ben birkaç gündür yoğurda başladım...günde 1 veya 2 çay ksşığı yoğurt veriyorum...sütüm yetiyordu aslında...vermese miydim acaba?...tereddüte düştüm...zaten yoğurt yediğinden beri sanki iştahı azaldı....düşüncelerinizi yazar mısınız lütfen.....
Kızlarr bazen delirecek gibi oluyorum,benim oğlanın gözlerinden uyku akıyor ama uyutmak istediğim her seferde ağlamaya başlıyo..diyorum az daha oynasın yorulsun ama nafile,uyumadıkça daha çok cırıldıyo uyutacağım zaman..nasıl uyutacam ben bu uşağı ya..eskiden gündüzleri 2 saat deliksiz uyurdu şimdi yok,yarım saat uyusa şükrediyorum..birde uyanık olduğu sürece beni yanında istiyo;kalktığımı anladığı anda yine ağlıyo..hiç bir işimi yapamıyorum,ne yemek ne temizlik,ancak eşim evden gelince yapabiliyorum...
Ahh canım ahhhh...Seni çok iyi anlıyorum.benim oğlumda uykusu geldiği zaman sapıtıyo.özellikle geceleri..k.validem her gece geliyo bizde kalıyo..bütün gün hiç uyumayan oğlum gece 3-4 gibi anca uyuyor.bide bi huyu var.emerek uyudu diyelim yatağına yatırıyorum.saat tutuyorum tam 30-40 dakika sonra kalkıyo.hiç şaşmıyo..kolumda bile tutsam o dakkalarda kalkıyo..bi daha emzirip yatırıyorum..böle 2-3 kez yapıyo anca ondan sonra uyuyo..o uykuda zaten ennn fazla 2 saat..hatta bazen saatte bir kalkıyo..uyku konusunda çok çekiyorum..bende hiç bi iş yapamıyorum.bi de huysuz.kendi başına hayatta yatmayı oynamayı sevmiyo.hep başında insan istiyo..ondanda sıkılınca kucakta dolaşmak istiyo..mamasını bile zor hazırlıyorum..canım ben hiç bi çözüm bulamadım.dün bi komşumuz gece yatmadan önce pirinç unu yedir biraz dedi.öle tok olur saatlerce kalkmaz dedi ama bu planda tutmadı.bu gece bi daha deneyeceğim bakalım nasıl olcak..normalde ben ek gıdaya yeni başladım.o da sadece elma suyu ve havuç suyu şeklinde.bi de doğduğundan beri azda olsa mamada veriyorum.bol bol emziriyorum.maşallah çok iştahlı.gelişimi herşeyi güzel.yakında pürelere çorbaya geçicem.muhallebiye geçmeyi düşünmüyodum daha ama şu uyku meselesinden dolayı bikaç gün denemeyi düşünüyorum bakalım..
Canım allah sabır versin uykusuzluk çok zor.Ben çok kısa bir süre yaşadım çok şükür rayına oturdu.İlk günler de aynımıydı yoksa büyüdükçe şiddetlendi mi huysuzluğu.İnşallah tez zamanda bebeğin de sen de kavuşursunuz uzun huzurlu uykularınıza.
Ben denedim o muhallebi olayını ama ne kadar yedirsem bile beni emmek istiyor,üstüne birde beni emmek istiyor..yani karnının doyduğunu anlamıyor emmeden..benim gibi olan birini duymak içimi rahatlattı falla..insan kendini yalnız hissediyor..eşim akşam işten geldikten sonra oğluşla ilgileniyor ama bende şu işin ucundan tutayım demiyogerçi o da çalışıyo akşama kadar dicek bişe yok..
Bizim serseride yanında birinin olmasını istiyo,bende tek başıma biraz vakit geçireyim demek yok :)İnşallah düzelirler en kısa zamanda..
galiba bütün bebekler ilgi delisi.benim oğlum emerken illaki parmağımı tutacak o şekilde emecek.bu da sanırım bebeklerin güven duygusuyla alakalı.
mrb kızlar uzun zamandır gelemedim... uyku sorunu bizde de başladı gibi diş probleminden midir acaba diyorum dün doktorumuza gittik pişik sorunumuz vardı mantara çevirmiş merhem verdi... 9200gr olmuş kilomuz kahvaltı menüsü verdi bize dişlerimizde patladı patlıycak gibiymiş 2 gece fitil verdi biraz bugünler zorlu geçiyor bizim için...
hepinize bebişlerinizle sağlıklı günler...
Selamm kızlarr... Ne var, ne yok? Benim oğluş dirseklerinden destek alarak doğrulmaya başladı. Erken yürürse hiç şaşmam, anası da erken yürümüştü
Selamm kızlarr... Ne var, ne yok? Benim oğluş dirseklerinden destek alarak doğrulmaya başladı. Erken yürürse hiç şaşmam, anası da erken yürümüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?