kalp atımı yine yokmuş.. geçen pazartesi günü kürtaj olacağını yazmış en son.. o günden sonrada girmemiş.. ALLAH yardımcısı olsun çok zor...Kızlar canderya200 den haber var mı inşallah herşey yoluna girmiştir
kalp atımı yine yokmuş.. geçen pazartesi günü kürtaj olacağını yazmış en son.. o günden sonrada girmemiş.. ALLAH yardımcısı olsun çok zor...
kıslar merhaba nasılsınızzz?
bugün kesemizi gördüm çok şükür: bebeğim 5 haftalımk 8 mm maşallahhhhhhhh
herşey çok normal allahıma şükür 2 hafta sonra randevumuz var testlerimiz var inşallah herşey güzel devam eder.....
kızlar 6+0 da kalp atışı duyulur mu?ben tam o gün doktora gitmek için randevu aldım da:)
kıslar merhaba nasılsınızzz?
bugün kesemizi gördüm çok şükür: bebeğim 5 haftalımk 8 mm maşallahhhhhhhh
herşey çok normal allahıma şükür 2 hafta sonra randevumuz var testlerimiz var inşallah herşey güzel devam eder.....
canım beni hatırladınmı bilmiyorum seni aşılama topikinden hatırlıyorum.. benimde tüpbebek ve bende vajinadan jel değil kapsül kullanıyorum.. benimde geçen haftalarda lekelenmelerim oluyordu doktor muayene etti içeride kanama görmedi çok şükür ve bu lekelenmelerin önemsiz olduğunu kullandığım kapsülünde yan etkisi olabileceğini söyledi ki prospektüsünü okursan jelin,yazıyor zaten..ama yinede istirahat önerdi.. ve çok şükür benimki geçti..
senin doktorunda içeride kanama görmemiş ve oyüzden önemsiz demiş olabilir mi.. yerinde olsam doktorumu tekrar arar ve açıklama yapmasını isterdim.. aspirine devam ediyor musun?lekelenmelerden sonra doktor onu da kesmemiş söyledi bana..
Gözünaydın canım çok sevindim. Ben de birazdan çıkıyorum. hazırlanıyorum. Bu haber iyi gelmiştir umarım bugün moralin daha iyidir. Sevgiler
Kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım.Bu ikincidenemem. İlk denememde de gebe kaldım ama 9 haftamda düşük yaptım.İlk denememde de kanamalarım oldu.
Şimdi kızlar bu sefer transferin 7 günü gebe olduğumu öğrendim.Değerim 36 oldu9 günümde 120.Test günüm yani transferin 12 günü 21 aralıkta değerim 458 çıktı.Transferin 10 gününde akşam hafi bir kanamam oldu.Gerisi kahverebgi lekelenmeye geçti.Doktorum korkma dedi tutunma kanamasıdır dedi.ama geçen sefer aynısını yaşayıp bebeği kayb ettiğim için korkuyorum.21 aralıkta uçakla 3 saatlık bir yolculuk yaptım.Yine çok açık kafverebgi lekelenme oldu.3 gündür lekelenmem yok.Lekelenmelerde çokkk açık kafver rengi sütrenginden azcık koyu rengteydi.Böğle lekelenmesi olanınız oldumu_Arada endişe ediyorum acaba kese görürmüyüm kalp atışları olucakmı falan filan...
drgunay ılkınde sonu kotu olmus ama aynı seylerı yasıcaksın dıye olumsuz dusunme,,,haklısın tedırgın olmakta benımde hep dusuklerım oluyodu ve hep kanamalı baslıyodu gebelık,, kızıma hamıleykende kanamalarım oldu ama cok sukur sonuna kadar hersey guzel gıttı sımdı 20 aylık,,benımde ıkı gun once kanamam oldu..psıkolojısı kotu bı durum ama sogukkanlı olmakta yarar var,,,pregesteron alıyomusun
Canım ben normal yoldan hamile kaldım 4. haftada 3 gün kahverengi akıntı ve 4. gün kan geldi benden. 6. haftamdada kanla karışık kahverengi akıntım oldu bir gün. Şimdi 7+1 deyim ve bebişlerimin dün kalp atışlarını gördüm, bende senin gibi çok korkuyordum, her leke sonrası ağlama krizlerine girdim ama doktorumda söyledi hamilellerin %30 u kanamalı geçermiş. Eğer aşırı kanama ve kanamayla birlikte sancı,ağrı varsa o zaman tehlikeliymiş canım. Allah yardımcın olsun, inşallah bebişin hayata sımsıkı tutunur.
benimde bu 2.tüpbebek denemem.. ilkide tuttu ikizlere gebe kaldım.. biri iç biri dış gebelik oldu..
dıştaki içteki bebeği sonlandırdı.. dıştakinide iğnelerle biz sonlandırdık.. 8-9.haftaya kadar devam etti bu süreç.. 4ay ara verdim 2.denedim şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik.. öncekinde benimde lekelenmelerim oldu.. bunda da oldu.. eskiyi düşünmemeye gayret ediyorum..
sadece pozitif hikayeleri okumaya çalışıyorum... dua etmekten başka çaremiz yok.. inş sağlıkla-hayırla kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri nasip etsin RABBİM hepimize...
Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım.rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallahh..Şeniz
Çok sağol bir tanem haklısın.Rabbim hepimizin bebişini sağ salim kucağımıza getirsin.Ben progesteron iğne 25 mg dan 3 tane vuruluyorum canım.Bir de cleaxane 4000 günde 2 tane sabah akşam.Başka da vitamin falan alıyorum.proginex kullanmıyorum.doktorum vermedi...canım benim hayırlı olsn gebeliğin seni bende takip ettim.. korkma bendede aynı lekelenmelerden oldu hemde koyu kahve şeklinde dr um ban progesteron desteği verdi proluton depot die bi iğne var ondan vuruluyorum haftada bir ve progynex 200ml kapsulden sabah 2 akşam 2 alıyorum... bebişlerimin gelişimi şimdilik çok iyi ilaçlarını düzenli kullan allah izin vermediği sürece hiçbişicik olmaz... allahım yar ve yardımcın olsun
canım benim hayırlı olsn gebeliğin seni bende takip ettim.. korkma bendede aynı lekelenmelerden oldu hemde koyu kahve şeklinde dr um ban progesteron desteği verdi proluton depot die bi iğne var ondan vuruluyorum haftada bir ve progynex 200ml kapsulden sabah 2 akşam 2 alıyorum... bebişlerimin gelişimi şimdilik çok iyi ilaçlarını düzenli kullan allah izin vermediği sürece hiçbişicik olmaz... allahım yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?