2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm ya eskısı gıbı sohpetlermız yok dha dgrsu kımseckler yok bız bıze yetelım bariii:)

Evet ben hepinize yeterim nıhahahaha sapık gibi oldu biraz . Canım ya senin kaynanan neresine zayıf diyor minişinin? Yanaklar tombiş tombiş.

Masallah kuzuna ya ansm bu agustos bebeleri cok yakusuklu

Evet aynen öyle...

Kızlar bu yeni yıl sevinci kulaklarımdan burnumdan falan taşıyor. Bu akşam sizler için şarkılar seçip rarlayacağım. İsteyen olursa bana özelden mesaj atsın, link yollarım bilgisayarınıza indirirsiniz şarkıları. Dinledikçe beni hatırlarsınız...

Evet ben hepinize yeterim nıhahahaha sapık gibi oldu biraz . Canım ya senin kaynanan neresine zayıf diyor minişinin? Yanaklar tombiş tombiş.
ya bı bılsem cok sukur ıyı bı ara pamukcuk oldu o ara fazla ememdı ve cok kılo alamadı dogru ama abartıyor ıste bilmişlik yapmak ıcın konusuyor sanırım
Masallah kuzuna ya ansm bu agustos bebeleri cok yakusuklu

saol canım ben sızın bebıslerı goremdımmmmmm

Huysuz virjin n'olcak...

Teknoloji ozurlu bencvp 10 dkkada yaziyorum allah bilir resim eklemeye calissam kac gun surer:) blgsayar alinca yuklemeye calisicsm bende

He ya tupsuz herif alacsktaaa, hay agzina saglik canim yontulmamis tas, cilasiz ahsap, zekasiiiz neolacsk bu adam adam olacakta ben gorecem ooooo

Şaka yapıyorum canım ben, ciddiye alma sen beni. Düzelir merak etme. Eliyle ya da diliyle eziyet vermesin de gerisi düzelir.

ay oğluş kalktı çıktım bende.doyurdum altını değiştirdim yemek yedim falanda filann

onat şekerim oğlun mşlhhhhh çok tatlı.bideeeeee oğlunun cicisinden bizdede var

41 kere
Çok yakışıklı çooookkk.
saol cnm :)

Şarkılar hazır, 8 tane yabancı, isteyen varsa özelden link atabilirim.
ben ben ısterımmmm :)

ay oğluş kalktı çıktım bende.doyurdum altını değiştirdim yemek yedim falanda filann

onat şekerim oğlun mşlhhhhh çok tatlı.bideeeeee oğlunun cicisinden bizdede var
saol cnm ay takımmı gıyıyorlar ne gzll:):81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…