2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi bayılazaaaaaaamm bizde o yollardan geçtik şükür
Cok doluyum cook birinin nasilsin demesini bekliyormusum:))
sen nasilsin cigdemcim, ben cepten ozel msj gondermeyi beceremiyorum galiba eskisi iyiydide bununla yspamiyorum yoksa hep aklimdaydin canim
bende o moddayım canım
bayıdım süper :))
benimki salalrken ıkınıyor kolikten kaldı sanırım çok komik söylenir gibi ıkınmalar yapıyor
canım annemlere giip kalmakla sağlamaya çalışıyorum belki gidince anlar mı diye evet ortada bir bebek var babasız büyütülemez evet hakkımızda hayırlısı olsun
bende gitsem de gelmesem uzun müddet annemden.ama kendi evin gibi rahat yok hele bebile
ayy dencem şimdi gelince aynı şeyi yapcam hep diyorum ama dayanamıyorum verip veriştiriyorum anasınada sölenmeye başladım o da öfff yapmaya başaldı ama kararlıyım bişi yokmuş gibi yapcam tamam.
anası var yaa pasf agresifin kurucularındandır heralde zaten hep öle yapıo die etrafında pervane oluyoduk kırılmasın die ama artık oğlu bile illalah etti
oo süper fikir bende deniyim.
bende esra erol başlayınca açıyom tv yi başta şarkı sölüyolar yaaa abuk subuk oynuyorum bayılıyo hehe

ayy baksanızs baan nası bulunuyo buuu

bu arada zaten içtii kadar su ver dedii için dr yavrum hep çiş kaçaı yapıyodu içiyo die veriyodum meersem boşuna dolduruyomuşum midesini onun yüzünden böbrekli haddinden fazla çalıştı

hehe hülyaaamm face dar geldi burayada yazdım bomba gibiyim bugün bombaaa
yarın çıkcak arkadaşa kafamı daıtcam Allah tan haftaya felan ablam gelyoda kaynana uzak durur nşallah iyi gelir

dok ıcını anacımm dokkk bunlar hepp boylee duymamaya calıs sen allahtan altlı ustlu oturmuyorumm ya katıl olurdum yada tımarhanelık

Been geldiim. Bi ce ee yapıp gideceğim. Kız Allah yardımcın olsun, Allah şifa versin...

Ay iyice sütüm gitti benim ya... Sağ taraftan 100 çıkardı eskiden. Şimdi 25 çıkarsa şanslıyım. Ooof of...

Neyse ben kaçanzi, yarın devam ederiz. Gideyim uyuyayım, bakalım kociş horlamıyordur inşallah. Bazen oğluş da horluyor düet yapar gibi.
Hadeyin görüşürük...

Ne yapayım şekerim, bebek pisimi uyuttum süt sağdım. Mamasını hazır edip yatacağım ben de. Nereye gitti kocan aaa bu saatte??

off arabasını bekliyor kiradaydı gelecek sonra başkasına verecek dükkanda duruyor.bende uyuttum doruk u yatsam mı kavak yellerini seyretsem mi bilemedim...

oğluş iyi olduğu müddetçe güzel yeyip huzurlu uyuduğu müddetçe iyiyim diyebilirim herhalde şu aralar da fena sayılmam

hoşbulduk canımcım

Geçmişi okuduysan bizim de halimizi öğrenmişsindir artık, hepimiz korkunç durumdayız.

iyi akşamlar kızlar... minik böceğim uyudu dişleri çok fena rahatsız ediyor çok sinirli bağırıyor sürekli kızıyor bişeleri ağzına sokmak için aranıyor hep cnm benim dertleri bitemiyor yavrularımızın gazdı gripti dişti derken minnoşlar büyücek inş.

Aynen öyle... Benimki de işaret parmağı ile alt dişetini kaşıyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…