2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos bebişleri hep aynı mı neuyku problemleri doğrulmalar falan erken diş çıkarmalar hepsi benim oğluşumda da var ayakları üstüne basmayı ve oturmayı çok seviyor ben ek besinlere geçmiştim ama bugün vermemeye karar verdim çünkü emmesi azaldı.moralim bozuluor emmeyi istemeyince o yüzden.emerken mutlaka eee eee eee diyoruz dinleyerek emiyor yoksa dinlemeden emmiyor çok tatlı BABA diyor kerata kıskanıyorum bana anne demediği için. ama babası hep babam siye seviyor sanırım onun etkisi çok büyük bizde durumlar böyle ....

canım dıs okusuruktemı yapıyomus.... ayyy yaaa benım kuzum galıba ılk ustten cıkaracak... ustler baya ınmıs altta hıcbır falıyet yok... tugsem kuzuya kocaman bı massallah ıncıler ıkılenmıs... yerım ben onu...

ayyy sankı bızı anlatmıssın sekerım ya.. aynen benım kuzuda ayaklarının ustune basmayı cok sevıyo.. 1 saat bıle kalır yanı oyle hıc yorulmuyoda... oturmayıda cok sevıyo kucagımda desteksız oturabılıyo arkası bosken mesela vede benım kızda baba dıyo... bu ara ıkısını arka arkaya cok kullanmaya basladı... annede dıyoama baba daha kolay gelıyo galıba:):)

aferin kzucuna evet bencede ba ba demek daha kolay geliyor sanırsam

herkeze merhaba nasılsınız kıslar... bız hastayız hala... kuzum soguk almıs devamlı oksuruyo balgamı var... bıde ses tellerınde odem olmus sesı kısık Allahtan artık atesımız cıkmıyo... dun gogusune bal surdum... uzerını gazeteyle kapadım ıyı geldı sımdı cok oksurmuyo... bıde dısarı cıkmayı cok ama cok sveıyo... ıhlamur verıyorum evde ıcmıyo dısarda hepsını goturdu sıpa:):)benı babasını parmagında oynatıyo cok cadı olak bu kız coook

o kadar üstlerine düşmemize rağmen bu boddiler niye hasta olurlarsa:26:sesi kısk öksürüğü var oğlusumuzda...dışarıya çıkınca salıncağı çok seviyo bide araba ve otobüse binmeyi

arkadaşlar aranızda izmirli olan var mı? bende ağustosda doğum yaptım.19 ağustos.. facebook ta sayfanız var mı diye baktım ama göremedim... aranıza katılmak gibi bir düşüncem var :)

arkadaşlar aranızda izmirli olan var mı? bende ağustosda doğum yaptım.19 ağustos.. facebook ta sayfanız var mı diye baktım ama göremedim... aranıza katılmak gibi bir düşüncem var :)

hallisnaya mail adresini gönderince ekliyormuş ben gönderdim ama daha bana dönmedi

emzirmek daha pratik tabi...fakat bazı arkadaşlarım eğer bu aylarda yemeyi öğrenmezse sonradan zor yer dediler...o yüzden biraz biraz vermeyi denedim canım..en iyisi vermemek galiba...yani bilemiyorum..:85:

selam canlar....
ayy oğluşum çok huysuzlanıyor.alttan iyice şişmiş diş etleri çıkacak heralde. calgel diye bir jel var onu aldım rahatlatsın diye bakalım iyi gelir inş.bir dk yanından ayrılamıyorum.yemeyide emmeyide reddediyor.kavgayla ne yedirirsem artık.ter döküyorum onu doyurucam diye.
ağustos böcüklerimiz hep aynı valla.benim oğlan 3.5 aylıktı oturmaya başladı.4aylıktı ayaklarının üstüne basıyordu tam olarak.çivi gibi valla.yatmayı zaten hiç sevmiyor üzerine doğru yakınlaşınca hemen doğrulmaya çalışıyor.biraz daha zorlasa yatarken oturur vaziyete geçecek kuşum.baba,anne,mama hepsini söylüyor.hatta anlamsız bir sürü kelime daha.daha yazacaklarım var ama sıpa durmuyor.öptüm bebişleri ve sizleri

bu arada hallisna benide eklemedi face grubuna.belki benimki kişiseldir.siz bir özelden msj atın.....

Rotarix ne ki cnm ??senin oğluşun tam olarak ne kadarlık? oturtma olayını kucağımda oturtuyorum ben ama başka şekilde oturtmayı denemedim.ama denesem oturur sanırım.benimkide çok sever eminim.humanayı bende denemeyi düşünüyorum.şu an babuline yi kullanıyorum biraz gaz sıkıntısı yaşıyorduk.o bitsin bende deneyeyim bari..

