2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlaşılan kimseyle konuşamıycam ben bugün kimse denk gelmedi yaa
kızımın dişi çıkıyo beyaz beyaz gözüküyo ordan daha patlatmamış ama nasıl belli oluyo yaa yerim ben onu bakalım ne zaman patlar herlade bu hafta içi patlatır diye düşünüyorum

senin ki bugün tam 5 aylık olmuş maşallah..tam olarak ne zaman başladın peki..doktoruyla konuşarak mı başladın..hani ilk 6 ay sadece anne sütü ya tam 6 ayı doldurmak gerekir mi acaba..nasıl tepki veriyo peki yediklerine, yutabiliyo mu, hoşuna gidiyo mu tatları, kusuyo mu..emmeyi bırakmadı di mi onlara başlayınca..

ben burdayım canım

4.aydan sonra başladım.dr um önerdi.tatlarına alışsın dedi. mşlh oğlum severek yiyor yoğurt ve meyveleri.inş da böyle devam eder.emmeyi bırakmadı.zaten çok meme düşkünü deildi.gündüzleri çoğunlukla sağarak içiriyorum sütümü.

selam kimsecikler yok ama ben yinede sorumu soruyum gelince cevaplayanlar olur sanırm oğluşu uyku düzenine alıştrmak istiyorum nasıl başlamalıyım sizce

selam kimsecikler yok ama ben yinede sorumu soruyum gelince cevaplayanlar olur sanırm oğluşu uyku düzenine alıştrmak istiyorum nasıl başlamalıyım sizce

bir çok internet sitesinde bilgi var canım.benim oğlumun zaman içinde kendi kendine oluşan bir düzeni var.hergün hemen hemen aynı saatlerde aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum.yatma ve kalkma saatleri belli.yarım saatlik şaşmalarla hergün aynı diyebilirim.çhergün rutin olarak aynı düzeni uygularsan 3-4 günde alışır.ama ilk günler zor oluyor tabi.

bende şöyle bir durum var 1ay öncesine kadar akşam 10da uyur gece 2 kere kalkardı daha sonra uyuma vakti gece 12 oldu 1 haftaır ise saat 1e gelmeden uyumuyor ve gece sık sık uyanıyor

selam anneler nasılsınız
sweedy meryemin dediği gibi hergün yaptığın şeyleri aynı saatte yapmaya özen göster uykusunuda o zaman düzene girer cnm

selam anneler nasılsınız
sweedy meryemin dediği gibi hergün yaptığın şeyleri aynı saatte yapmaya özen göster uykusunuda o zaman düzene girer cnm

buarada adım zeynep m.o düzenli emziriyorumhala zamanımızı şaşırmıyoruz 12 de yatmadığı zamanlar alıyom ayağıma ta biri bulana kadar gözler açık bakıyo öyle yanlız gündüz çok uyuyor bu aralar ondan olabilir mi diye düşünüyorum uyandırıp oyun oynadığımız zamanda çok huzursuz oluyor

kızlar merhabalar ben kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin oğlum 2 gündür hiçbişey yemiyor kafayı sıyırmak üzereyim dün doktora gittik gelişimi iyi dedi ama önceleri yeme sorunumuz yokto gelişimi durunca mı bişey yapılacak yani çok canım sıkkın başım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapsam da yese bu adam bişeyler

diş çıkaracaktır belki iştahsızlık yapmıştır.uyku sersemiyken vermeyi dene istersen.ya da sevdiği bişilerle oynarken falan.ben şaklabanlık yapıyorum bazen yesin diye.gülerken falan veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…