2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler canım bizimde gece uykumuz düzensiz bi kaç aydır ben çörek otu kaynatıp içiriyorum ozaman rahat uyuyor inşallah en yakın zamanda geçer Allah yardımcın olsun...

Saolasın canım..çörekotunu ne kadar ne miktarda suyla nasıl kaynatıyosun detay verirmisin..İnşallah bizdede işe yarar..

canım...bunu ve diğer yazdıklarını üzülerek okudum...ben de emme yüzünden sık sık ağlıyorum...bizimki ayakta emiyor..başta oldukça zorlanıyordum..şimdi emsinde ayakta emsin diyorum..şimdi ise çok zaman aç dolaşıyor ve çok az emiyor....ağlıyorum ben de ...

bu arada...ben birkaç gün önce yoğurt yaptım...fakat yemeyi beceremedi ki...ağzına alıp yutamadı...sizler nasıl verdiniz ilk etapta?...

canım çay kaşığına damlatıp verilecek demişti ay inşaallah işe yarar bir de göğsünde uyutmayı dene annem hep der kokunu alsın sakinleşir uyur diye aynen de öyle oluyor senin oğlun da öyle olur inşaallah

günaydınlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum o kadar yoruldumki artık uykusuzluk başıma vurdu hem evin işi hem kızım bide üstüne üstlük kızım bugün öksürmeye başladı ve hapşuruyo üşttüm mü acabaya bide hasta olursa kaynanamın dilinden kurtulamam artık
pazar günü gezmeye gittikte bu soğukta ne işiniz var gezmelerde diyo sanki dışarda gezindik alışveriş merkezine gitmiştik inş. bişey olmaz kızımada ınun sözlerini duymam bende yarın zaten dr. kontrolümüz var öksürmesini falanda söyliycem
bide regl olmam lazım kasımda olmuştum aralıkta olmadı dün biraz geldi ama şimdi yine yok kafayı yiycem yaaa gerildim bende iyice loğusadayken deprosyana girmedim ama şimdi girdim galiba yaaaa :95:

arkadaşım kaynanayı ne takıyosun ya. senle mi kalıyo.benimkide benle kalıyo ama bi laf edemez edersede veririm cevbımı.ulaa bizim derdimiz yetmiyo bide onların lafınımı dinlecez.hatta bigün annemlere köye gidecektimde bana yok gitmeyin üşütür eşimde ondan taraf oldu gibi oldu dedim sen babaannesin düşünüyosun ama ben annesiyim emin ol sizin iki katı düşünürüm çocuğumu dedim.
hiç takma arkadaşım ama dikkat et şunu unutma allahtan sonra bebeğine en merhametli olan sensin senden daha çok kimse ona merhametle yaklaşamaz.içini ferah tut.hasta oluncada üzülme çok şükür doktor var ilaç var.sadece dua et onun için.bunlar bebek tabiki hasta olacaklarda düşeceklerde kalkacaklarda öyle büyüyecekler.

akşam benim oğluma normal undan sütle muhallebi yaptım içinede muz püresi koydum.epey yedi kasenin altını sıyırıp vereyim dedim demez olaydım bi verdim hoopp geri çıkardı.acayip moralim bozuldu.

selam kızlar biz de ilk hafta biraz sıkıntı çektik ek gıda konusunda ama maşallah bu hafta güzel yiyo :)
şimdiye kadar tarhana çorbası ( çorbalar kemik suyuna , tuzsuz çok az zeytinyağı ), şehriye çorbası (süzdüm tabi ki ) yoğurt, elma-muz püresi-pekmez, bebe bisküvisi yedi 1.5 ay sonra çalışmaya başlayacam o yüzden ne kadar alıştırırsam kar diye düşünüyorum görümcem bakacak zaten öğleye kadar okul sorun yaşamıcaz inşallahhhh..

yok cnm yaaa allahtan benle yaşamıyo bende cvp veriyorum her söylediğine ama yinede insanın sinirlerini bozmaya yetiyo

selam herkese sizin bebişler nasıl benim oğlum çok huysuz anlamadım gitti gecede rahat uyumuyor sürekli fıkırdıyor

benim kızımda iki gündür çok huysuz cnm zar zor uyuyo gündüzleri gerçi sıkıntısı dişmiş alttan bir tane dişimiz patladı da

sürekli salya akıtıyor elleri gece uykudayken bile ağzına götürüyor.sizin ne kadar sürdü çıkarması

demek seninkide yakında çıkarcak heralde gerçi bizimkinin uzun süredir elleri ağzında salya akıtıyodu ama zaten patlamadan önce damakları beyaz olmuştu belliydi yani diş çıkarcağı
ben şimdi çıkıyorum kızım uyandı da

buarada söylemeden geçemiycem tuğse çok orjinal çok güzel bir isimmiş ilk defa duydum:)

benimkininde elleri ağzında sürekli baluncuklarda çıkarıyo.baş parmağını emiyodu yalancı emzik vermemiştim ilk başta.ama baktım parmak gidiyo alıştırdım şimdi şükür bırakıyo yavaş yavaş.

hero babynin kini evde yaptığım mamalara karıştırıp veriyorum ben
Saolasın canım..çörekotunu ne kadar ne miktarda suyla nasıl kaynatıyosun detay verirmisin..İnşallah bizdede işe yarar..
yarım çaybardağına yarım çay kaşığı katıp kaynatıyorum biraz siyahı çıkana kadar sonra soğutup suyunu içiriyorum
benim kızımda iki gündür çok huysuz cnm zar zor uyuyo gündüzleri gerçi sıkıntısı dişmiş alttan bir tane dişimiz patladı da

ayh sağlıklı dişler olsun diş hediği isterim meral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…