günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
biz dün akşam eşimle sinemaya gittik kızımı uyuttuktan sonra erken uyuduğu için annem geldi yanında durdu ama aklım hep kızımdaydı süt sağıp bırakmıştım eğer uyanırsa versin annem diye ama yavrum hiç uyanmamışdinlemiş yani ananesini
hala öksürüğü devam ediyo geçen dr. kontrolümüz 600 gr almış bana yine her zamanki gibi yine az geldi ama drmuz diş çıkarmasına rağmen yinede iyi kilo almış dedi öksürük içinde dişten dedi sırtını falan dinledi bişey yok dedi ama hala öksürüyo bu arada iki dişimiz çıktı alttan
ağustos bebişleri hep aynı mı neuyku problemleri doğrulmalar falan erken diş çıkarmalar hepsi benim oğluşumda da var ayakları üstüne basmayı ve oturmayı çok seviyor ben ek besinlere geçmiştim ama bugün vermemeye karar verdim çünkü emmesi azaldı.moralim bozuluor emmeyi istemeyince o yüzden.emerken mutlaka eee eee eee diyoruz dinleyerek emiyor yoksa dinlemeden emmiyor çok tatlı BABA diyor kerata kıskanıyorum bana anne demediği için. ama babası hep babam siye seviyor sanırım onun etkisi çok büyük bizde durumlar böyle ....
ayyy sankı bızı anlatmıssın sekerım ya.. aynen benım kuzuda ayaklarının ustune basmayı cok sevıyo.. 1 saat bıle kalır yanı oyle hıc yorulmuyoda... oturmayıda cok sevıyo kucagımda desteksız oturabılıyo arkası bosken meselavede benım kızda baba dıyo... bu ara ıkısını arka arkaya cok kullanmaya basladı... annede dıyoama baba daha kolay gelıyo galıba:):)
herkeze merhaba nasılsınız kıslar... bız hastayız hala... kuzum soguk almıs devamlı oksuruyo balgamı var... bıde ses tellerınde odem olmus sesı kısıkAllahtan artık atesımız cıkmıyo... dun gogusune bal surdum... uzerını gazeteyle kapadım ıyı geldı sımdı cok oksurmuyo... bıde dısarı cıkmayı cok ama cok sveıyo... ıhlamur verıyorum evde ıcmıyo dısarda hepsını goturdu sıpa:):)benı babasını parmagında oynatıyo cok cadı olak bu kız coook
arkadaşlar aranızda izmirli olan var mı? bende ağustosda doğum yaptım.19 ağustos.. facebook ta sayfanız var mı diye baktım ama göremedim... aranıza katılmak gibi bir düşüncem var :)
Canım sen bilirsin ama sütün yetiyorsa ek gıdaya başlama derim ben.Uzmanlar üstüne basa basa 6 ay sadece anne sütü diyorlar.Zaten onları vakti geldiğinde yiyecek sen emzirmenin tadını çıkar.Pek çok anne var sütüm olsa da emzirsem diyen.seninle aramızda bir gün var ben 6 ayı beklemeyi düşünüyorum
Bugün doktorla randevumuz vardı,rotarix in ikinci dozunu da yaptırdık..sonra uzun uzun konuştuk,ohh be sorularım kafamdan silindi :) ek gıda olaylarınıda konuştuk..artık destekli bir şekilde oturtmaya başla dedi..akşam denedik çok hoşuna gitti :)
Sier evet aynıyız sanırım..iyi geceler çayı aldım bu arada humananın,işe yarıyor gibi görünüyor,2 gündür kullanıyorum,uykuya daha çabuk dalıyor gibi geldi bana..
ağustos bebişleri hep aynı mı neuyku problemleri doğrulmalar falan erken diş çıkarmalar hepsi benim oğluşumda da var ayakları üstüne basmayı ve oturmayı çok seviyor ben ek besinlere geçmiştim ama bugün vermemeye karar verdim çünkü emmesi azaldı.moralim bozuluor emmeyi istemeyince o yüzden.emerken mutlaka eee eee eee diyoruz dinleyerek emiyor yoksa dinlemeden emmiyor çok tatlı BABA diyor kerata kıskanıyorum bana anne demediği için. ama babası hep babam siye seviyor sanırım onun etkisi çok büyük bizde durumlar böyle ....
arkadaşlar aranızda izmirli olan var mı? bende ağustosda doğum yaptım.19 ağustos.. facebook ta sayfanız var mı diye baktım ama göremedim... aranıza katılmak gibi bir düşüncem var :)
Çok geçmiş olsun..ben oğluma her altını açışta biraz havalandırıyorum bi de hametan,sebamed,bebe yağı sürüyorum..şimdiye kadar şükürler olsun pişik olmadı.az bişey bezlerin izleri kızarıklık yapıyo tabii ama kremlerle rahatlatıyorum..arada olmazsa poposunu yıkayın su iyi gelir..benim oğlumunda elleri sürekli ağzında yakında bizdede diş sorunu başlar..geçmiş olsun bebişine..
o kadar üstlerine düşmemize rağmen bu boddiler niye hasta olurlarsa:26:sesi kısk öksürüğü var oğlusumuzda...dışarıya çıkınca salıncağı çok seviyo bide araba ve otobüse binmeyi
tşk ederim cnm... aslında her büyük tuvaletini yapışında yıkıyorum altını ama oldu işte çok şükür merhemimiz iyi geldi de geçti gibi... dişler çok rahatsız ediyor battaniyesini tişörtünü ne bulsa hep ağzında çiğniyor dilini bile çiğniyor resmen sürekli bi ağlama memnuniyetsizlik Allah yardım etsin yavrularımıza... büyükler diyoki anne babalar bilse dişleri çıkarken bebekler ne çekiyor kendi saçlarını yolarlarmış...
siercim, rota virüsü çoduklarda şiddetli ishale yakalatan bir virüs bunun aşısıda rotarix 2.-4. aylarda 2 doz şeklinde olunuyor ama devlet karşılamıyor özelde yaptırılıyor...
Ben varııımmm..sen izmir in neresindensinn..ben ankarada yaşıyorum buraya evlendim yani..ama bütün ailem herkez izmir de..face de en güzel anneler diye bi sayfa var orda arkadaşlar genelde ama ben pek face e giremiyorum..daha çok buradayım..
Rotarix ne ki cnm ??senin oğluşun tam olarak ne kadarlık? oturtma olayını kucağımda oturtuyorum ben ama başka şekilde oturtmayı denemedim.ama denesem oturur sanırım.benimkide çok sever eminim.humanayı bende denemeyi düşünüyorum.şu an babuline yi kullanıyorum biraz gaz sıkıntısı yaşıyorduk.o bitsin bende deneyeyim bari..
amanıııınn bende ankarada doğdum büyüdüm izmir li kocam o yüzden izmirde yaşıyorum
ankarada batıkentte oturuyordum
çiğli egekentteyim şimci
sen neresindesin izmirin?
yaşım 22 boyum 1.65 sarışın yeşil gözlüyümbeğenirsen beni al nolur
Canım arkadaş açıklamış rota virüs yani ishal virüsü için ücretli bi aşı..ağustos 10 doğumlu benim oğlan..bende kucağımda oturtuyordum,doktor artık tek başına oturtmaya başla,çekyat köşesinde iki tarafına minderler koy ve oturt dedi.. bakalım artık..
bende ankarada maltepe anıttepe deyim.izmirde çamdibinde oturuyordum cnm.ne şanslısın izmir de oturuyosun..itiraf et izmir daha iyi daha güzel dimi aMA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?