Evet kesinlikle ağustos bebekleri hep aynı sanırım.ben kendimi bu sorunlarda yalnız zannediyordum ama buraya girince baktımki benzer sıkıntılar yaşayan anneler varmış..internettede ek gıdalara geçilince daha fazla emmek isterlermiş psikolojik olarak diye yazıyodu..benim oğlum bugün ilk defa elma püresi yedi ama emmede hiç sıkıntı yok..bakalım ileride nasıl olacak..

Ben varııımmm..sen izmir in neresindensinn..ben ankarada yaşıyorum buraya evlendim yani..ama bütün ailem herkez izmir de..face de en güzel anneler diye bi sayfa var orda arkadaşlar genelde ama ben pek face e giremiyorum..daha çok buradayım..

tşk ederim cnm... aslında her büyük tuvaletini yapışında yıkıyorum altını ama oldu işte çok şükür merhemimiz iyi geldi de geçti gibi... dişler çok rahatsız ediyor battaniyesini tişörtünü ne bulsa hep ağzında çiğniyor dilini bile çiğniyor resmen sürekli bi ağlama memnuniyetsizlik Allah yardım etsin yavrularımıza... büyükler diyoki anne babalar bilse dişleri çıkarken bebekler ne çekiyor kendi saçlarını yolarlarmış...

siercim, rota virüsü çoduklarda şiddetli ishale yakalatan bir virüs bunun aşısıda rotarix 2.-4. aylarda 2 doz şeklinde olunuyor ama devlet karşılamıyor özelde yaptırılıyor...

o kadar üstlerine düşmemize rağmen bu boddiler niye hasta olurlarsa:26:sesi kısk öksürüğü var oğlusumuzda...dışarıya çıkınca salıncağı çok seviyo bide araba ve otobüse binmeyi

aynenne otobusu cooooook sevıyo salıncagıda... ınan ımkanım olsa hava guzel olsa parkta yatacamm:):)

Geçmesine sevindimcnm..evet ya bu dişler çok sıkıntı bi an önce çıksalarda rahatlasalar yavrular yaa..

siercim, rota virüsü çoduklarda şiddetli ishale yakalatan bir virüs bunun aşısıda rotarix 2.-4. aylarda 2 doz şeklinde olunuyor ama devlet karşılamıyor özelde yaptırılıyor...

hımm anladım cnm saol..ben normal aşılarının dışında yaptırmadım bilgim de yoktu..zaten özelede gitmedim hiç..yakında gidicem ama bi türlü fırsatımız olmuyor..

amanıııınn bende ankarada doğdum büyüdüm izmir li kocam o yüzden izmirde yaşıyorum
ankarada batıkentte oturuyordum
çiğli egekentteyim şimci
sen neresindesin izmirin?
yaşım 22 boyum 1.65 sarışın yeşil gözlüyüm beğenirsen beni al nolur

Canım arkadaş açıklamış rota virüs yani ishal virüsü için ücretli bi aşı..ağustos 10 doğumlu benim oğlan..bende kucağımda oturtuyordum,doktor artık tek başına oturtmaya başla,çekyat köşesinde iki tarafına minderler koy ve oturt dedi.. bakalım artık..

bende ankarada maltepe anıttepe deyim.izmirde çamdibinde oturuyordum cnm.ne şanslısın izmir de oturuyosun..itiraf et izmir daha iyi daha güzel dimi aMA..

Benimkide 13 ağustos doğumlu :) hımm o zaman bende yavaştan oturtayım..ek gıda konusunda neler dedi cnm dr? sen günlük nasıl besliyosun?

bende ankarada maltepe anıttepe deyim.izmirde çamdibinde oturuyordum cnm.ne şanslısın izmir de oturuyosun..itiraf et izmir daha iyi daha güzel dimi aMA..

ne yalan söyleyim izmirin havası daha ferah atmosferi daha sıcak.evet itiraf ediyorum izmiri seviyorum :) çamdibide çok uzak beee yakın olsun diye çok dua ettim.. ben eylül annelerindeydim..kızım sezeryanla gelince ağustosa kaydık
2 arkadaş daha var biri karabağlarda biri narlıderede..arada buluşuyoruz bebişleride kapıp..kafa dağıtıyoruz işte.. ben kadroyu genişletiyim dedim..biraz ağustos biraz ekim nasıl fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…