evet canım toz şeker de yasak, onun yerine üzüm pekmezi kullanabilirsin..
selam anneler yeni yıla hastalıkla giricez biz oğluş hasta bende hastayım grip boğaz ağrısı oğluş öksürüyo burnu tıkalı ter döküyo yavrum
selam anneler yeni yıla hastalıkla giricez biz oğluş hasta bende hastayım grip boğaz ağrısı oğluş öksürüyo burnu tıkalı ter döküyo yavrum
Geçmiş olsun canım benimkide hastaymış dün kaynanam hastaneye götürmüş boğazında kızarıklık varmış oda ateş yapıyormuş.O yüzden bi antibiyotik ve birde ateş düşürücü fitil vermiş.Salı günüde aşımız vardı inşallah iyileşirde yoksa aşıyıda erteleyeceğiz.Yada ben yinede her ihtimale karşı aşıyı yinede erteleyeyim dimi zaten bu kadar kısa zamanda iyilşmez bence
Geçmiş olsun canım benimkide hastaymış dün kaynanam hastaneye götürmüş boğazında kızarıklık varmış oda ateş yapıyormuş.O yüzden bi antibiyotik ve birde ateş düşürücü fitil vermiş.Salı günüde aşımız vardı inşallah iyileşirde yoksa aşıyıda erteleyeceğiz.Yada ben yinede her ihtimale karşı aşıyı yinede erteleyeyim dimi zaten bu kadar kısa zamanda iyilşmez bence
geçmiş olsun canımmm.
Selamlar Herkesee :)))
Ne güzel burdaki sohbetler de devam ediyor :)
Herkese Mutlu, sağlıklı ve evlatlarınızla geçireceğiniz çoook ama çok güzel bir yıl diliyorumm :))
ben de özlediimm ben deee :))) ama eskisi gibi aktif olamıyorum üzülüyorumm ama ne yapayımm.. :)) iş başlayınca daha çok sizinle olacağım inş..
cannn.. özledik yahuu nerelerdesin? ipekkolik gördüm seni:)
herkese selamlar kızlar biz çok kötüyüz bebiş emdiğini çıkarıyo çok fazla terliyo benim başım çatlıyo burun tıkalı offff napcaksam nasıl geçecekse havalar soğuk dışarıda çıkamıyoz evde geçirebileceğim yöntemleriniz varsa paylaşabilirmisiniz?
canım burun tıkanıklığı için sıcak suyun içine viks koyarsan tıkanlığı gider bebişininde seninde...kusması içinde ıhlamur verebilirsin gün içinde...midesini rahatlatır ve hastalığınada iyi gelir.terliyorsa hastalığını atıyor demektir.üstünü sık sık değiştirirsen daha çok üşütür o yüzden sırtına bez koy.o bezi değiştirirsin terledikçe.bir de evi havalandır mutlaka temiz hava girsin eve.şimdilik bunlar geldi aklıma inş çabucak iyileşirsiniz.sende emziren annelere uygun bir ağrı kesici al.geçmişler olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?