2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar demın benım cucugun yenı dogdugundakı resımlerıne baktımda ne kadar cırkınmıs bayag guldum :)

slm nasılsınız anneler eski yorumları okudum ay ALLAH herkesin yardımcısı olsun eşlerimize merhamet versin bizlerede sabır

<laZS HXFRRZTYBV 6BVBGHUYHGN bggfv.DCKlkı

iMDAAT OĞLUŞUM KLAVYEYİ ELE GEÇİRDİİİ...

Hay masallah pasaya, dur bakalim okuyormu
paşaaaaaam anne sana iyi bakiyormu, aglatiyormu seni? Bize yaz biz annene kizariz olurmu tombul bebeeem

Bebeeen çizgi film izliyor şimdi. Çıkıyorum ben kızlar meryem atıyorum mesaj. Eylemcim sen de ne zaman istersen yaz bana.

Öpüyorum sizi kızlar.

üzmeyin kendinizi erkekler hiç biz bayanlar gibi üzülmüyorlar bebişinizi düşünün

Allah kimseye huzursuzluk vermesin, bayan olmak cook zor her yonden butun bir ailenin yukunu sirtimizda tasiyoruz, en kotu zamanda bile bebegimize cee yapip guldurmeye calisiyoruz napalim burdada biraz girgir gecip rahatliyoruz. Baska kime anlatabilirizki dost var dusman varr en guzel dostluklar burda. Hic unutmam esimle sorunumu birine anlatmistim ustunden aylar gecmis ve cok mutluyken o kisi ya sana ozsman niye boyle iyi davrsnmiyoduda bunlari bunlari yapmisti diye yuzume vurmustu, ogun anladimki en guvendigim kisi bile canimi acitiyor ve tovbe ettim cevremdeki kimseye anlatmiyorum. Buradakilerin iyi niyetinden birgun bile suphe etmedim

Meryem attım mesaj. Hadi kızlar kaçtım ben. Linkler duruyor özelden mesaj atanlara yollarım. Haydi iyi akşamlar...

sana katılıyorum canım.bu dünyada babana bile güvenme demişler ya çok doğru.benimde başıma geldi bi kaç defa böyle şeyler.insanlara fazla güveniyorum sonra üzülen ben oluyorum.burası çok başka.yüzünü görmeden sesini duymadan birilerine güvenebiliyorsun.gerçekten en samimi cevaplarda burda.iyiki varsınız yaaaa

Kızlar furki çok çok kustu eşimi aradım gidiyoruz dr a başka kim olursa tutturdu yine o kadına gidelim sonunda tamam dedim yeter artık neyse 1 de besledim ama var ya 2 de zor çıktık hiç kıyafet kalmamış hepsi kurumaya çalışıyor ama furki izin vermiyo neyse tam giydirdik şoooor son bişi kaldı ama görseniz çingene kızanı... gibi oldu bida kussaydı battaniyeye sarcaktık.
neyse salak kadın yaa uyuz etti gitmeyelim dedim zaten
debridat yazdı dedim onu kabız die yazdınız iyi gelcek kusmasına diyo yaa iyi gelseydi o zaman gelirdi.idrar istedi yaptınız biş çıkmadı dedim tabi yine bişi çıkmadı.
yok gözü küüçükmüş kaynnanam diyo giderken sorun die dr tabi BİŞİ YOK dedi.
kan damlasını sordum 4. aydan sonra veriyoruz önlem olarak illa çok kansız olması gerekmez dedi ama kan damlası yazmadı dedim sütüm doyurmuyor yetmiyo
demiyoki nası anladın ama ben anlatıyorum.

Ekgıda konuştuk başla dedi neyleeee
YOĞURTLA BAŞLA dedi dedm yourtmuu*??? ne kadar
ALDIĞII KADAR nası yani dedim az az başlamıcaz mııı .ne kadar yerse dedm ben ne kadar versem yer 1 kaseyide yerse hepsini vercem mi? evet dedi.
evde yok ev you...rdu dedim o zaman meyveyi cam rendede rendele öyle verded püre gibi
5. ayda kahvaltı içindekileri yazıyorum
PEYNİR,BEBE BİSKÜVİSİ,içine istersen MEYVE SUYU,YUMURTA SARISI
midem kalktı yaa

neymiş verdikten sonra emzircekmişim 2 neysede benim oğlan 1 kase yourtu açken götürse emmezki tıkabasa dolu adam nie emsin.
suratım muratım deişti eşimde fark etti zaten çıkarken nooldu die dedm de get yaa ben pazartesi devlete götürüyorum ...başlarım buna
ayy aman ben çok biiyomuşumda evet dedimm şükür şükürki biliyorum yani yaa açken çok gelse yourt aır gelmez mi yaaaa
zaten anne sütünü yeni hazmediyo.

dedim gaviscon felan çisemim aman tır tır bişiler söledi kafam takıktı anlamadım ilk bunu dediyelim bakalım dio yaa zaten bi işe yaramadı kullandık bu deneme tahtası mı

zaten evden çıkarken furki giyinmicem die nası ağladı ben geliyodum aşaı eşim indi anası çıktı nereye gidiyoz die ne derse beenirsiniz
SERKAN KIZANI NİE AĞLATIYOSUNUZ BU KADAR
ya havle yaa biz sadist iz yaa lafa bak yaa lafa bak. dr dedik bab...anı bekleseydiniz yaa
arabayı getircek yaa
oldu ben onun kocasının bi tarafının keyfini beklicem zaten kaç zamandır bekliyoruz çouun kıyafetleri yakında tshirt modunda giyicek bişi kalmadı uyuz oarak çıktım evden

Eve geldik yukarı çıkıcam ver çocuu ben tutarım diyo uyuyo dedim olsun dio ellrini uzattı zorla alcak ben de vermedim dedim mıkkırdanıyo yeni daldı uyancak bozuldu banane yaaa
Kızlar yaa bıktırdım sizide söleyin yaa kızlar doğruyu yaa bunla...rın hepsi ama hepsi bana komplomu kuruyo bu kadar üstüme geliyo yaa
yoksa ben tırlattım mı sorun bende mi yaaa
yoksa herşey bu kadar mı üst üüste denk gelir yaa
yok bunlar beni sonunda hasta etti kardeşim ben dr a çıkmadan olmıcak çünkü
evden çıkarkenki o ağlatıyosunuz lafını duyunca aşaı ışınlanıp onu öldürmek geldi içimden gerçekten ama gerçekten öldürmek geldi

bu arada unuttum oğluşum 7110 gr olmuş 11 günde 180 gr almış 1 hafta mama takviyesi zate.Zor tarttılar ağladı istemedi bu kadarda yapmazdı yaa
demedide dr ne kadar mama takviyesi yapcam günde aç defa ek gıdaya geçince hemen keseyimmi yoksa ö...ff öle işte kilosu çok iyi dedi

sinirlendm yaa hepsine zaten rregl yim menopoz modundayım heralde ya da herşey batar oldu.Eşimlede tartıştık boşu boşuna götürmüşüm onu da bilmem me gitmeyelm dedim o kadına anlamadı k kaskafa
giderim otobüsle otobüstekilerde serenat dinlesi...n napiim

evde yemek yok canım sıkkın yapasımda yok patates kızartırım beenmeyen yemesin...

hehe hülyaaamm face dar geldi burayada yazdım bomba gibiyim bugün bombaaa
yarın çıkcak arkadaşa kafamı daıtcam Allah tan haftaya felan ablam gelyoda kaynana uzak durur nşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…