2010 Ağustos Anneleri

bende bulantı konusunda cok dertlıyım hem cok bulantım var hemde canım hıcbısey ıstemıyo yarın hastaneye gıtcem yıne serum baglıcaklarmıs kılo kaybedıyorum her gun

ebru kabızlık için verdiği tozun ismini söylermisin bendede çok var ne yapsam çare olmadı en azından bu tozu bi kendi doktoruma sorar uygun ise alırım

ebru kabızlık için verdiği tozun ismini söylermisin bendede çok var ne yapsam çare olmadı en azından bu tozu bi kendi doktoruma sorar uygun ise alırım

Merhaba canım, herhangi bir zararı yok dedi 2-3 çıkmazsan akşamdan suya karıştırıp iç sabaha çıkarsın dedi. Karın ağrısı v.s. yapar mı dedim çünkü bir kere çay içmiştim çok karnım ağrımıştı, herhangi bir ağrı yapmazmış. Adı; Magnesie Calcinee toz 100g .
Daha almadım bugünlerde iyi maşallah ama geçen hafta kötüydü zorladığım için bir yerlerimi yırttım herhalde çok kanadı 2 gün boyunca.

Benden hafif sarı bir akıntı geliyor başka akıntısı olan var mı ? Hormonel herhalde ama yine de pazartesi tahlillerim çıkacak o sırada dr'a soracağım.

Dün dr artık söyleyebilirsiniz dediği için artık çevremize söylemeye başladık. Eşim anne ve babasına söyledi ikisi de ağlamaya başladılar, yaşlılar da korktuk birşey olacak diye. Herkes uçuyor sevinçten, ağlayan ağlayana ama bunlar güzel sevinç gözyaşları. Bizden beklemediklerinden şok oluyorlar.
Sevgiler

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ya benim karnımın alt tarafında yani bikini bölgesini üst tarafında hafif hafif ağrı oluyor bazen sağa bazen sola kayıyor çok şiddetli değil ama kendini hissettiriyor bir bel ve sırt ağrım var buşekilde olan var mı bende perşembe günü gidicem ilk randevuma benimde 2 gebeliğim ilk gebeliğimde 9 haftada kalbi durmuştu inş bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder mevlam.SAĞLIKLA KALIN...

canım (ALLAH korusun) ağrı eşliğinde kanama olmadığı sürece normal deniyor.. rahim bebiş için yer açıyor annesi...

rahım buyumesıyle ılgılıdır belkı,,cok sıddetlı de degılmıs onemlı bısey degıldır...ılk gebelıgınde bebegının kalbı durmus gecmıs olsun cok uzuldum ın allah yasatmasın bı daha..herhangı bı nedenı varmıydı yanı grıp nezle yada herhangı bı enfeksıyon dan dolayımı kalbı durdu bebegının..

herkeze iyiakşamlar...

lazuz24z canım bel ve sırt ağrıları olur bendede şuan var hatta rahatsız etmiyor ama. kasıktada olur o dediğin sızlamalarda vucut kendini hazırlıyor. şiddetli olmadıktan sonra herşey olabilir.

kızlar ben daha dr gitmedim ya gidenler kalpatışları için nezaman gittiniz? 7. haftanın içindemi gittiniz?

karedelen cım ben 7.haftanın ıcınde gıttım duyuldu ,,once veya sonra duyanda var,,,sen ne zaman gıtmeyı dusunuyosun

gittimmi kalp atışlarını göreyim istiyorum. bu salı değil bi dahaki salıdan sonra giderim ozaman. bizde kimseye söylemedik daha. ilk gebeliğimde eşimle anlaşmıştık kimseye demiyelim bi süre diye bi baktım herkeze yaymıştı:)) şimdide kalp atışını görelim öyle diyelim dedim. hergün soruyorum ona doğru söyle bugün birine söyledinmi diye yok diyor. busefer sıkı tuttu ağzını hayret ettim:))

ay canım çok saol ,bende senin gibiyim zaten hamile olmadan öncede sorunumdu ilaçla çayla ancak tedavi oluyordu şimdi hepten beter :)

bende de akıntı oluyor canım ama hamilelikte olurmus diye okudum bi kaç yerde önemsemedim.

söyleme olayını benim eşim abarttı ilk heyacan oldugu için ilk öğrendimizde ceptelinden herkesi aradı baba oluyorum diye naralar attı:)

allah hayırlısı ile kavustursun hepimizi...

ben kesinleşmeden söylemek istemiyorum pek. hani boş gebelik felan oluyormuşya herkeze şimdiden söylesek o hayal kırıklığı yeter bize zaten bide herkeze izzah etmek zorunda kalıyor insan. kalp atışını gördüğümüz gün söyleriz heralde eşimin daha fazla tutacağını sanmıyorum kendini.

o akıntılardan ilerleyen zamanlarda daha fazla olucak arkadaşlar. hatta sıvı su gibi günlük ped kullanma yada sıksık iç çamaşır değiştirme gereği duyacaksınız. ama aşırı değil tabi fazlası önemli bidurum.

iyi gecelr arkadaşlar...
ebrucum gözün aydın.. mutlu haberi almışsınız Allah tamamına erdirsin inşallah..
benim de akıntım oluyor normalden biraz daha fazla.. ama sanırım bu da normal.. günlük pedi bıraktım pek tavsiye edilmiyor ya. ama emin değilim belki tekrar kullanabilirim gerekirsee..

Bunu duyduğuma çok sevindim az önce kendi kendime dert ediniyordum neden böyle su gibi akıntım oluyor diye..ama demek normalmiş..benim de bugün 5+5 bitiyor..yarın bhcg yaptıracağım değerlerim artıyor mu diye..çok heycanlıyım..ama biliyorum bu sefer bebeğim beni bırakmayacak ...

tavsiye edilmediğini bilmiyordum sağlık açısından iyi değilse kullanmayalım ozaman. en iyisi günde 2 kere filan değiştirmek iç çamaşırı. şuan hassas olduğumuz için hatta çamaşırları ütüleyip giyilse daha hijyenik olur mikroplarda kırılır
inşallah sımsıkı tutunur meleğin sana canım:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
ben 2,5 yıllık evliyim ocak sonunda kist için ameliyat oldum haziran başında korunmayı bıraktık 6.ayın sonunda hamile kaldım yani inş.:))
çünkü iki defa test yaptım pozitif çıktı yarında doktora gidip hayırlı haberler alıcam inş.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
(benide sohbette aranıza alırsanız çok sevinirim.)
şu an ki hesaplamalarımıza görede ağustos annesi olucam inşallah...

Günaydın hoşgeldin canım aramıza, su gibi hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin. Sen de 1. sayfadaki listemizi sen de incele istersen, gerekli bilgileri Hallisna arkadaşımıza özelden mesaj atarsan seni de listeye ekleyecektir. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…