2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar kızlar ya size bişey sorucam..doktorlarınız sizlere folik asit verdi mi? benim çevremdeki hamile arkdaşlara vermişler ama bana vermedi(

Hadi bakalım güzel haberler verirsin bize inşallah..Bir de bende mide bulantısı da yok..doktorum annene bak o nasıl hamilelikler geçirdiyse seninde % 90 öyle olur dedi. Annem sağolsun 3 çocuk doğurmuş ve hiiççççç mide bulantısı olmamış. Ablamın da öyle bir kızı var o da 9 ay ne mide bulantısı yaşadı ne de başka bir sorun. ınşallah benim de böyle geçer. Ben de ayrıca senin gibiyim. Kasıklarımda falan ağrı yok..Dün bir ağladım bir ağladım ben neden hamile gibi hissetmiyorum diye ..ama senin söylediklerinden sonra içim gerçekten rahatladı..yani iğne ve progesteron demek ağrılarımı alıyormuş..ne güzel :))

iyi akşamlar kızlar ya size bişey sorucam..doktorlarınız sizlere folik asit verdi mi? benim çevremdeki hamile arkdaşlara vermişler ama bana vermedi(
Ben hamile kalmaya karar verdiğimden beri prefolic 15 içiyorum..ve bence doktoruna sor belki de unuttu vermeyi. Bebeğin gelişimi için çok önemli folik asit.

Benimde bulantım yok, doktor sormuştu.Yok demiştim , başlıycak dedi.İlaç yazdı. 1- tane dışında hiç kullanmadım.Sadece bu hafta başım döndü bi 5 dk . Onun dışında göğüslerimdeki ağrı da azaldı.Önceden daha çoktu.Yalnız tuvalete sık sık gidiyorum. kaydirigubbakcemile3 Folik plus verdi bana da doktor.

progestan ne için veriliyor??

Ben zaten hamile değilken de çok sık tuvalete giden biriyim o yüzden anlamıyorum ( Benim de aynen ilk anladığımda göğüs uçlarım daha ağrıyordu şimdi o da bitti...Ben de sadece yorgunluk oluyor..akşam erkenden uyumak istiyorum..açlık falan da öyle hissetmiyorum..hamile değilken daha bile fazla acıkırdım diyebilirim..:)))

yemek yedim karnım çok şişti yine.azda yesem çokda yesem şişiyo.yediklerim ağzıma gelecek gibi sanki.kussamda rahatlasam diyorum.geğire geğire bi hal oldum offff

Sana ilk ne zaman kontrole gittin canım? Bi de neden o kadar geç tarihe randevu verdi doktor?

Bana kasık ağrım olup olmadığını sordu.Var deyince verdi. Yani bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak için veriyolar genelde.Düşük riski olanlara da veriyolar.

hımm teşekkürler canım.bi arkadaşıma rahim büyütücü iğne yapmıştı dr.öyle bişeymiki dedim

yemek yedim karnım çok şişti yine.azda yesem çokda yesem şişiyo.yediklerim ağzıma gelecek gibi sanki.kussamda rahatlasam diyorum.geğire geğire bi hal oldum offff

Ben de az yesemde şişiyorum. kaydirigubbakcemile3 Soda içebilirmişsin canım , rahat edersin.

Sana ilk ne zaman kontrole gittin canım? Bi de neden o kadar geç tarihe randevu verdi doktor?
Ben doktora 21 Aralık'ta gittim ilk ve keseyi çokta minik olsa gördük. Ve dediki bebeği ve kalp atışlarını 7haftadan önce göremeyiz 2 hafta sonra gel dedi. Ama ben 8 ine kadar dayanamıycam sanırım 4 ü falan gibi gitmeyi planlıyorum :) birde bu doktorum beni ilk düşüğümden beri takip ediyor ve biliyorki şayet birşey olursa bana genelde 7. haftalarda oluyor..herhalde onu da hesap etti ..

O zaman geç randevu vermemiş. Bana da 2 hafta sonra gel demişti. Sen bilirsin , dayanamazsan 4 gün erken git.Benim daha az kaldığı için dayanabiliyorum. kaydirigubbakcemile3

liste süper lütfen benide ekleyin bende 7hafta 3 günlük hamileyim doğumum 11 ağustos dedi doktor keseyide içinde bebeğide kalp atışlarınıda gördüm çok şükür inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğumumu yaparım

canım liste için
tahmini doğum tarihi
kilo
bilgilerin gerekli

Kızlar 4 gündür devamlı yatıyorum lekelenmem de yok.Şimdi kalktım evde bir az dolastım kasık ağrılarım var çok hafif.Olurmu böyle şeyler acaba?Sizde de oldumu?

Kızlar 4 gündür devamlı yatıyorum lekelenmem de yok.Şimdi kalktım evde bir az dolastım kasık ağrılarım var çok hafif.Olurmu böyle şeyler acaba?Sizde de oldumu?
Herhangi bir kanama veya lekelenme olmadığı takdirde merak edecek bir durum yoktur bence. Rahim büyüdüğü için kasık ağrısı yapıyor olabilir. Benim daha önceden 3 düşüğüm olduğundan biliyorum ki çok şiddetli değilse hafif ağrılar hatta bebeğin büyüdüğüne işaret olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…