Ben de pazartesi günü bhcg testi yaptırıp kan değerlerimin nasıl olduğuna bakacağım. Biz 5+0 iken vajinal yoldan keseyi nokta olarak görmüştük. Yani en azından dış gebelik falan tehlikem olmadığını biliyorum ama endişe ediyorum. Hergün clexane 4000 iğne oluyorum ve sabah akşam crione progesteron kullanıyorum. Bakalım inşallah değerlerim yüksek çıkarda bir problem yoktur. Bu 4. gebeliğim. ve diğer üçünü sebepsiz kaybettim(
ben listede adımı goremiyorum yoksa çıkartıldım mı
Günlük toplam 800 mg mı alıyorsun progestan hapını ?akannehir
İçime nasıl su serptiğini anlatamam :)) ay allahım inşallah senin dediğin gibidir sevgili berrakada..inşallah pazartesi güzel haberler veririm size buradan herşeyin yolunda olduğunu söyleyebilirim. senin sat 16 kasım mı ? Benim ile aynı gözüküyor hamileliğin.
Allahım kalp atışlarını bekleyen anne adaylarına da bu sevinci yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh..yani bana da :)
yok pazartesi ben bhcg yaptıracağım doktora gitmiyorumSen benden önce duyucaksın kalp atışını. Benim daha çarşambaya çooook var. Geçmiyo günler. kaydirigubbakcemile3
Berrakadacım kese görmeye mi yoksa bebeği de görebilecek misiniz ? inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler verirsin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bana doktorum ocak 8 de gel dedi...
ohhh çok şükürrArkadaşlar merhaba , şimdi dr'dan geldik allaha şükür kalbi atıyorrrrrrr. Tam 7 haftalık olmuş büyüklüğü. Şimdi gitmem gerekiyor yazışmaları okuyamadım sonra okuyacağım. Herkesi öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?