Ah canım pek bir şeker maşallah
saol cnm ya eskısı gıbı sohpetlermız yok dha dgrsu kımseckler yokbız bıze yetelım bariii:)
ıyıyız cnmda oglusumun resmı8nı eklıycem ıns:)ekleyemdm
Masallah kuzuna ya ansm bu agustos bebeleri cok yakusuklu
ya bı bılsem cok sukur ıyı bı ara pamukcuk oldu o ara fazla ememdı ve cok kılo alamadı dogru ama abartıyor ıste bilmişlik yapmak ıcın konusuyor sanırım
Evet ben hepinize yeterim nıhahahaha sapık gibi oldu biraz. Canım ya senin kaynanan neresine zayıf diyor minişinin? Yanaklar tombiş tombiş.
Masallah kuzuna ya ansm bu agustos bebeleri cok yakusuklu
ya bı bılsem cok sukur ıyı bı ara pamukcuk oldu o ara fazla ememdı ve cok kılo alamadı dogru ama abartıyor ıste bilmişlik yapmak ıcın konusuyor sanırım
saol canım ben sızın bebıslerı goremdımmmmmm
Teknoloji ozurlu bencvp 10 dkkada yaziyorum allah bilir resim eklemeye calissam kac gun surer:) blgsayar alinca yuklemeye calisicsm bende
Tabi o cilasız ahşap insafa gelirse
He ya tupsuz herif alacsktaaa, hay agzina saglik canim yontulmamis tas, cilasiz ahsap, zekasiiiz neolacsk bu adam adam olacakta ben gorecem ooooo
Şarkılar hazır, 8 tane yabancı, isteyen varsa özelden link atabilirim.
:) tam uydu superrrrrrrHuysuz virjin n'olcak...
Teknoloji ozurlu bencvp 10 dkkada yaziyorum allah bilir resim eklemeye calissam kac gun surer:) blgsayar alinca yuklemeye calisicsm bende
kopmalık mı kız çiğdeeemmmmm
saol cnm :)41 kere
Çok yakışıklı çooookkk.
ben ben ısterımmmm :)Şarkılar hazır, 8 tane yabancı, isteyen varsa özelden link atabilirim.
saol cnm ay takımmı gıyıyorlar ne gzll:):81:ay oğluş kalktı çıktım bende.doyurdum altını değiştirdim yemek yedim falanda filann
onat şekerim oğlun mşlhhhhh çok tatlı.bideeeeee oğlunun cicisinden bizdede var
Yok sakin şarkılar, ama istiyorsan sana kopmalık da yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?