eveeeettt benim oğlumda bayılıyoo.bide onunla konuşmamıza bayılıyor.belli bir süre kendi kendine oynuyo sesler çıkarıyo.sıkılınca bu sefer sesini kalınlaştırıp bağırarak sesler çıkarıyor.bu benimle ilgilenin demek.biz konuşmaya başlayınca da gülüp tepkiler vermeye başlıyor.:90:
Aaa seninkidemi öyle ben senin yazını okumadan yazmştım aynı valla ilgi çekmek için bağırıyor onunla ilgilenip konuşuncada gülüyor.Valla şimdiki çocuklar çok zeki baksana el kadarlar ama nasıl ilgi çekeceklerini biliyorlar.
benim oğlum da saç kurutmanın sesinde sakinleşiyor sanırım elektrik süpürgesinin sesinden korkuyor..
evet nazo aynen.bizimde çok hoşumuza gidiyor.bazen isteyerek gitmiyoruz yanına sırf o sesleri çıkarsın diye.
ben dzenli oluyorum çok şükür
herkeze merhaba... ben geldımm... kuzum hasta olduıshal gecırdık kı ne ıshal sormayın cok kotu bısey... allahım evlatlarımızı hastalıktan korusun... yavrum vucudundakı suyu bıtınce sudan kılo verdı... yuzu kucucuk kaldıcok sukur bugun 1 kez yaptı kakayı... kızlar bu aralar salgın varmıs hasta olabların yanına pek yaklastırmayın kuzularınızı ozellıkle alısverıs merkezlerı cok tehlıkelıymıs... dıkkatlı olun sız hasta olmayın cok zorrr
cnm bende kasımda olmuştum kasım sonu aralıkta olmadım geçen günde çok azcık geldi bi daha da gelmedi daha düzene giremedi heralde düzene girse çok iyi olcak çünkü artık iyice gerilmeye başladım
Yalnız değilsiniz bende bir tek benim oğlum böyle sanıyordum.Aynen canım benim oğlumda aynen seninki gibi hemde doğduğundan beri,sürekli doktorlarada götürüyorum ben çalıştığım için fazla vaktim olmadığından sürekli özel dr lara götürüyorum maaşallah turp gibi.Doğduğundan beri böyle 40 ı çıksın düzelir deidler olmadı 4 ayına gelsin ek gıdaya geçince karnı doyar uslanır deidler olmadı hiç düzelmedi anlıycan.Yazık kendisinede yazık sağlıklı gelişim için uykuyada çok ihtiyacı var.Allahtan gelişimi iyi.Napalım bizim şansımızda böyleymiş büyüdüklerinde anlatırız hiç uymuyodun gece gündüz nöbet tutuyorduk diye.Aman sağlıklı olsunlarda yorsunlar bizi hiç önemli değil.Önemli olan bilinmeyen bir rahatsızlığı olmasında huysuzluktan yapsınlar inşallah bunun için dua edelim.
merhaba güzel anneler benim oğlumda huysuzlukta bir numara hiç durmuyor kucakta bile kıpır kıpır kol omuz hiç birşey kalmadı bende kıpır kıpır öyle zorlanıyorum ki gece hemen uyanıyor çıt sesi dahil emziriyorum yatırıyorum yanımda yatmak istiyor yerini istemiyor hep mememde duracak yalancı emzikte kullanmadı bazen kızıyorum ama ne anlar ben bağırdıkça o gülüyor sonra üzülüyorum bende
ben henüz hiç olmadım...24 Ağustostaydı doğumum...:18:
Emzirdikçe geç gelirmiş.netten okudum öle diyo.bakalım bizim ne zaman teşrif edecek..
hımmm bence vücut yapısıyla alakalı... ben hala emziriyorum çünkü.
günaydın buarada bayanlar kanal d yi izleyin bebek tepkilerini anlatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?