Ay n e güzel anlatmışsın bir tanem.Ağrı acı ne kadar istiyorsa rahatsız etsin bizi yeterki bebişlerimize bir şey olmasın..Canım bulantım var benim.Bir oluyor bir olmuyor.Ama çıkarmadım.sadece baş dönmesi ve bulantı...
Ben hamile kalmaya karar verdiğimden beri prefolic 15 içiyorum..ve bence doktoruna sor belki de unuttu vermeyi. Bebeğin gelişimi için çok önemli folik asit.
bende her sabah aç karına 1tane folbiol alıyorum
Günaydın arkadaşlar... Geçen gün "hastaneden çıkınca, en geç öğleden sonra gelirim" demiştim. Ancak dün misafirden başımız kalkmadı akşama kadar; malum şu taziye meseleleri... Yaramıza tuz basıp basıp gittiler.
Neyse anlatayım... Dün doktora gittik: Minik bebişimin kalbi atıyormuş... Oh be nasıl sevindim anlatamam. Biliyorsunuz korkuyordum boş gebelik olmasından... İçim rahatladı.
Umarım herkes iyidir.
Pek fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım...
ohhh çok şükürrsağlıkla hiç susmasın annesiii.. darısı tüm bekleyenlere olsun..
kıs çatladık burdaaaaa :mymeka:
Gözümüz aydın arkadaşım, çok sevindim. Ben de dün akşam acaip gerilmiştim kurdum kurdum, ağladım ve gram uyumadım. Neyse allaha şükür kalbi atıyor, allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah. Sevgiler
Merhaba canım, Randevum saat 4'te idi, tam bize sıra geldi bizim dr'un hastasını acilen sezeryana almışlar hemen ameliyata gitti . Bizim muayene saat 5'e uzadı, zaten akşamdan beri saatler geçmek bilmiyordu bir de 1 saat daha attı ... Neyse allaha şükür bir problem çıkmadı , sonra kan testi istedi kan verdik. Annemlerin v.s. telefonlarına cevap ver eve gel tabi vakit aldı. Başka yere gidiyorduk ama sizin için kot sıktı bahanesi ile eve uğrayıp hemen yazdım, sizinle paylaşmak istedim biliyordum ki sizler de benim kadar heyecanlıydınız. Ohh allaha şükür rahatladım artık bu gece mışıl mışıl uyurum. İlginiz ve yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Bugün yazışmaları okumaya çalıştım, yeni arkadaşlarımız katılmış ; Hoşgeldiniz diyorum, herşey gönlünüzce olsun. Allaha emanet olun.
Kabızlık için de toz verdi, 2-3 gün çıkamazsam akşamdan içecekmişim suya karıştırıp sabah işlem tamammış, çünkü fazla kanım yok onu da İski'ye bağışlamamış olurum :))
Pazartesi öğleden sonra kan testlerim çıkarmış , ona göre dr kontrol edecek. Şubat'ın ilk salı'sına randevu almamı istedi , daha gelişmiş incelemeler yapacakmış 2'li test dedi sanırım.
Şimdilik bu kadar gözlerim kapanıyor, Hepinize iyi geceler
Merhaba canım, Randevum saat 4'te idi, tam bize sıra geldi bizim dr'un hastasını acilen sezeryana almışlar hemen ameliyata gitti . Bizim muayene saat 5'e uzadı, zaten akşamdan beri saatler geçmek bilmiyordu bir de 1 saat daha attı ... Neyse allaha şükür bir problem çıkmadı , sonra kan testi istedi kan verdik. Annemlerin v.s. telefonlarına cevap ver eve gel tabi vakit aldı. Başka yere gidiyorduk ama sizin için kot sıktı bahanesi ile eve uğrayıp hemen yazdım, sizinle paylaşmak istedim biliyordum ki sizler de benim kadar heyecanlıydınız. Ohh allaha şükür rahatladım artık bu gece mışıl mışıl uyurum. İlginiz ve yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Bugün yazışmaları okumaya çalıştım, yeni arkadaşlarımız katılmış ; Hoşgeldiniz diyorum, herşey gönlünüzce olsun. Allaha emanet olun.
Kabızlık için de toz verdi, 2-3 gün çıkamazsam akşamdan içecekmişim suya karıştırıp sabah işlem tamammış, çünkü fazla kanım yok onu da İski'ye bağışlamamış olurum :))
Pazartesi öğleden sonra kan testlerim çıkarmış , ona göre dr kontrol edecek. Şubat'ın ilk salı'sına randevu almamı istedi , daha gelişmiş incelemeler yapacakmış 2'li test dedi sanırım.
Şimdilik bu kadar gözlerim kapanıyor, Hepinize iyi geceler
hosgeldın waterss evet hıc umudum yok dıyodum oldu cok sukur..ıkı tane kesemız vardı bırı sondu dıgerı saglıklı kalp atısını da duyduk..senı de tebrık ederım cok sevındım ,,ınsallah saglıkla guzellıklerle gelır meleklerımız,,,
MaşallaaahhhGözün aydın arkadaşım, daha nice güzel haberler duymak nasip olsun.
Arkadaşlar, ben bir hafta kadar buralarda olamayacağım, dualarım sizinle, sizde bana dua edin. :Saruboceq:
ŞİMDİDEN HERKESE, MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, GÜZEL, BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTUĞUMUZ BİR YIL DİLİYORUM!! a.s.a.s.
waterss, Winston merhaba kızlar ses versenize birki birki:)))))))))) nasılsınız bugün
iyiyim teşekkür ederim, ben de hiç bir belirti yok, dr uma söyledim olabilir telaşlanacak bir durum yok dedi . Çok yorulunca kasıklarım da bazen ağrı olabiliyor, onun dışında bir şey yok. Senin de hayırlı olsun, ovülasyon testi topiğinde karşılaşmıştık değil mi ? senin için de çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
Günaydınn, herkese iyi pazarlar arkadaşlarrrrr.... Dualarınız iyi dilekleriniz & desteğiniz için çok teşekkürler . Benim de dualarım sizlerle . Sevgiler
Evet Milano'da yaşıyorum..yani rumuz gerçek :)))sevgılı ıltalyadan gercekten ıtalyadamı yasıyosun ne baglantın var merak ettım
Evet Milano'da yaşıyorum..yani rumuz gerçek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?