . Benimkisi tam yemelik oldu, pembe sarkık sarkık yanaklar, iki bileğim kalınlığında bacaklar filan. Bi de beraber eee-eee-eee diyoruz tam oluyor.

:124::124::124::124::124::124:

Bu arada kıss Merryeeemmmm elma dersem çık armut dersem çıkmaa. Elmaaaa :79:

Ben de hepinizi seviyommmmm

vrftgh hye22DCR.V dczs qqİİİİİ CW<AZXXXXXXXXXXXXXXXX:QQ2GFZ

(Bunu da oğluşum yazdı. Yani diyor ki, bebiklerinizi üzmeyin olur öyle kavgalar)
O parmaklari yerim ben 20 yasinda tanistim bilgisayarla bu firlamalar 4 aylikken basladilar hade hayirlisi :)

Aslında ben de başlamak istemiyordum ama gece uykusundan da uyanmaya başladı. İki aylıktan beri akşam 9.30 da yatar sabah 7 de kalkardı. Şimdi neredeyse her saat başı kalkıyor. Doymadığı için olabilir dedi hemşiremiz. O yüzden ufaktan başladık. Aslına bakarsan kendimi ona ihanet ediyormuş gibi hissettim. Sanki ben yeterli bir anne değilmişim de sütüm o yüzden azalmış gibi. Saçma biliyorum ama bir an böyle hissettim işte.

O parmaklari yerim ben 20 yasinda tanistim bilgisayarla bu firlamalar 4 aylikken basladilar hade hayirlisi :)

Hehehe bi de capslock tuşunu keşfetmiş, ona basınca ekranda kilit resmi çıkıyor. El yordamıyla onu buluyor klavyede bakıyor ekrana bir de resim çıkıyo mu diye :86:

Son düzenleme:
heyyyoooooo ben geldimmmmmmmmmm

nbr şekerlerrrrr.ay bugün çok iş yaptım.evi sildim süpürdüm.çamaşır yıkadım ütüledim.oğluşumu yıkadım kendimi yıkadım.oğlum uyuyor şimdi şöyle bi geçmişe baktım geldim.anam ne kavga ediyonuz kocalarınızla rahat bırakın adamlarıı aaaaaa ne yapıyolar size çalışıp didiniyolar yine yaranamıyorlar hahahaa dövermişsiniz benii şaka şaka ama yinede kavga etmeyin üzülüyorum bak.

ay çiğdem sağolasınnnn gözleri renklimi bebişinin

Evet mavi gözlü kuzum

Hoşgeldin kısss, bayağı hamaratmışsın ya sen bugün. Bende de bir enerji patlaması var, içim yeni yıl sevinciyle dopdolu. Hatta yapabilirsem kütük pasta yapmak istiyorum.

hoşgeldin sıhatler olsun sana ve bebişe

Massalah ogluna 41 kereee, benimki benle oynamaktan zevk aliyor saclarimi cekince ayyy diyorum kahkaha atiyor. Oglumda gordu resmi ellemeye calisiyor:))

kızlar herife bi adım atıcam yemek yapıcam çıkmam lazım akşam ben uruyorum buraya gene akşamlarıda sizleri görmek isterim

Massalah ogluna 41 kereee, benimki benle oynamaktan zevk aliyor saclarimi cekince ayyy diyorum kahkaha atiyor. Oglumda gordu resmi ellemeye calisiyor:))

Benimki de öpmeye çalışırken ensedeki saçlara yapışıyor :90: Ah kıyamam kardeşle oynamak mı istermiş minik civcivvv

kızlar herife bi adım atıcam yemek yapıcam çıkmam lazım akşam ben uruyorum buraya gene akşamlarıda sizleri görmek isterim

Yap yap sen birşey kaybetmezsin, kaybederse o kaybeder. Ben akşam gelemem ama yarın öğlene doğru burada olurum yine. Kendine iyi bak şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…