2010 Ağustos Anneleri

bende de bı bulantı varkı anlatamam,,sadece peynır ekmek yıyorum mıgdemın eksımesınden duramıyorum,,tuzlu kraker ıyı gelıyo ama hemen acıkıyorum,,sonra unutuluyo butun bunlar hele kucagına aldıgın o an yokmu,,her turlu acıya cekılen her zahmete deger,,,

Gözümüz aydın arkadaşım, çok sevindim. Ben de dün akşam acaip gerilmiştim kurdum kurdum, ağladım ve gram uyumadım. Neyse allaha şükür kalbi atıyor, allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah. Sevgiler

ohhh çok şükürr sağlıkla hiç susmasın annesiii.. darısı tüm bekleyenlere olsun..
kıs çatladık burdaaaaa :mymeka:

Merhaba canım, Randevum saat 4'te idi, tam bize sıra geldi bizim dr'un hastasını acilen sezeryana almışlar hemen ameliyata gitti . Bizim muayene saat 5'e uzadı, zaten akşamdan beri saatler geçmek bilmiyordu bir de 1 saat daha attı ... Neyse allaha şükür bir problem çıkmadı , sonra kan testi istedi kan verdik. Annemlerin v.s. telefonlarına cevap ver eve gel tabi vakit aldı. Başka yere gidiyorduk ama sizin için kot sıktı bahanesi ile eve uğrayıp hemen yazdım, sizinle paylaşmak istedim biliyordum ki sizler de benim kadar heyecanlıydınız. Ohh allaha şükür rahatladım artık bu gece mışıl mışıl uyurum. İlginiz ve yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Bugün yazışmaları okumaya çalıştım, yeni arkadaşlarımız katılmış ; Hoşgeldiniz diyorum, herşey gönlünüzce olsun. Allaha emanet olun.

Kabızlık için de toz verdi, 2-3 gün çıkamazsam akşamdan içecekmişim suya karıştırıp sabah işlem tamammış, çünkü fazla kanım yok onu da İski'ye bağışlamamış olurum :))

Pazartesi öğleden sonra kan testlerim çıkarmış , ona göre dr kontrol edecek. Şubat'ın ilk salı'sına randevu almamı istedi , daha gelişmiş incelemeler yapacakmış 2'li test dedi sanırım.

Şimdilik bu kadar gözlerim kapanıyor, Hepinize iyi geceler

Maşallaaahhh Gözün aydın arkadaşım, daha nice güzel haberler duymak nasip olsun.

Arkadaşlar, ben bir hafta kadar buralarda olamayacağım, dualarım sizinle, sizde bana dua edin. :Saruboceq:

ŞİMDİDEN HERKESE, MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, GÜZEL, BEBİŞLERİMİZE KAVUŞTUĞUMUZ BİR YIL DİLİYORUM!! a.s.a.s.

merhaba kızlarrr

ebrucum çok sevindim adına maşallahhh allahım bekleyen herbirimziin yüzünü güldürsün inşallah bende daha gitmedim kalbini dinlemeye 4 ocakta gitcem bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum valla insan gerçekten endişeleniyor

güzel güzel haberler alan herkese maşallah diyorum darısı bana ve benim gibim bebişinin kalbinin atımını duymayanlar inşallahhopuyorumnanaktan

Ebru'cum gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Ben de aynı tereddütle bekliyorum 5+2 de doktora gittim keseyi gördü, zoomlayınca yolk u gördü ama ben o görüntüden bir şey anlamadım ama dr um emin, 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdi ben de de bekleme başladı darısı kalp atışlarını henüz duymayanların başına..

Amin inşallah..ben de kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğim, 8 veya 9 Ocak'ta gideceğim.

Sağol canım, nice mutlu yıllara, yeni yılda herşey gönlünce olsun. Dualarımız seninle Allaha emanet ol. Sevgiler

waterss, Winston merhaba kızlar ses versenize birki birki:)))))))))) nasılsınız bugün

iyiyim teşekkür ederim, ben de hiç bir belirti yok, dr uma söyledim olabilir telaşlanacak bir durum yok dedi . Çok yorulunca kasıklarım da bazen ağrı olabiliyor, onun dışında bir şey yok. Senin de hayırlı olsun, ovülasyon testi topiğinde karşılaşmıştık değil mi ? senin için de çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.

Günaydınn, herkese iyi pazarlar arkadaşlarrrrr.... Dualarınız iyi dilekleriniz & desteğiniz için çok teşekkürler . Benim de dualarım sizlerle . Sevgiler

amin canım çok saol opuyorumnanaktan
valla bende de pek bir belirti yok diycem ama kabızlık çekiyorum göğüslerim ağrıyo biraz ama şiş biraz daha hatta bugün biraz indi gibi açıkçası biraz korktum niye inmeye başladı diye bulantılarım çok ama çok az nadiren var yani ama yememi etkilemiyor normaldede öyleydim zaten valla endişelenme sende illa belirti olacak diye bir şey yok ki bi kaç haftaya çıkabilirde bu dediklerimizede pişmanda olabiliriz canım kaydirigubbakcemile3
kasıklarımda benimde başta çok oluyordu doktorum bana normal demişti myomlarım var benim ondan dedi birde rahmin biraz büyük dedi kasık ağrın olur dedi bende hatta şaşırdım rahmin büyük deyince soramadımda pek bişey adam ameliyattan çıkmıştı çok yorulmuştu ama endişelenme kasık ağrısıda çok çok normal rahim büyüyor geriliyor bizde ağrı olarak arada hissediyoruz canım

Evet Milano'da yaşıyorum..yani rumuz gerçek :)))

super cok sanslısın,dunyanın en guzel ulkelerınden bırı bence, ben 8 sene ıspanyada yasadım 4 sene sonra doncez yıne..ben ıtalya hayranıyım floransa benım sehrım,,mılano da cok guzel bı yer,, anneannemın annesı dobrınalı yanı ıtalyan..ıtalya sevgısıde aıleden gelıyo sanırım,,fırsat buldukca hep gelıyoruz ıtalyaya,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…