2010 Ağustos Anneleri

Canım 8mm. kese boyun olmasın. Bende dün doktora gittim bebeklerimden biri 8mm.di diğeri 5,6 mm. ve ikisininde kalp atışlarını gördük. Ben 7+1 günlük hamileyim. Ben 5+1 de gitmiştim doktora sadece kese görünmüştü, bebek falan yoktu :)

kızlar 6+0 da kalp atışı duyulur mu?ben tam o gün doktora gitmek için randevu aldım da:)

herkezde degısebılır hatta aynı kısının gebelıklerındede degısır..ben 7.1 de duydum kızımda 5.6 haftalıktı duymustum..eger duymazsan tedırgın olma ama 6.0 da duyulmasa bıle kalp atısı gorulur o da yeterlı olcaktık..saglıkla guzellıklerle gelsın ınsallah bebegın

Herkese merhaba, Birazdan evden çıkacağız 4'de randevumuz. Kalp atışını duymak için alttan mı karından mı bakıyorlar ultrasonla ? çok heyecanlıyım inşallah herşey iyi gider. Sevgiler

Gözünaydın canım çok sevindim. Ben de birazdan çıkıyorum. hazırlanıyorum. Bu haber iyi gelmiştir umarım bugün moralin daha iyidir. Sevgiler

evet canım hatırladım senı asılama topikinden:) evet jelin prospektüsünü okudum dedığn gıbı yan etkısı olabılıyormus.benım doktorum cok konusmayı sevmeyen bırı sorularımı zorla yanıtlıyor.aspırın kullanmayı coktan bıraktım canım.benımkı kan gıbı degıl kullandıgım jelı sabahları kullanıyorum saat 10 gıbıde kalkıyorum tuvalete gıttıgımde kulladıgım jelle bulanmıs acık pembe bır akıntı seklınde gelıyor sabahları ama daha sonra cok sukur devamı yok.cevap yazdıgın ıcın cok tesekkur ederımvereliniortak

Kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım.Bu ikincidenemem. İlk denememde de gebe kaldım ama 9 haftamda düşük yaptım.İlk denememde de kanamalarım oldu.
Şimdi kızlar bu sefer transferin 7 günü gebe olduğumu öğrendim.Değerim 36 oldu9 günümde 120.Test günüm yani transferin 12 günü 21 aralıkta değerim 458 çıktı.Transferin 10 gününde akşam hafi bir kanamam oldu.Gerisi kahverebgi lekelenmeye geçti.Doktorum korkma dedi tutunma kanamasıdır dedi.ama geçen sefer aynısını yaşayıp bebeği kayb ettiğim için korkuyorum.21 aralıkta uçakla 3 saatlık bir yolculuk yaptım.Yine çok açık kafverebgi lekelenme oldu.3 gündür lekelenmem yok.Lekelenmelerde çokkk açık kafver rengi sütrenginden azcık koyu rengteydi.Böğle lekelenmesi olanınız oldumu_Arada endişe ediyorum acaba kese görürmüyüm kalp atışları olucakmı falan filan...

Gözünaydın canım çok sevindim. Ben de birazdan çıkıyorum. hazırlanıyorum. Bu haber iyi gelmiştir umarım bugün moralin daha iyidir. Sevgiler

Haydi hayırlısı canım... Ben de dün baktırdım pit pit atıyor minnoşumun kalbi. Abdominal ultrasonla baktılar benimkine... Sanıyorum seninkine de aynı bakarlar... Haberlerini bekliyoruz...
opuyorumnanaktan

drgunay ılkınde sonu kotu olmus ama aynı seylerı yasıcaksın dıye olumsuz dusunme,,,haklısın tedırgın olmakta benımde hep dusuklerım oluyodu ve hep kanamalı baslıyodu gebelık,, kızıma hamıleykende kanamalarım oldu ama cok sukur sonuna kadar hersey guzel gıttı sımdı 20 aylık,,benımde ıkı gun once kanamam oldu..psıkolojısı kotu bı durum ama sogukkanlı olmakta yarar var,,,pregesteron alıyomusun

Canım ben normal yoldan hamile kaldım 4. haftada 3 gün kahverengi akıntı ve 4. gün kan geldi benden. 6. haftamdada kanla karışık kahverengi akıntım oldu bir gün. Şimdi 7+1 deyim ve bebişlerimin dün kalp atışlarını gördüm, bende senin gibi çok korkuyordum, her leke sonrası ağlama krizlerine girdim ama doktorumda söyledi hamilellerin %30 u kanamalı geçermiş. Eğer aşırı kanama ve kanamayla birlikte sancı,ağrı varsa o zaman tehlikeliymiş canım. Allah yardımcın olsun, inşallah bebişin hayata sımsıkı tutunur.

benimde bu 2.tüpbebek denemem.. ilkide tuttu ikizlere gebe kaldım.. biri iç biri dış gebelik oldu..
dıştaki içteki bebeği sonlandırdı.. dıştakinide iğnelerle biz sonlandırdık.. 8-9.haftaya kadar devam etti bu süreç.. 4ay ara verdim 2.denedim şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik.. öncekinde benimde lekelenmelerim oldu.. bunda da oldu.. eskiyi düşünmemeye gayret ediyorum..

sadece pozitif hikayeleri okumaya çalışıyorum... dua etmekten başka çaremiz yok.. inş sağlıkla-hayırla kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri nasip etsin RABBıM hepimize...

Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım.rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallahh..Şeniz

Çok sağ ol tatlı annecik.Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de nasib etsin inşallahh..

Amin inşallah canım.doğru olanını yapıyorsun zaten de insanın kafasına takılıyor aradaRabbim sapa salim bebişlerimiz gelsin bize inşallahh.....

Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım.rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallahh..Şeniz

canım benim hayırlı olsn gebeliğin seni bende takip ettim.. korkma bendede aynı lekelenmelerden oldu hemde koyu kahve şeklinde dr um ban progesteron desteği verdi proluton depot die bi iğne var ondan vuruluyorum haftada bir ve progynex 200ml kapsulden sabah 2 akşam 2 alıyorum... bebişlerimin gelişimi şimdilik çok iyi ilaçlarını düzenli kullan allah izin vermediği sürece hiçbişicik olmaz... allahım yar ve yardımcın olsun

Çok sağol bir tanem haklısın.Rabbim hepimizin bebişini sağ salim kucağımıza getirsin.Ben progesteron iğne 25 mg dan 3 tane vuruluyorum canım.Bir de cleaxane 4000 günde 2 tane sabah akşam.Başka da vitamin falan alıyorum.proginex kullanmıyorum.doktorum vermedi...

Günlük toplam 800 mg mı alıyorsun progestan hapını ?akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…