Bir dahaki italya seyahatinde beklerim :)) Bebeklerimizi tanıştırırız :)) Ben Milano'da yaşıyorum ama ben de senin gibi Floransa ve Siena hayranıyım..Elimde olsa hemen oralara taşınırım..ınan son 2 senedir bebek işleri ile ilgilenmekten hiçbirşeyin tadını çıkaramaz olduk eşimle..super cok sanslısın,dunyanın en guzel ulkelerınden bırı bence, ben 8 sene ıspanyada yasadım 4 sene sonra doncez yıne..ben ıtalya hayranıyım floransa benım sehrım,,mılano da cok guzel bı yer,, anneannemın annesı dobrınalı yanı ıtalyan..ıtalya sevgısıde aıleden gelıyo sanırım,,fırsat buldukca hep gelıyoruz ıtalyaya,,
Bir dahaki italya seyahatinde beklerim :)) Bebeklerimizi tanıştırırız :)) Ben Milano'da yaşıyorum ama ben de senin gibi Floransa ve Siena hayranıyım..Elimde olsa hemen oralara taşınırım..İnan son 2 senedir bebek işleri ile ilgilenmekten hiçbirşeyin tadını çıkaramaz olduk eşimle..
çokkkkkk tebriklerrrrrrrrrArkadaşlarrrrrrr ben dün haberini aldımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindik ki 1düşükten sonra 1 sene gecti şimdi ikincisine sağlıkla doğmayı ve büyümeyi nasip eder inşallah bende ağustos annesi olucam allahım izin verirse cokk muluyummmm:sm_cool:
hayırlı-sağlıklı olsun inş. canım.. kucağına alıp büyütmen de nasip olsun...Arkadaşlarrrrrrr ben dün haberini aldımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindik ki 1düşükten sonra 1 sene gecti şimdi ikincisine sağlıkla doğmayı ve büyümeyi nasip eder inşallah bende ağustos annesi olucam allahım izin verirse cokk muluyummmm:sm_cool:
Arkadaşlarrrrrrr ben dün haberini aldımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindik ki 1düşükten sonra 1 sene gecti şimdi ikincisine sağlıkla doğmayı ve büyümeyi nasip eder inşallah bende ağustos annesi olucam allahım izin verirse cokk muluyummmm:sm_cool:
canım farkındaysan bu bilgileri çok zor toparlıyorum.. kimse bilgilerini vermek istemiyor sanki.. kişilere özelden msj atıyorum.. mecburen sadece isimleri bulunanları sildim.. haliyle boy da eklenirse bu defa boy bilgileri için herkese msj atmak zorunda kalacağım.. gebelikte boy kısalıp uzamayacağı için çokta gerekli değil diye düşünüyorum..hallisnacım o kilo kolonunun yanına bi de boy kolonu atsan hani kilo takibi açısından boyda önemli daha hoş olur mu acaba?
canım farkındaysan bu bilgileri çok zor toparlıyorum.. kimse bilgilerini vermek istemiyor sanki.. kişilere özelden msj atıyorum.. mecburen sadece isimleri bulunanları sildim.. haliyle boy da eklenirse bu defa boy bilgileri için herkese msj atmak zorunda kalacağım.. gebelikte boy kısalıp uzamayacağı için çokta gerekli değil diye düşünüyorum..
herkese iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler kalp seslerini duyan arkadaşlarımın gözü aydın darısı diğer arkadaşlarımın başına
Arkadaşlarrrrrrr ben dün haberini aldımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindik ki 1düşükten sonra 1 sene gecti şimdi ikincisine sağlıkla doğmayı ve büyümeyi nasip eder inşallah bende ağustos annesi olucam allahım izin verirse cokk muluyummmm:sm_cool:
Bu benim 4. hamileliğim ..3 adet sebebi bilinmeyen gebelik kaybı yaşadım..şimdi hergün göbekten clexane iğne oluyorum ve vajinal yoldan progesteron alıyorum. ve devamlı yatakta yatmaya çalışıp elimi evde hiçbirşeye sürmüyorum. Allah kimseye bebeğinin kaybını göstermesin..Ancak yaşayan bilir acısını..hayalkırıklığını..allahtan düşmanıma göstermesin diliyorum..ıtalyadan ıkı senedır bebek problemlerıyle ugrasmaktan demıssın ,hayırdır bı problem yoktur ınsallah,senın ılkmı bu,,
Bu benim 4. hamileliğim ..3 adet sebebi bilinmeyen gebelik kaybı yaşadım..şimdi hergün göbekten clexane iğne oluyorum ve vajinal yoldan progesteron alıyorum. ve devamlı yatakta yatmaya çalışıp elimi evde hiçbirşeye sürmüyorum. Allah kimseye bebeğinin kaybını göstermesin..Ancak yaşayan bilir acısını..hayalkırıklığını..allahtan düşmanıma göstermesin diliyorum..
arkadaşlar bende de mide bulantıları başladı ama şöyleki hem midem bulanıyor hemde birşeyler yemek istiyorum sürekli... yiyebildiklerim ise tuzlu kraker, tuzlu salatalık, patates haşlaması ... ama şimdi de tatlı yiyorum mesela midem bulansa da canım istiyor... garip değil mi? bu durumlarda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?