Nasıl özlüyorum bilemezsin. Anahtarı çevirirken heyecanlanıyormuş. Zaten girer girmez atlıyor kucağıma. Bu arada sabah az emzirdiğim için biraz sütüm azaldı. Her sabah emzirdikten sonra 125 ml süt bırakıyorum. Olsa daha içecekmiş. Hemşiremiz yoğurt, mevsim meyvesi ve çorba verebileceğimi söyledi ama önce emecekmiş. Önümüzdeki haftalarda kahvaltıda yarım yumurta sarısı vermeye başlayacakmışız.
Seninkine de maşallah.Tam sıkılmalık yanakları olmuştur onun şimdi.
:124::124::124::124::124::124:
O parmaklari yerim ben 20 yasinda tanistim bilgisayarla bu firlamalar 4 aylikken basladilar hade hayirlisi :)Ben de hepinizi seviyommmmm
vrftgh hye22DCR.V dczs qqİİİİİ CW<AZXXXXXXXXXXXXXXXX:QQ2GFZ
(Bunu da oğluşum yazdı. Yani diyor ki, bebiklerinizi üzmeyin olur öyle kavgalar)
Bizim doktor ek gidya baslama dedi 6 aydan once valla ben bu saglik sektorunude anlamadim gitti tipta dogru bir tanedir derler 40 tane farkli sey soylerler. Onun gelecegi icin calisiyosun canim o rahat etsin diye sen daha cok sever oynarsin gelldiginde arayi kapatirsin:)
O parmaklari yerim ben 20 yasinda tanistim bilgisayarla bu firlamalar 4 aylikken basladilar hade hayirlisi :)
ay çiğdem sağolasınnnn gözleri renklimi bebişinin
heyyyoooooo ben geldimmmmmmmmmm
nbr şekerlerrrrr.ay bugün çok iş yaptım.evi sildim süpürdüm.çamaşır yıkadım ütüledim.oğluşumu yıkadım kendimi yıkadım.oğlum uyuyor şimdi şöyle bi geçmişe baktım geldim.anam ne kavga ediyonuz kocalarınızla rahat bırakın adamlarıı aaaaaa ne yapıyolar size çalışıp didiniyolar yine yaranamıyorlarhahahaa dövermişsiniz benii şaka şaka ama yinede kavga etmeyin üzülüyorum bak.
heyyyoooooo ben geldimmmmmmmmmm
nbr şekerlerrrrr.ay bugün çok iş yaptım.evi sildim süpürdüm.çamaşır yıkadım ütüledim.oğluşumu yıkadım kendimi yıkadım.oğlum uyuyor şimdi şöyle bi geçmişe baktım geldim.anam ne kavga ediyonuz kocalarınızla rahat bırakın adamlarıı aaaaaa ne yapıyolar size çalışıp didiniyolar yine yaranamıyorlarhahahaa dövermişsiniz benii şaka şaka ama yinede kavga etmeyin üzülüyorum bak.
Massalah ogluna 41 kereee, benimki benle oynamaktan zevk aliyor saclarimi cekince ayyy diyorum kahkaha atiyor. Oglumda gordu resmi ellemeye calisiyor:))
kızlar herife bi adım atıcam yemek yapıcam çıkmam lazım akşam ben uruyorum buraya gene akşamlarıda sizleri görmek isterim
kızlar herife bi adım atıcam yemek yapıcam çıkmam lazım akşam ben uruyorum buraya gene akşamlarıda sizleri görmek isterim
Eeee daha daha nasılsınız kızlar??
Altta " eklenti ekle" var oradan yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?