Erik de denedim ama maalesef işe yaramadıanım kahve kesinlikle olmaz canım..Sen kuru erik kayısı ye üzerinden su iç.Sorun hall olmuşturr.Şu an hafif adet ağrısı gibi ağrım var..
Merhabalar..bugün 5+4 oldum..Herşey yolunda gibi gözüküyor yani herhangi bir akıntı kanama falan yok..ama göğüslerim de öyle fazla ağrı veya acı hissetmiyorum ve bu beni endişelendiriyor..benim gibi olan ve herşey yolunda giden arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var((
benımde aklımda yoktu sasırdım bıraz bıtane cocugumuz var dusunsene dogarlarsa bı anda uc tane cocugun olcak guzel ama bakalım zor olcak bıraz,,senınde ınsallah sorunsuz gecer hamılelıgın
waterss hayırlı olsun tebrik ederim öncelikle :))) geçen pazartesi akşam gittiğimde çookkkk minik nokta halinde keseyi gördük..ve doktor bu kadar küçük olması çok normal dedi. 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım dedi..bakalım şimdilik bekliyoruz :))) göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal oldum ayrıca ..hhehehhehe..acıyor mu acımıyor mu diye ..italyadan merhaba canım ben de topiğe yeni katıldım ben de bugün 5 +3 oldum dün ilk kez dr a gittik, kese görüldü . Dr a göğüslerimde hassasiyet yok dedim, öemli değil herkeste aynı şey olmaz dedi benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu. Bir de çok yeni daha keseyi gördüm 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Sen de sadece keseyi mi gördün ?
waterss hayırlı olsun tebrik ederim öncelikle :))) geçen pazartesi akşam gittiğimde çookkkk minik nokta halinde keseyi gördük..ve doktor bu kadar küçük olması çok normal dedi. 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım dedi..bakalım şimdilik bekliyoruz :))) göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal oldum ayrıca ..hhehehhehe..acıyor mu acımıyor mu diye ..
waterss hiiççççç merak etme daha öyle başındayızki işin...ben inanıyorum 2 hafta sonra bebişi gördüğünün haberini vereceksin ...Teşekkür ederim . Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Göğüs konusuna takılma daha dün sordum için rahat olsun. Benim dr umda keseye zoom yapınca yolk kesesini gördü ve normal gebelik dedi ama zoom yaptı , bilirsin USD lerde zoom yapınca görüntü dağılıtor ama dr um çok tecrübeli güveniyorum ama keşke ben de nokta kadar da olsa görebilseydim.
waterss hiiççççç merak etme daha öyle başındayızki işin...ben inanıyorum 2 hafta sonra bebişi gördüğünün haberini vereceksin ...
ahhh ahhh bilmez miyim ...hem zaman geçsin istiyorsun hem de o geçen zamanın sana güzellikler göstermesini istiyorsun..her dakika elim karnımda sakın beni bırakma güzel yavrum diyorum..her gün iğne oluyorum ama inan keyifle..her iğneden sonra yarasın yavruma diyorum...inşallah bebeklerimiz kucağımızda güzel günler göreceğiz...İnşallah .. Allah'm gösterir. Zaman durdu sanki geçmiyor..
Kızlar 4 gündür devamlı yatıyorum lekelenmem de yok.Şimdi kalktım evde bir az dolastım kasık ağrılarım var çok hafif.Olurmu böyle şeyler acaba?Sizde de oldumu?
NPLS merhaba, ben de topiğe yeni katıldım , tebrik ederim ikiz bekliyormuşsun. Benim bu aydan umudum yok diyordun hatırlıyor musun ? bak nasıl sürpriz oldu çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.
olur gunaycım rahım buyuyo..damarlar genıslıyo,,normal ben hamıleyken sancıdan aglıyodum,,bıraz daha sabret gececektır,,,anne ıcınde bebek ıcınde degısıklıkler olusuyo,,can tasıyosun,,bende sezaryen var hep agrı sızı yapıyo,,hamılelık ılerledıkce napcam bılmıyorum
Aramıza hoş geldin canım..Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun canım...NPLS merhaba, ben de topiğe yeni katıldım , tebrik ederim ikiz bekliyormuşsun. Benim bu aydan umudum yok diyordun hatırlıyor musun ? bak nasıl sürpriz oldu çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.
merhaba kızlar,ben de bugün doktora gittim ilk defa.allaha şükür keseyi gördük,dış gebelik ihtimali ortadan kalktığı için rahatladım.vajinal ultrasondan görebildik,normalde benim son adet tarihim 19 kasım,5-2 haftalık olmam lazım ama ultrason haftası 4-3 doktor böyle oynamaların olabileceğini söyledi,15 gün sonra gideceğim,bebişi tam olarak görmek ve kalp atışlarını dinlemek için,inş bir aksilik çıkmaz kızlar...hafta olarak bir hafta geride çıkması normaldir di mi...bi de yolk kesesini gördü doktor,o da boş gebelik olmaması için iiye işaret di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?