2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şeymacım çok geçmiş olsunnnn

İnek sütü kullanıcaz mayalandığı için sorun olmazmış..Daha doğrusu pastörize süt kullanıcaz biz,doktor öyle dedi..

Tamamdır cnm..saol cevapladığın için..bende bu konuda kararsızdım dr öyle dediyse e bizde öle yapalım o zaman..

Şeyma canım geçmiş olsun kuzuna..umarım en kısa zamanda atlatırsınız..

Buarada ticker ımı yenilemek istiyorum ama nasıl yapıldığını unuttum..bilen varsa bi detaylı yazıversin bi zahmet yaa..

kişisel derken zaten tam olarak bundan bahsettim hatice hanım.....
evet o an kimseye açıklama yapmadan ayrılmak durumunda kaldım.sebebinide açıklayamam.o an öyle olması gerekiyordu.takdir edersiniz ki insan bazen herşeyi anlatamaz.özelden msj atan arkadaşlara ufak bir açıklama yaptım.eşimden dolayı kapatmak zorunda kaldım.yine takdir edersiniz ki herkese açık olan bu topikte detaylı olarak açıklama yapamazdım.şu var belki size özelden bilgi msjı atabilrdim.ama o da benim ihmalimdi.yinede benim bir kırgınlığım yok.umarım sizinde yoktur.ben burdanda devam ediyorum.burdada çok mutluyum.sevgiler......

canım çok geçmiş olsun...sen de hasta olma yavrunda olmasın...

merhaba kızlar..nasılsınız bakalım.kuzular nasıl?
dün bize ülker hero baby den hediye geldi.özel kutu içinde bir tane kavanoz maması,bir kutu tahıllı gece maması ve bir pakette bebe bisküvisi vardı....

kızlar günaydın umarım sizde yavrularınızda iyisinizdir.kızlar akşam ben oğluma çorba yaptım yemedi ne yapabilirim.

merhaba kızlar..nasılsınız bakalım.kuzular nasıl?
dün bize ülker hero baby den hediye geldi.özel kutu içinde bir tane kavanoz maması,bir kutu tahıllı gece maması ve bir pakette bebe bisküvisi vardı....

canım bende üyeyim ama paket falan gelemdi nasıl başvurdun bende hep ülker ürünü kullanıyorum. cep mesaj üyeliği var onu kullnıyorum şimdikil.

kızlar size belkide bildiğiniz basit bir bebek çorbası tarifi vermek istiyorum.biraz önce oğluma yaptım mşlh şapur şupur yedi.

1/2 patates
1/3 kabak
2/3 havuç
1 tatlı kaşığı irmik veya pirinç
1 tatlı kaşığı z.yağı

sebzeleri ve irmiği 2 bardak suyla iyice yumuşayana kadar pişirdim.en son z.yağını ekledim.1-2 dk daha pişirdikten sonra blender ile güzelce püre haline getirdim.ne çok katı ne çok sulu tam kaşıkla yedirebileceğimiz kıvamda oldu.oğlumda severek yedi.afiyet olsun

anlaşılmış olmama sevindim.. sevgiler..

yakaladım seni çiğdeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…