şimdi bayılazaaaaaaamm bizde o yollardan geçtik şükürBlgsayarimi buyuk gorumcem goturdu, kucuk olan esimi arayip laptop istedi, kaynanam harclik istiyor ustelik kucuk olani antalyada kolejde okuyor parasi esimden gidiyor ve ben yeni bi eve gecelim asansorlu olsun dedigimde cok sikisigim param yok diyor. Yani bana gelince yook( op oglunu yerime tombul kelebeeem benim
bende o moddayım canımCok doluyum cook birinin nasilsin demesini bekliyormusum:))
sen nasilsin cigdemcim, ben cepten ozel msj gondermeyi beceremiyorum galiba eskisi iyiydide bununla yspamiyorum yoksa hep aklimdaydin canim
Opsuuuuuun tabiki ay yerim onu ben, laptoop hafif kalir ona dunya kadar altin verdim ona anasi bir bileziik verdi her ay harclik istiyorr ben o altinlarimla ev alirdim, ama allah beddualarimi duydu esimin kafasinda cilt hastaligi cikti ohhhhhh cok sevindim
benimki salalrken ıkınıyor kolikten kaldı sanırım çok komik söylenir gibi ıkınmalar yapıyorbenim kuzumda uykusu gelince e e e e diyor babayı çok net bir şekilde söylüyoru geçen hafta babama büü babba dedikarnı açıkınca mama diyo kuzenim şeyma var onlara gideceğimizi duynca da maaaa diyo çok şekerler yaf maşallah
bende gitsem de gelmesem uzun müddet annemden.ama kendi evin gibi rahat yok hele bebilecanım annemlere giip kalmakla sağlamaya çalışıyorum belki gidince anlar mı diye evet ortada bir bebek var babasız büyütülemez evet hakkımızda hayırlısı olsun
ayy dencem şimdi gelince aynı şeyi yapcam hep diyorum ama dayanamıyorum verip veriştiriyorum anasınada sölenmeye başladım o da öfff yapmaya başaldı ama kararlıyım bişi yokmuş gibi yapcam tamam.Önerilere açık mısınız??
O zaman size şunları anlatayım; Erkekler düz mantıklıdır. Ayrıntılara dikkat etmezler. Sadece aşkfilmlerinde olur ne yazık ki.
Bir kadın herşeye bağır çağır tepki gösterirse adam "ahan da nasıl bağırır bağırır susar" der. Bir erkeği alt etmenin en kolay yolu pasif agresif olmaktır. Pasif agresiz olmak demek, susup somurtmak demektir. Hani sorar ya adamlar "neyin var?" Surat 5 karış "yok bir şey" dersiniz. İşte o erkekleri delirtir. İsteğiniz olana kadar somurtun bakalım. Bir de erkekleri korkutmanın yolu vardır, o da, sizin en çok çıldıracağınızı bilip üzerinize geldiği mevzuda sakin olup susmaktır. Adam konuşur konuşur konuşur kadın bekler -aslında çıldırmak üzeredir sinirinden ama renk vermez- adam susunca "bitti mi -konuşman-" diye sorar. Adam "bitti" deyince; "iyi" deyip odadan çıkar. İşte o zaman adam ne yapacağını tahmin edemez ve 3,5 3,5
oo süper fikir bende deniyim.Kizlar alakasiz olacak ama ben ogluma balonlar aldim rengarenk icine dugmeler koyup hafif sisirdim elleriyle tutup salliyor ses cikarinca mutlu oluyor yuzune vurdugundada acitmiyiyor, bu arada bu dertleri sikintilari apachi dansi yaparak yaziyorum oglum cok seviyoor:))
ayy baksanızs baan nası bulunuyo buuu
Ay burcun ne ki senin?
Benim haritama baksana
Güneş 27 Boğa 38' 35" 9
Ay 08 Oğlak 25' 55" 5
Merkür 02 Boğa 19' 15" 9
Venüs 19 Boğa 56' 27" 9
Mars 18 Akrep 18' 27" R 3
Jüpiter 12 Oğlak 25' 22" R 5
Satürn 11 Akrep 57' 55" R 3
Uranüs 12 Yay 09' 21" R 4
Neptün 00 Oğlak 53' 46" R 4
Plüto 00 Akrep 00' 16" R 3
Chiron 02 İkizler 36' 08" 10
Lilith 17 Balık 42' 46" 7
True Node 06 İkizler 34' 26" 10
P. of Fortune 15 Koç 20' 52" 8
Vertex 00 Kova 49' 38" 5
hehe hülyaaamm face dar geldi burayada yazdım bomba gibiyim bugün bombaaa
yarın çıkcak arkadaşa kafamı daıtcam Allah tan haftaya felan ablam gelyoda kaynana uzak durur nşallah iyi gelir
Kızlar furki çok çok kustu eşimi aradım gidiyoruz dr a başka kim olursa tutturdu yine o kadına gidelim sonunda tamam dedim yeter artık neyse 1 de besledim ama var ya 2 de zor çıktık hiç kıyafet kalmamış hepsi kurumaya çalışıyor ama furki izin vermiyo neyse tam giydirdik şoooor son bişi kaldı ama görseniz çingene kızanı... gibi oldu bida kussaydı battaniyeye sarcaktık.
neyse salak kadın yaa uyuz etti gitmeyelim dedim zaten
debridat yazdı dedim onu kabız die yazdınız iyi gelcek kusmasına diyo yaa iyi gelseydi o zaman gelirdi.idrar istedi yaptınız biş çıkmadı dedim tabi yine bişi çıkmadı.
yok gözü küüçükmüş kaynnanam diyo giderken sorun die dr tabi BİŞİ YOK dedi.
kan damlasını sordum 4. aydan sonra veriyoruz önlem olarak illa çok kansız olması gerekmez dedi ama kan damlası yazmadı dedim sütüm doyurmuyor yetmiyo
demiyoki nası anladın ama ben anlatıyorum.
