2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm üzüldüm.seninde durumun zormuş.herkeste farklı sorunlar oluyor sanırım..napalım dayanıcaz yapcak bişey yok..ben bazen olağan karşılıyorum bazende sinirlerim yıpranıyo isyan ediyorum.allahım hepimize kolylıklar versin..çekenler bilir yaşamayanlar bilmez bizleri..üzülme..emdiği kadar emecek yapcak bişey yok..belki ek gıdalara başlaınca daha farklı olur..

tarif için saol cnm.bu akşam deniycek çörekotunu.umarım işe yarar..

Buarada regl durumları nasıl sizde arkadaşlar..ben henüz olmadım da..dr a da sormayı hep unutuyorum..

herkeze merhaba... ben geldımm... kuzum hasta olduıshal gecırdık kı ne ıshal sormayın cok kotu bısey... allahım evlatlarımızı hastalıktan korusun... yavrum vucudundakı suyu bıtınce sudan kılo verdı... yuzu kucucuk kaldı cok sukur bugun 1 kez yaptı kakayı... kızlar bu aralar salgın varmıs hasta olabların yanına pek yaklastırmayın kuzularınızı ozellıkle alısverıs merkezlerı cok tehlıkelıymıs... dıkkatlı olun sız hasta olmayın cok zorrr

çok geçmiş olsun canım biz atlattık çok şükür ben fena hastayım umarım benden bulaşmaz

çok geçmiş olsun cnm bizimde bugün dr. kontrolümüz var dünden beride öksürmeye başladı bide sürekli hapşuruyo bakalım ne diycek drmuz off yaa üşüttü galiba cnm kızım benim yaaa

Buarada regl durumları nasıl sizde arkadaşlar..ben henüz olmadım da..dr a da sormayı hep unutuyorum..

cnm bende kasımda olmuştum kasım sonu aralıkta olmadım geçen günde çok azcık geldi bi daha da gelmedi daha düzene giremedi heralde düzene girse çok iyi olcak çünkü artık iyice gerilmeye başladım

Yalnız değilsiniz bende bir tek benim oğlum böyle sanıyordum.Aynen canım benim oğlumda aynen seninki gibi hemde doğduğundan beri,sürekli doktorlarada götürüyorum ben çalıştığım için fazla vaktim olmadığından sürekli özel dr lara götürüyorum maaşallah turp gibi.Doğduğundan beri böyle 40 ı çıksın düzelir deidler olmadı 4 ayına gelsin ek gıdaya geçince karnı doyar uslanır deidler olmadı hiç düzelmedi anlıycan.Yazık kendisinede yazık sağlıklı gelişim için uykuyada çok ihtiyacı var.Allahtan gelişimi iyi.Napalım bizim şansımızda böyleymiş büyüdüklerinde anlatırız hiç uymuyodun gece gündüz nöbet tutuyorduk diye.Aman sağlıklı olsunlarda yorsunlar bizi hiç önemli değil.Önemli olan bilinmeyen bir rahatsızlığı olmasında huysuzluktan yapsınlar inşallah bunun için dua edelim.

uzun bir aradan sonra bi gelip hatrınızı sorayım dedim çokça facedeyim ama aklım hep buradaki arkadaşlarda.nasılsınız..bebişleriniz nasıl?

merhaba güzel anneler benim oğlumda huysuzlukta bir numara hiç durmuyor kucakta bile kıpır kıpır kol omuz hiç birşey kalmadı bende kıpır kıpır öyle zorlanıyorum ki gece hemen uyanıyor çıt sesi dahil emziriyorum yatırıyorum yanımda yatmak istiyor yerini istemiyor hep mememde duracak yalancı emzikte kullanmadı bazen kızıyorum ama ne anlar ben bağırdıkça o gülüyor sonra üzülüyorum bende

Aynen bende hiç kızamıyorum hemen gülücük atıp yumuşatıyorlar galiba bizimle dalga geçiyolar

günaydınlar herkese dün akşam vaktiydi teyzemlerdeydim eve dönmek için otobüse binecektim bebek arabam var diye otobüse almadılar.önceden alırlardı.sizin oralardada bu tarz uygulama var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…