2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar selam benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kızım 4.5 aylık 1 aydır sesler cıkarıyor agular yapıyor çığlıklar atıyor ve tabiki bizim cok hoşumuza gidiyordu. Ama ne olduysa 4 5 gündür yapamıyor. Deniyor uğraşıyor pes ediyor. Heyecanlanıyor ağzını açıyor bağırmaya hazırlanıyor ya hiç ses çıkmıyor ya da azıcık zorlana zorlana çıkıyor. Ağlaması cok normal sesi kısılmış olsa ağlarkende az çıkar anlamadım gitti dr aradım ben pek anlayamadım ateşi yok dimi dedi yok dedim bekle bakalım dedi. Ama cocğun başındayım habire konuşturmaya çalışıyrum onu da yordum kendimide. Ne olur bizim bebişlerimiz hemen hemen hep aynı zamanlarda doğdular sizin yaşadıklarınız benim için önemli endişeliyim bu endişem de haklımıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinicem kızlar:2:

canım bebeğini sağlıkla büyüt evet bizim bebektede oluyor birgün agucular atsa 2.gün susuyor sadece gülüyor.birde karnı doyunca uykusunu iice aldığı zaman susmuyor.birde genelde babası gelince sesler çıkarıyor.sanırım onu benden daha çok seviyor

Zaten babamızı görünce ayrı bir havalara giriyor sanki bütün gün herşeyine koşan biz değilmişiz gibi.Ama canım benimkinde şartlar ne olursa olsun ses çıkarmada bir zorluk yaşıyor önceleri yoktu daha yeni. Sabahları mesela o seslerlebizi uyandırıdı en cok cıkardığı an sabahlardı artık o da yok cok üzüldüm yaa bişey yoktur inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...9361-bebegim-cok-fazla-sesler-cikarmiyor.html
burda bi kaç bişi yazmışlar

ara ara benim minikte de oluyor..merak etme canım...yani ben hiç merak etmedim...merak edilecek birşey varsa benim de haberim olsun....:18:

Ya yine kimseler yok....

Meraaalllll, Eyleeeeemmmm, Meryeeemmm, nerdesiniz yaa??

Merhaba hanımlar, benim kızım bugün tam 140 günlük..siz ek gıdalara başladınız mı acaba onu merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…