Merhaba hanımlar, benim kızım bugün tam 140 günlük..siz ek gıdalara başladınız mı acaba onu merak ediyorum...
anlaşılan kimseyle konuşamıycam ben bugün kimse denk gelmedi yaa
kızımın dişi çıkıyo beyaz beyaz gözüküyo ordan daha patlatmamış ama nasıl belli oluyo yaayerim ben onu bakalım ne zaman patlar herlade bu hafta içi patlatır diye düşünüyorum
senin ki bugün tam 5 aylık olmuş maşallah..tam olarak ne zaman başladın peki..doktoruyla konuşarak mı başladın..hani ilk 6 ay sadece anne sütü ya tam 6 ayı doldurmak gerekir mi acaba..nasıl tepki veriyo peki yediklerine, yutabiliyo mu, hoşuna gidiyo mu tatları, kusuyo mu..emmeyi bırakmadı di mi onlara başlayınca..
selam kimsecikler yok ama ben yinede sorumu soruyum gelince cevaplayanlar olur sanırm oğluşu uyku düzenine alıştrmak istiyorum nasıl başlamalıyım sizce
bir çok internet sitesinde bilgi var canım.benim oğlumun zaman içinde kendi kendine oluşan bir düzeni var.hergün hemen hemen aynı saatlerde aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum.yatma ve kalkma saatleri belli.yarım saatlik şaşmalarla hergün aynı diyebilirim.çhergün rutin olarak aynı düzeni uygularsan 3-4 günde alışır.ama ilk günler zor oluyor tabi.
selam anneler nasılsınız
sweedy meryemin dediği gibi hergün yaptığın şeyleri aynı saatte yapmaya özen göster uykusunuda o zaman düzene girer cnm
merhabalar bende ağustos annesiyim.benide aranızda görmek isterseniz sevinirim.
hoşgeldin canım.daha önce nerelerdeydin?ticker yok mu?
slm kızlar bende 29 ağustosta anne oldum :) nasılsınız
kızlar merhabalar ben kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin oğlum 2 gündür hiçbişey yemiyor kafayı sıyırmak üzereyim dün doktora gittik gelişimi iyi dedi ama önceleri yeme sorunumuz yokto gelişimi durunca mı bişey yapılacak yani çok canım sıkkın başım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapsam da yese bu adam bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?