kızlar elma püresini pirinçununa karıştırıp veriyorum oğluma acaba bi sakıncası olurmu bileniniz varmı.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......sütüm iyice azaldı doruk ta mamayı pek istekli içmiyor offf ki offffffff......yoğurt hergün veriyorum zaten.meyve suyu ve meyve püresi de hemen hemen hergün veriyorum.bugünde havuçlu çorba yaptım.uyuyor kalkınca yediricem.neden birden azaldı böyle sütüm anlamadım.moralim çok bozuldu.gündüzleri 3 kere falan sağıyorum sütümü ama yinede azaldınapalım kuzumun rıskı ne kadarsa o kadar içecek sütümü.
selam kızlar ben geldim ama çok yoruldum bugün evi temizledim bide üstüne kızmın mızmızlığı uykuzsuz ama yinede uyumamakta inat ediyo şimdi uyudu zar zorda bende çorba yapıcam şimdi ona bi bakim dedim sizler nasılsınzı diye
meralcim kolay gelsin çorbayı nasıl yapıyorsun sen?
ben kabak soğan sarımsak patates havuç koyuyodum.öyle deniyim birde ekmek verdiğin oluyor mu?cnm ben patates pirinç havuç pişiriyorum sonra onalrı ezdirip zeytin yağıda koyup veriyorum içerisine başka sebzelerde koyuyorum arada değişik olsun diye hep aynısı olmuyo yani
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim sütüm tamamen bitti maalesef. Sen elinden geldiğince sağ sütünü. Still tea filan iç. Bir de hangi mamayı kullanıyorsun?? Aptamil kullanıyorsan tadı korkunç, anne sütünü bırakmasın diye. Ondan hoşlanmamış olabilir.
Ben de yavaş yavaş ek gıda vermeye başlayacağım. Ama ben sebze çorbası değil de sebze maması yapacağım. İnşallah yer. Bir de yine cır cır oldu bebeğim antibiyotikten. Allah'tan nefes alabiliyor. Tekrar hava vermeye gerek kalmadı. Evdeki maskeye baktıkça çok kötü oluyorum.Sen sajın üzülme üzüntüden gitmesin sütün.
yalnız arkadaşım direk una mı katıyorsun,onu bilemem,ben muhallebisinden söz ediyorum.
canım allah yardımcın olsun sen yazmıssın bende kendımı gordum aynı sorunları bende yasıyorum ınan cok zorlanıyorum hep bırılerını cagırıyorum annemı halamı vs nezman gecer bu dıye sabırla beklıyorum.6 aylık olsun belkı oturur dıye umıt edıyorum.
okuyunca be de çook üzüldüm ben hamile kaldığımda bir arkadaşım bebeğinin geceleri hiç uyumadığından yakınıyordu sonrasında tvde 1-2 çay kaşığı limon içirince uyuyabileceğini izlemiş ve denemiş işe yaradığını söylemişti bana da sıkı sıkı tembihlemişti.ben henüz dnemedim çünkü göğsümde emerken uyumaya alıştırdım.ışığı kapatıp öyle emziriyorum zaten gece ve gündüzü ayırt edebilmesi için de bu gerekiyormuş tabi gece lambası var. öyle de rahat uyuyor.bir de bunları deneyin Allah yardımcınız olsun .bizimki de başlarda aynı şekildeydi ben de ne yediğimi ne içtiğimi ne yattığımı ne kalktığımı biliyordum vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?