2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet incelicek parmağı böyle devam ederse... sanırım üstten patlıcak bizimki sanki var gibi bişe gerçi annem öyle oldugunu söylüyor bana ellettirmiyor anne ellerse çok zor cıkarmıs her konuya da şöyle olur böyle olur diye bişey söylüyorlar... eskiler boşa söylememiş bunlada nokta koyulur

Hiç duymamıştım. Doktor bana "elini ağzına götürürse çekme" dedi. Sadece ellerini temiz tutmak lazım. Ayaklarım koptu sallamaktan. Beraber "eeee"liyoruz

taklit etmeye başladılar dimi artık benim dedem var ardayla ilgilenmediği zaman ona laf atıyor uuu uuuu sesleniyor iyice oyuncu olmaya başladı minnoşlar

sallamak zor mu? ben hiç sallamadım emzikle uyumaya alıştırdım emziği veriyorum kendisi uyuyor uykuya dalıncada atıyor ama hala savaşını veriyorum bazen annem dizlerine yatırıyor sallamıyor göya piş piş dizinde sallıyor yok sallamıyorum öle pişpişliyorum diyor

Ah kıyamammm... Benimki ilgi isteyince çığlık atıyor. Doğduğundan beri salladılar bebeğimi. Ben de sürekli kolumda sallayamadığım için ayağıma alıştırdım. Bir nebze rahatım şimdi. 9,5kilo bebeği kolumda ne kadar sallayabilirim ki? Seninki iyiymiş, biraz daha bekleyeyim diyorum ben kendi kendine uyumaya alıştırmak için.

Neyse ben yatayım artık, yarın gel olmaz mı vaktin olursa görüşürüz yine. Haydi iyi geceler,öpüyorum...

maşallah tosuncuğa bizde çarşamba gidicez bakalım ne kadar oldukbi kaç gündür yoğurt yediremiyorum baştan çok sevmişti şimdi istemyor zorlamıyorum biraz geçsin başlarım gene ama bugün kerevizli çorba yaptım löpp löpp götürdü... sana başlattı mı çorbalara fln doktorun?

dün akşam giremedim(trafik yoğundu) baya konuşmuşunuz
günaydın canım arkadaşlarım güne deşarj olmuş bir şekilde başladım çoooookkk mutluyum koçişle barıştım özür diledi benden çok pişman olmuş dün akşam görmeliydiniz yemek yedikten sonra oğluşu falan yıkadık uyuttu rahat oturalım diye çay demlemiştim çayları doldurdu meyva tabağı hazırladı.meyva soyup yedirdi iyice düzelmiş anlamış kıymetimi darısı herkesin başına inşallah deveye diken insana s.... yaraşırmış derler ya o hesap kocanda olsa arana mesafeyi koyacakmışın kendini ağırdan satmayı bilecekmişin. işten baya yorgun gelmesine rağmen (önceden gelir yemeğini yer yatardı) baya bir yardımcı oldu.bi gün öncesinden uzun uzadıya konuşmuştuk sanırım kendimi iyi ifade etmişim ki onuna etkisi büyük oldu
tekrar söylüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bütün dargınlar aralarını düzeltsin kocalara anlama ve anladıklarını uygulama kapasitesi versin...

günaydın anneler ve bebişleri naılsınız bakalım kaç gündür hava çok güzel bizde kıızmla kendimizi dışarı atıyoruz hazır havlar güzelken gezelim diyorum dün evde bir türlü uyumadı bende biraz temizlik yaptım sabahtan o oyalanırken öğlene kadar uyumadı dün sonra dışarı çıktık hop uyudu evde o kadar uğraştım uyusun diye yok uymadı neyseki dışarda gezinirken uyudu da rahtaladım bende
bizimde alt taraftan hazırlanıyo diş çıkmaya beyazlamış alt taraf zaten parmağıyla alt tarafına bastırıyo sürekli
çiğdemcim oğluşuna maşallah tam tosuncuk olmuş yaaa yerim ben onun tombiş yankalarını
dün bayağı kaynatmışsınız hee evde olursam bende bugün ve kızımın tabi huysuzluğu tutmazsa bende burdayım

Bebeeen çizgi film izliyor şimdi. Çıkıyorum ben kızlar meryem atıyorum mesaj. Eylemcim sen de ne zaman istersen yaz bana.

Öpüyorum sizi kızlar.

Meryem attım mesaj. Hadi kızlar kaçtım ben. Linkler duruyor özelden mesaj atanlara yollarım. Haydi iyi akşamlar...

Hoscakal canimmm opuyorum
Yahu bu nedir dunden beri kizlara cvp yazacam alinti yaptigim msj cikmiyor, teknoloji fukarasi ben sunu gondermeden sorunu cozemeyecem galiba

Yasasiiiin canim hade gecmis olsun benimkide dun erkenden geldi ama ben yuz vermedim senin adinada cok sevindim:))

Gecmisi okuyamiyorum toxidasy cook gecmis olsun, kaynaninda dili dolansin insallah terbiyesiz kadin, ne fesatlar ya anlamiyorum bunlari, sende az biraz sik disini yeni yila bi girelim tpoluca kavga ederiz:))

misgrafik(dogrumu yazdim acep)en guzel dostluklar burda bence de iyiki varsinizz

Gunaaydin canim ohh disari cikmak ne guzeldir kimbolir, bben cikamiyorum hava cok kirli evde oturuyoz hep arada bi bslkon yapiyoz sadece

oh...oh...oh...senin adına çok sevindim canım...biz hala aynıyız...bu sabah bebişi yıkadık..konuşmaya çalıştı..içimden cevap vermek veya konuşmak gelmediği için ağzımı açmadım..yapmacık da olsa,istemediğim birşeyi zorla yapamıyorum...elimde değil...

herkeze merhaba... cok ozledım burayı nasılsınız kızlar.. bebişler nasıl???

merhaba...kimsecikler yok...bugün hiç bir iş yapmıyorum.sadece çamaşır yıkadım ve ütüm var.dün temizlik yapmıştım.bıktım valla yap yap aynı.oğluşumla eczaneye gittik mamamızı aldık geldik.uyuyor şimdi bakalım ne kadar uyuycak.böyle işteeeee.

ıyıyız canım cok sukur... cok yoruyo annesını.. tam bır kucakcı... hıc kucaktan ınmek ıstemıyo... ınıncede aglamaya baslıyo.. senın kuzun nasıl... zorluyo mu sennıde... nası anlasıyomusunuz bebısle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…