bende demın leman sam dınledım cok guzel sesı yaaaaaaa vazgecme dıye bı sarkısı var 10nümereeee:)
Şaka yapıyorum canım ben, ciddiye alma sen beni. Düzelir merak etme. Eliyle ya da diliyle eziyet vermesin de gerisi düzelir.
Yolladım şekerim sana link. İndirdikten sonra virüs programıyla taratmayı unutma...
Aman sakalasiyoruz burda bosveer, az once mesaj yazdim blgsr istiyorum diye tamam yazmis ama bakalim
Yok sakin şarkılar, ama istiyorsan sana kopmalık da yaparım.
slm nasılsınız anneler eski yorumları okudum ay ALLAH herkesin yardımcısı olsun eşlerimize merhamet versin bizlerede sabır
Amiiiiiin amiiiin amiiiin
<laZS HXFRRZTYBV 6BVBGHUYHGN bggfv.DCKlkı
iMDAAT OĞLUŞUM KLAVYEYİ ELE GEÇİRDİİİ...
Hay masallah pasaya, dur bakalim okuyormu
paşaaaaaam anne sana iyi bakiyormu, aglatiyormu seni? Bize yaz biz annene kizariz olurmu tombul bebeeem
üzmeyin kendinizi erkekler hiç biz bayanlar gibi üzülmüyorlar bebişinizi düşünün
Meryem attım mesaj. Hadi kızlar kaçtım ben. Linkler duruyor özelden mesaj atanlara yollarım. Haydi iyi akşamlar...
Meryem attım mesaj. Hadi kızlar kaçtım ben. Linkler duruyor özelden mesaj atanlara yollarım. Haydi iyi akşamlar...
Allah kimseye huzursuzluk vermesin, bayan olmak cook zor her yonden butun bir ailenin yukunu sirtimizda tasiyoruz, en kotu zamanda bile bebegimize cee yapip guldurmeye calisiyoruz napalim burdada biraz girgir gecip rahatliyoruz. Baska kime anlatabilirizki dost var dusman varr en guzel dostluklar burda. Hic unutmam esimle sorunumu birine anlatmistim ustunden aylar gecmis ve cok mutluyken o kisi ya sana ozsman niye boyle iyi davrsnmiyoduda bunlari bunlari yapmisti diye yuzume vurmustu, ogun anladimki en guvendigim kisi bile canimi acitiyor ve tovbe ettim cevremdeki kimseye anlatmiyorum. Buradakilerin iyi niyetinden birgun bile suphe etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?