2010 Ağustos Anneleri

Merhabalar..bugün 5+4 oldum..Herşey yolunda gibi gözüküyor yani herhangi bir akıntı kanama falan yok..ama göğüslerim de öyle fazla ağrı veya acı hissetmiyorum ve bu beni endişelendiriyor..benim gibi olan ve herşey yolunda giden arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var ((

Ben de pazartesi günü bhcg testi yaptırıp kan değerlerimin nasıl olduğuna bakacağım. Biz 5+0 iken vajinal yoldan keseyi nokta olarak görmüştük. Yani en azından dış gebelik falan tehlikem olmadığını biliyorum ama endişe ediyorum. Hergün clexane 4000 iğne oluyorum ve sabah akşam crione progesteron kullanıyorum. Bakalım inşallah değerlerim yüksek çıkarda bir problem yoktur. Bu 4. gebeliğim. ve diğer üçünü sebepsiz kaybettim (

Benimde kasık ağrılarım kesilince , doktoru aradım , güldü adam . Hİç bişey hissetmiyorum ben dedim o ağrı da gidince. Bizim istediğimiz de hiç ağrı olmaması dedi.Progestan vermişti banada.İlaçlar etkisini gösteriyo demek ki dedi. :1hug:

ıçime nasıl su serptiğini anlatamam :)) ay allahım inşallah senin dediğin gibidir sevgili berrakada..inşallah pazartesi güzel haberler veririm size buradan herşeyin yolunda olduğunu söyleyebilirim. senin sat 16 kasım mı ? Benim ile aynı gözüküyor hamileliğin.

Arkadaşlar merhaba , şimdi dr'dan geldik allaha şükür kalbi atıyorrrrrrr. Tam 7 haftalık olmuş büyüklüğü. Şimdi gitmem gerekiyor yazışmaları okuyamadım sonra okuyacağım. Herkesi öptümmmmm

Evet 16 kasım . kaydirigubbakcemile3 Hehehe aynıyız demek ki. Bende çarşamba gidicem kontrole .opuyorumnanaktan

Berrakadacım kese görmeye mi yoksa bebeği de görebilecek misiniz ? inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler verirsin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bana doktorum ocak 8 de gel dedi...

Berrakadacım kese görmeye mi yoksa bebeği de görebilecek misiniz ? inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler verirsin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bana doktorum ocak 8 de gel dedi...

Ben ilk evde test yaptım pozitif çıkmıştı.Eşimin işinden dolayı 2 gün sonra doktora gittik.Daha 4 haftayı doldurmamıştı bebiş, baksakta göremeyiz demişti.Tahliller falan yaptı bir sürü. 2 hafta sonra gel dedi. Yani ben daha hiç bişeyi görmedim. Ne gösterirse doktor onu görücez. Kese ,kalp atışı falan olur herhalde. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ohhh çok şükürr sağlıkla hiç susmasın annesiii.. darısı tüm bekleyenlere olsun..
kıs çatladık burdaaaaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…