- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
evet incelicek parmağı böyle devam ederse... sanırım üstten patlıcak bizimki sanki var gibi bişe gerçi annem öyle oldugunu söylüyor bana ellettirmiyor anne ellerse çok zor cıkarmıs her konuya da şöyle olur böyle olur diye bişey söylüyorlar... eskiler boşa söylememiş bunlada nokta koyulur
taklit etmeye başladılar dimi artık benim dedem var ardayla ilgilenmediği zaman ona laf atıyor uuu uuuu sesleniyor iyice oyuncu olmaya başladı minnoşlar
sallamak zor mu? ben hiç sallamadım emzikle uyumaya alıştırdım emziği veriyorum kendisi uyuyor uykuya dalıncada atıyorama hala savaşını veriyorum bazen annem dizlerine yatırıyor sallamıyor göya piş piş dizinde sallıyor yok sallamıyorum öle pişpişliyorum diyor
Ah kıyamammm... Benimki ilgi isteyince çığlık atıyor. Doğduğundan beri salladılar bebeğimi. Ben de sürekli kolumda sallayamadığım için ayağıma alıştırdım. Bir nebze rahatım şimdi. 9,5kilo bebeği kolumda ne kadar sallayabilirim ki? Seninki iyiymiş, biraz daha bekleyeyim diyorum ben kendi kendine uyumaya alıştırmak için.
Bebeeen çizgi film izliyor şimdi. Çıkıyorum ben kızlar meryem atıyorum mesaj. Eylemcim sen de ne zaman istersen yaz bana.
Öpüyorum sizi kızlar.
Meryem attım mesaj. Hadi kızlar kaçtım ben. Linkler duruyor özelden mesaj atanlara yollarım. Haydi iyi akşamlar...
Yahu bu nedir dunden beri kizlara cvp yazacam alinti yaptigim msj cikmiyor, teknoloji fukarasi ben sunu gondermeden sorunu cozemeyecem galibaHoscakal canimmm opuyorum
dün akşam giremedim(trafik yoğundu) baya konuşmuşunuz
günaydın canım arkadaşlarım güne deşarj olmuş bir şekilde başladım çoooookkk mutluyumkoçişle barıştım özür diledi benden çok pişman olmuş dün akşam görmeliydiniz yemek yedikten sonra oğluşu falan yıkadık uyuttu rahat oturalım diye çay demlemiştim çayları doldurdu meyva tabağı hazırladı.meyva soyup yedirdi iyice düzelmiş anlamış kıymetimi darısı herkesin başına inşallah deveye diken insana s.... yaraşırmış derler ya o hesap kocanda olsa arana mesafeyi koyacakmışın kendini ağırdan satmayı bilecekmişin. işten baya yorgun gelmesine rağmen (önceden gelir yemeğini yer yatardı) baya bir yardımcı oldu.bi gün öncesinden uzun uzadıya konuşmuştuk sanırım kendimi iyi ifade etmişim ki onuna etkisi büyük oldu
tekrar söylüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bütün dargınlar aralarını düzeltsin kocalara anlama ve anladıklarını uygulama kapasitesi versin...
Yasasiiiin canim hade gecmis olsun benimkide dun erkenden geldi ama ben yuz vermedim senin adinada cok sevindim:))dün akşam giremedim(trafik yoğundu) baya konuşmuşunuz
günaydın canım arkadaşlarım güne deşarj olmuş bir şekilde başladım çoooookkk mutluyumkoçişle barıştım özür diledi benden çok pişman olmuş dün akşam görmeliydiniz yemek yedikten sonra oğluşu falan yıkadık uyuttu rahat oturalım diye çay demlemiştim çayları doldurdu meyva tabağı hazırladı.meyva soyup yedirdi iyice düzelmiş anlamış kıymetimi darısı herkesin başına inşallah deveye diken insana s.... yaraşırmış derler ya o hesap kocanda olsa arana mesafeyi koyacakmışın kendini ağırdan satmayı bilecekmişin. işten baya yorgun gelmesine rağmen (önceden gelir yemeğini yer yatardı) baya bir yardımcı oldu.bi gün öncesinden uzun uzadıya konuşmuştuk sanırım kendimi iyi ifade etmişim ki onuna etkisi büyük oldu
tekrar söylüyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bütün dargınlar aralarını düzeltsin kocalara anlama ve anladıklarını uygulama kapasitesi versin...
günaydın anneler ve bebişleri naılsınız bakalım kaç gündür hava çok güzel bizde kıızmla kendimizi dışarı atıyoruz hazır havlar güzelken gezelim diyorum dün evde bir türlü uyumadı bende biraz temizlik yaptım sabahtan o oyalanırken öğlene kadar uyumadı dün sonra dışarı çıktık hop uyudu evde o kadar uğraştım uyusun diye yok uymadı neyseki dışarda gezinirken uyudu da rahtaladım bende
bizimde alt taraftan hazırlanıyo diş çıkmaya beyazlamış alt taraf zaten parmağıyla alt tarafına bastırıyo sürekli
çiğdemcim oğluşuna maşallah tam tosuncuk olmuşyaaa yerim ben onun tombiş yankalarını
dün bayağı kaynatmışsınız hee evde olursam bende bugün ve kızımın tabi huysuzluğu tutmazsa bende burdayım
dün akşam giremedim(trafik yoğundu) baya konuşmuşunuz
Şarkılar hazır, 8 tane yabancı, isteyen varsa özelden link atabilirim.
herkeze merhaba... cok ozledım burayı nasılsınız kızlar.. bebişler nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?