slm kızlar bende 29 ağustosta anne oldum :) nasılsınız
kızlar merhabalar ben kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin oğlum 2 gündür hiçbişey yemiyor kafayı sıyırmak üzereyim dün doktora gittik gelişimi iyi dedi ama önceleri yeme sorunumuz yokto gelişimi durunca mı bişey yapılacak yani çok canım sıkkın başım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapsam da yese bu adam bişeyler
kızlar merhabalar ben kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin oğlum 2 gündür hiçbişey yemiyor kafayı sıyırmak üzereyim dün doktora gittik gelişimi iyi dedi ama önceleri yeme sorunumuz yokto gelişimi durunca mı bişey yapılacak yani çok canım sıkkın başım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapsam da yese bu adam bişeyler
Been geeeldiiimmmm...
hoşgeldindeeeeee nerdesin?????
nasıl hiçbişey yemiyo..emmiyo mu peki?
merhaba kızlar nasılsınızz ..
bız ıyıyız cok sukur oğlum yaramazlıklara basladı artık
dun dr kontrolumuz vardı belkı 10 gun olmustur gunduz memeyı 6 saate kadar almıyor doktora dedım ek gıdaya baslayalımm dedı ama bugun emdı cok sukur emdığı surece 6 aya kadar ek gıda yokk ama ağlatarakta meme vermek ıstemıyorum bu sefer ınatlasıyor ve emıcegı varsada emmıyorr ..
kuzum 9000 kg 69,5 cm olmus
ya kızlar moralim çok bozuk, oğlumun salı günkü aşılarından sonra iştahı azaldı ve hep uyumak istiyor , aşı yan etki mi yaptı yoksa hasta falan mı anlayamadık bir türlüfikri olan ???
Kızlar günaydın hepinize
İşler yoğun olduğu için ne zamandır bakamadım sizlere.İnşallah hepininiz iyisinizdir özelliklede bebişleriniz.
Ben size bişey sorucam bebeklere tuz yasak ta toz şeker de yasakmı acaba.Bileniniz varmı cevap yazın lütfen
Selam kızlar, size yazıp hemen çıkacağım...
Oğlum çok öksürüyordu ve hırıltısı vardı. Doktora götürdük. Bronşit olmuş. İlaç kullanıyoruz şimdi. Allah bilir kimden geçti çocuğa...
Babamlar İstanbul'dan geldi. Onlar gittikten sonra tekrar görüşürüz. Ara sıra bakarım size....
Herkese mutlu yıllar...
Eki Görüntüle 121418
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?