2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benım bende oyle hıc bır ıs yapamıyorum dayaamıyorum... benım kızda hıc durmuyo... dayanamıyorum.. pılım bıttı.. gece 2 de yattıv sabah 9 da ayaktaydım... bıde mısafır falan... en cokda kız yoruyo...

geçecek canım.benim oğlan biraz uslandı sanki.eskisi kadar beni yormuyor.beni yoran ev işleri falan filan.aa bide uykusuzluk tabisiideee napalım herşeyin bir bedeli var demekki.bebeler iyi olsunda gerisi düzelir.özledim sizi neler yapıyorsunuz bakalım facede.anlat biraz.kimse uğramıyor buraya.selam söyle arkadaşlarıma bebişlerinide öptüm söylersin.

soylerım canım ıns... senın bebıs uslandı mı ne kadar guzel ya... darısı basıma ıns... hersey ıyıde uykusuzluk kotu verımlı olamıyorum kuzuya... uuzluyorum sonrasında bı emeklesınlerde keske bırazdaha az kucak ısterler belkı

inş canım.ama emeklemeler başlayınca yaramazlıklarda başlayacak.bizim dertlerimiz bitmez artık sağlık olsun.

kızlar uzun zamandır giremiyordum bebeğime verilen kan damlası kızımda yan etki yaptı bebişim cok kustu vücüdunda kırmızı lekeler cıktı dikkatli olun olur mu yavrum benim cok kötü oldu

sweddy çok sevindim :))
bu arada herkese çok saolun kızlarrrr

eşimin ananesi geldi hep beraber görümcemde dahil aşaıdadık
vıç vıç vıç başım şişti onu yap bunu yap onu şöyle grdiy bayıdımm
maşallah canım...çok büyümüş ya.....
ben neden göremiyorum
kızlar uzun zamandır giremiyordum bebeğime verilen kan damlası kızımda yan etki yaptı bebişim cok kustu vücüdunda kırmızı lekeler cıktı dikkatli olun olur mu yavrum benim cok kötü oldu
ayyy geçmiş olsun canım yaa

gecmıs olsun cnm benm kuzumdada rahtsızlık yaptı kaka yapamıyordu cok zorlanıyordu kestım bende 1 aydır vermıyorum

gecmıs olsun cnm benm kuzumdada rahtsızlık yaptı kaka yapamıyordu cok zorlanıyordu kestım bende 1 aydır vermıyorum

canım sen ek gıdaya başlamadın mı henüz , 6 aylık olmuş maşallah,sadece süt yetmez artık ben bile bu gün başladımek gıdaya, geceleri saat başı uyanıyor yazmışsın geçmişi okudum biraz doymadığından uyanıyordur yoksa artık 8-10 saat gece uyuması lazım ...

yok canım daha 6 aylık olmadı 5 ay 5 günlük şuan orda dogum gunune okadar var yazıyormus yanlıs ayarlamısım :) valla ben sadece suan yogurt verıyorum bıde sabahları meyve suyu sıkıyorum kıvı havuc elma uzum vb baska bıseyde yuklemek ıstemedım ya bızımkı sanırım dedesı uyurken uyuyan cocugu gelıp uyandırıyordu ondan olmustur dıyr babannem sabahta cok uyumuyor hemen uyanıyor sallayınca az dhaa uyuyor ole yanı:) sen ne ıle basladın?

kızlar kan damlası bızıde kabız yaptı zeytınyağıda ıse yaramadı bende kayısı hasladım ezdım ve azcık verdım yaptı rahatladı kuzum 5 gun olmustu kayısı sarı olandan değil ama oburunden

kızlar ek gıdaya nasıl geçiyossunuzben tatıtıyorum toplu iğne başı kadar peynir tatırdım bigün bi günde aynı şekilde yumurta sarısı. ama elma ve havuç yalamaya bayılıyor benim kız.

kızlar ek gıdaya nasıl geçiyossunuzben tatıtıyorum toplu iğne başı kadar peynir tatırdım bigün bi günde aynı şekilde yumurta sarısı. ama elma ve havuç yalamaya bayılıyor benim kız.

günaydın canım ben bir tatlı kaşığıyıla başladım elma püresi cici bebe kaşık maması karışımıyla daha sonra yoğurt çorba ve muzla devam ediyoruz şuan

merhaba tatlı bebişlerin fedakar anneleri....kimse yok galiba....benim kuzum kucağımda ve dikkatle izliyor...geçen gün elim alışsın diye yoğurt mayaladım....yedireceğimden değil...hiç olmadı...süt halinde kalmıştı...

ben ek gıdaya geçmeyeceğim...bir süre daha anne sütü vermeyi düşünüyorum...5.ayda mı başlasam acaba?

yoğurt ve meyve püresi ile başladım , bu ay sadece 400 gr almış boyu da uzamamış sanırım artık iyi beslemiyor sütüm ...

bu aralar boyle sutler doyurucu olmuyo galıba... bende bıkackez havus suyu elma armut puresı verdım sıdmdı devam sutu pırınc unu vede kendı sutum oyle devam edıyoruz bakalım

pinkaya canım tuz yememeleri gerekiyormuş bu miniklerin o yüzden labne peyniri veya lor verin demişti bizim doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…