Ekgıda konuştuk başla dedi neyleeee
YOĞURTLA BAŞLA dedi dedm yourtmuu*??? ne kadar
ALDIĞII KADAR nası yani dedim az az başlamıcaz mııı .ne kadar yerse dedm ben ne kadar versem yer 1 kaseyide yerse hepsini vercem mi? evet dedi.
evde yok ev you...rdu dedim o zaman meyveyi cam rendede rendele öyle verded püre gibi
5. ayda kahvaltı içindekileri yazıyorum
PEYNİR,BEBE BİSKÜVİSİ,içine istersen MEYVE SUYU,YUMURTA SARISI
midem kalktı yaa
neymiş verdikten sonra emzircekmişim 2 neysede benim oğlan 1 kase yourtu açken götürse emmezki tıkabasa dolu adam nie emsin.
suratım muratım deişti eşimde fark etti zaten çıkarken nooldu die dedm de get yaa ben pazartesi devlete götürüyorum ...başlarım buna
ayy aman ben çok biiyomuşumda evet dedimm şükür şükürki biliyorum yani yaa açken çok gelse yourt aır gelmez mi yaaaa
zaten anne sütünü yeni hazmediyo.
dedim gaviscon felan çisemim aman tır tır bişiler söledi kafam takıktı anlamadım ilk bunu dediyelim bakalım dio yaa zaten bi işe yaramadı kullandık bu deneme tahtası mı
zaten evden çıkarken furki giyinmicem die nası ağladı ben geliyodum aşaı eşim indi anası çıktı nereye gidiyoz die ne derse beenirsiniz
SERKAN KIZANI NİE AĞLATIYOSUNUZ BU KADAR
ya havle yaa biz sadist iz yaa lafa bak yaa lafa bak. dr dedik bab...anı bekleseydiniz yaa
arabayı getircek yaa
oldu ben onun kocasının bi tarafının keyfini beklicem zaten kaç zamandır bekliyoruz çouun kıyafetleri yakında tshirt modunda giyicek bişi kalmadı uyuz oarak çıktım evden
Eve geldik yukarı çıkıcam ver çocuu ben tutarım diyo uyuyo dedim olsun dio ellrini uzattı zorla alcak ben de vermedim dedim mıkkırdanıyo yeni daldı uyancak bozuldu banane yaaa
Kızlar yaa bıktırdım sizide söleyin yaa kızlar doğruyu yaa bunla...rın hepsi ama hepsi bana komplomu kuruyo bu kadar üstüme geliyo yaa
yoksa ben tırlattım mı sorun bende mi yaaa
yoksa herşey bu kadar mı üst üüste denk gelir yaa
yok bunlar beni sonunda hasta etti kardeşim ben dr a çıkmadan olmıcak çünkü
evden çıkarkenki o ağlatıyosunuz lafını duyunca aşaı ışınlanıp onu öldürmek geldi içimden gerçekten ama gerçekten öldürmek geldi
bu arada unuttum oğluşum 7110 gr olmuş 11 günde 180 gr almış 1 hafta mama takviyesi zate.Zor tarttılar ağladı istemedi bu kadarda yapmazdı yaa
demedide dr ne kadar mama takviyesi yapcam günde aç defa ek gıdaya geçince hemen keseyimmi yoksa ö...ff öle işte kilosu çok iyi dedi
sinirlendm yaa hepsine zaten rregl yim menopoz modundayım heralde ya da herşey batar oldu.Eşimlede tartıştık boşu boşuna götürmüşüm onu da bilmem me gitmeyelm dedim o kadına anlamadı k kaskafa
giderim otobüsle otobüstekilerde serenat dinlesi...n napiim
evde yemek yok canım sıkkın yapasımda yok patates kızartırım beenmeyen yemesin...
Kuuzuuummmmmmmmm
kocişim yok canım sıkıldııııııııısen ne yapıyosun?
Ne yapayım şekerim, bebek pisimi uyuttum süt sağdım. Mamasını hazır edip yatacağım ben de. Nereye gitti kocan aaa bu saatte??
iyi geceler cnm....Neyse ben kaçanzi, yarın devam ederiz. Gideyim uyuyayım, bakalım kociş horlamıyordur inşallah. Bazen oğluş da horluyor düet yapar gibi.
Hadeyin görüşürük...
oğluş iyi olduğu müddetçe güzel yeyip huzurlu uyuduğu müddetçe iyiyim diyebilirim herhalde şu aralar da fena sayılmamhoşgeldin.iyiyiz sen nasılsın?
hoşbulduk canımcımKaçamayanzi oğluş uyandı. Hay bin kunduz :86:
Hoşgeldin aslııı...:80:
oğluş iyi olduğu müddetçe güzel yeyip huzurlu uyuduğu müddetçe iyiyim diyebilirim herhalde şu aralar da fena sayılmam
hoşbulduk canımcım
iyi akşamlar kızlar... minik böceğim uyudu dişleri çok fena rahatsız ediyor çok sinirli bağırıyor sürekli kızıyor bişeleri ağzına sokmak için aranıyor hep cnm benim dertleri bitemiyor yavrularımızın gazdı gripti dişti derken minnoşlar büyücek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?