canım...bunu ve diğer yazdıklarını üzülerek okudum...ben de emme yüzünden sık sık ağlıyorum...bizimki ayakta emiyor..başta oldukça zorlanıyordum..şimdi emsinde ayakta emsin diyorum..şimdi ise çok zaman aç dolaşıyor ve çok az emiyor....ağlıyorum ben de ...
hero babynin kini evde yaptığım mamalara karıştırıp veriyorum ben
yarım çaybardağına yarım çay kaşığı katıp kaynatıyorum biraz siyahı çıkana kadar sonra soğutup suyunu içiriyorum
ayh sağlıklı dişler olsundiş hediği isterim meral
herkeze merhaba... ben geldımm... kuzum hasta olduıshal gecırdık kı ne ıshal sormayın cok kotu bısey... allahım evlatlarımızı hastalıktan korusun... yavrum vucudundakı suyu bıtınce sudan kılo verdı... yuzu kucucuk kaldıcok sukur bugun 1 kez yaptı kakayı... kızlar bu aralar salgın varmıs hasta olabların yanına pek yaklastırmayın kuzularınızı ozellıkle alısverıs merkezlerı cok tehlıkelıymıs... dıkkatlı olun sız hasta olmayın cok zorrr
herkeze merhaba... ben geldımm... kuzum hasta olduıshal gecırdık kı ne ıshal sormayın cok kotu bısey... allahım evlatlarımızı hastalıktan korusun... yavrum vucudundakı suyu bıtınce sudan kılo verdı... yuzu kucucuk kaldıcok sukur bugun 1 kez yaptı kakayı... kızlar bu aralar salgın varmıs hasta olabların yanına pek yaklastırmayın kuzularınızı ozellıkle alısverıs merkezlerı cok tehlıkelıymıs... dıkkatlı olun sız hasta olmayın cok zorrr
Buarada regl durumları nasıl sizde arkadaşlar..ben henüz olmadım da..dr a da sormayı hep unutuyorum..
Benim oğlum gibi olan varmı diye çok merak ediyordum ama maalesef sende sanırım benim gibi zorlananlardansın..bugece mesela iyice kötüydü..doğru düzgün uyumadı bende yaşayan ölüye döndüm resmen.çocuğa sinirde yapmaya başladım valla azcık büyük olsa dövcem o seviyeye geldim artık.gazı da var.anlamıyorumki daha küçükken gaz sorunu yaşamıyorduk şimdi 4,5 aylık oldu gaz sorunu yaşamaya başladı..sık sık uyanıyor.uyurken kolumda en az 1 saat karnına poposuna masaj yapıyorum rahatlıyo gazınıda çıkıyor ama ondan sonra yine başlıyo kıpırdanmaya uyanmaya..isyanlardayım anlatamam..banada önce dediler 3 aylık olsun bakınmayı bilir rahat edersin.e bakınıyo ama kucakta bakınmak istiyo..yatırmak mümkün değil.abimin oğlu var 14 gün büyük bizim oğlandan çocuk lokum gibi yaa..uyuması süper saatlerce düzenli bir rutin halinde uyuyor..uyanıkkende yatarak kendi kendine oynuyo,gülüyo,sesler çıkarıyo vss..hiç kucağa almasan gık çıkarmıyo..çocuk kendi kendine oynarken uyuyormuş bide..hemde 4-5 saat..ben şimdiye kadar en fazla 2 saat uyuduğunu bilirim ertürk ün..o da ilk uykusu gece yani..ondan sonrakiler sürekli kıpırdanmalar,uyanmalar,ağlamalar..dr ada götürdüm bi yerimi ağrıyo diye ama bişey çıkmadı.gerçi özele gitmedim bide özele gitcez bakalım ne olcak.bide ertürk ün bıngıldağı erken kapanmaya başlamış dedi dr.d vitaminini kesti..onunla alakalı bişeymi diye düşündüm ama dr lar onada bağlamadılar..ama dediğim gibi bi özel dr a da gitcez bakalım ne olcak..bende senin gibi 6.ayını bekliyorum..bakalım ne olacak.sen ek gıda filan veriyomusun..senin oğluşun tam olarak ne kadarlık oldu..benimki 1o gün sonra 5.ayını doldurcak.yani 4 ay 20 günlük şu an..
merhaba güzel anneler benim oğlumda huysuzlukta bir numara hiç durmuyor kucakta bile kıpır kıpır kol omuz hiç birşey kalmadı bende kıpır kıpır öyle zorlanıyorum ki gece hemen uyanıyor çıt sesi dahil emziriyorum yatırıyorum yanımda yatmak istiyor yerini istemiyor hep mememde duracak yalancı emzikte kullanmadı bazen kızıyorum ama ne anlar ben bağırdıkça o gülüyor sonra üzülüyorum bende
merhaba canım ben varım :)merhaba kızlar kımse yokmuu
Buarada regl durumları nasıl sizde arkadaşlar..ben henüz olmadım da..dr a da sormayı hep unutuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?