kızlarrr bebegımın hastalıgını ogrendık sonunda amıp kapmıs yavrum.. ondanmıs kaksının sumuksu olması atesı ıstahsızllıgı... bıde soguk algınlıgı gecırıyoruz yanı ıkısı bır arada... cok zor ya hastalık... allah ondan alsın bana versın cok zor
İnek sütü kullanıcaz mayalandığı için sorun olmazmış..Daha doğrusu pastörize süt kullanıcaz biz,doktor öyle dedi..
Şeyma canım geçmiş olsun kuzuna..umarım en kısa zamanda atlatırsınız..
Buarada ticker ımı yenilemek istiyorum ama nasıl yapıldığını unuttum..bilen varsa bi detaylı yazıversin bi zahmet yaa..
benim kişisel ne problemim olabilir?
tanımıyorum bile sizi..
grup içerisinde zaten vardınız.. kimseye söylemeden kendi isteğiyle ayrılan sizdiniz..
burada neden ayrıldığınız sorulduğu halde cevaplamayan,face kapattım artık burdayım diyen de..
burada geyik muhabbetinden çok bilgi alışverişlerimiz+dostluğumuz+yavrularımız büyüdü.. büyüyor..
bunlardan ötürü bir açıklama yapmanız gerekirdi giderken..
kızlarrr bebegımın hastalıgını ogrendık sonunda amıp kapmıs yavrum.. ondanmıs kaksının sumuksu olması atesı ıstahsızllıgı... bıde soguk algınlıgı gecırıyoruz yanı ıkısı bır arada... cok zor ya hastalık... allah ondan alsın bana versın cok zor
merhaba kızlar..nasılsınız bakalım.kuzular nasıl?
dün bize ülker hero baby den hediye geldi.özel kutu içinde bir tane kavanoz maması,bir kutu tahıllı gece maması ve bir pakette bebe bisküvisi vardı....
kızlar günaydın umarım sizde yavrularınızda iyisinizdir.kızlar akşam ben oğluma çorba yaptım yemedi ne yapabilirim.
canım bende üyeyim ama paket falan gelemdi nasıl başvurdun bende hep ülker ürünü kullanıyorum. cep mesaj üyeliği var onu kullnıyorum şimdikil.
anlaşılmış olmama sevindim.. sevgiler..kişisel derken zaten tam olarak bundan bahsettim hatice hanım.....
evet o an kimseye açıklama yapmadan ayrılmak durumunda kaldım.sebebinide açıklayamam.o an öyle olması gerekiyordu.takdir edersiniz ki insan bazen herşeyi anlatamaz.özelden msj atan arkadaşlara ufak bir açıklama yaptım.eşimden dolayı kapatmak zorunda kaldım.yine takdir edersiniz ki herkese açık olan bu topikte detaylı olarak açıklama yapamazdım.şu var belki size özelden bilgi msjı atabilrdim.ama o da benim ihmalimdi.yinede benim bir kırgınlığım yok.umarım sizinde yoktur.ben burdanda devam ediyorum.burdada çok mutluyum.sevgiler......
yakaladım seni çiğdeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
Asıl ben seni yakaladım Sooobeeeee!!!! :76:
nasılsın şekerimmmmm
Çok sinirliyim ve kötüyüm; sen, gördüm daha iyi oldum, sen nasılsın kuşum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?