2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Been geeeldiiimmmm...

slm kızlar bende 29 ağustosta anne oldum :) nasılsınız

Enee hoşgeldiiinnnnn :81:

Canım kakasını yapıyor mu? Kakişini yapmadıysa tok sanıyor olabilir kendini. Yaptıysa beklemekten başka birşey yapamayız. 3 saatte bir denemeye devam et.

nasıl hiçbişey yemiyo..emmiyo mu peki?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
zeynepciğim cnm demek gündüz çok uyuduğu için akşamları uyumak istemiyo olabilir gündüzleri bi şekilde oyalamaya çalışki uyumasın az uyumasını sağla zor ama yapman lazım

merhaba kızlar nasılsınızz ..
bız ıyıyız cok sukur oğlum yaramazlıklara basladı artık
dun dr kontrolumuz vardı belkı 10 gun olmustur gunduz memeyı 6 saate kadar almıyor doktora dedım ek gıdaya baslayalımm dedı ama bugun emdı cok sukur emdığı surece 6 aya kadar ek gıda yokk ama ağlatarakta meme vermek ıstemıyorum bu sefer ınatlasıyor ve emıcegı varsada emmıyorr ..
kuzum 9000 kg 69,5 cm olmus

merhaba kızlar nasılsınızz ..
bız ıyıyız cok sukur oğlum yaramazlıklara basladı artık
dun dr kontrolumuz vardı belkı 10 gun olmustur gunduz memeyı 6 saate kadar almıyor doktora dedım ek gıdaya baslayalımm dedı ama bugun emdı cok sukur emdığı surece 6 aya kadar ek gıda yokk ama ağlatarakta meme vermek ıstemıyorum bu sefer ınatlasıyor ve emıcegı varsada emmıyorr ..
kuzum 9000 kg 69,5 cm olmus

günaydınnn
çalıştığım için,kızım hem beni emiyor hemde mama veriyorum aptamil 1. artık mevve suları,meyve pürelerine başlamam gerekir mi yavaş yavaş.ilk kızım olduğu için ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. ya da sütlü pirinçli kaşık mamalarından denesem mi.yardımcı olursanız sevinirim....

Kızlar günaydın hepinize
İşler yoğun olduğu için ne zamandır bakamadım sizlere.İnşallah hepininiz iyisinizdir özelliklede bebişleriniz.
Ben size bişey sorucam bebeklere tuz yasak ta toz şeker de yasakmı acaba.Bileniniz varmı cevap yazın lütfen

ya kızlar moralim çok bozuk, oğlumun salı günkü aşılarından sonra iştahı azaldı ve hep uyumak istiyor , aşı yan etki mi yaptı yoksa hasta falan mı anlayamadık bir türlü fikri olan ???

mşlh canım.zorlamanın alemi yok bencede.aldıkları sürece tabiki emecekler ama istemeyincede aç kalamazlar.

ya kızlar moralim çok bozuk, oğlumun salı günkü aşılarından sonra iştahı azaldı ve hep uyumak istiyor , aşı yan etki mi yaptı yoksa hasta falan mı anlayamadık bir türlü fikri olan ???

evet canım uyku yapabiiyor bazen aşılar.

Selam kızlar, size yazıp hemen çıkacağım...

Oğlum çok öksürüyordu ve hırıltısı vardı. Doktora götürdük. Bronşit olmuş. İlaç kullanıyoruz şimdi. Allah bilir kimden geçti çocuğa...

Babamlar İstanbul'dan geldi. Onlar gittikten sonra tekrar görüşürüz. Ara sıra bakarım size....

Herkese mutlu yıllar...

Canım 1 yaşından önce sofra tuzu ve şekeri yasak. Şeker ihtiyacını meyvelerden alacak. Bebeklerin safrası ve pankreasları şekeri parçalayacak insülini üretemezler maalesef. Tuz da böbreklere oturur malum...

saol hayatim sanada iyi yıllar...

oğluna da çok çok çok geçmiş olsun.yavrum nasıl kötüdür şimdi.ablamın oğluda olmuştu bu zamanlarda.dut pekmezini sulandırıp vermiştik iyi gelmişti.dr una danışıp kullan istersen.bir de bal ve zeytinyağını azıcık ısıtıp göğsüne sürmüştük o da iyi geldi.ilaçlar dışında alternatif tedavi yöntemlerinden bunları biliyorum umarım şifa olur kuzuna....

Son düzenleme:
herkese iyi yıllar dilerim bebişkolarla işallah...

Artık face 'e giremiyorum işe başladım hep buradayım:)))öptüm sizleri de mis kokolu kuzuları da

Herkese bebişleri ve ailesiyle güzel bir yıl geçirmeyi diliyorum....2010 yılı tahminimce hepimizin en önemli yıllarından biri oldu....umarım önümüzdeki bütün yıllar sağlık ve huzur dolu geçer.....mutlu yıllar..............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…