2010 Ağustos Anneleri

Bir dahaki italya seyahatinde beklerim :)) Bebeklerimizi tanıştırırız :)) Ben Milano'da yaşıyorum ama ben de senin gibi Floransa ve Siena hayranıyım..Elimde olsa hemen oralara taşınırım..ınan son 2 senedir bebek işleri ile ilgilenmekten hiçbirşeyin tadını çıkaramaz olduk eşimle..

bende esıme ıtalyaya tasınalım dıyorum,gercekten cok sevıyorum dedem udıne ye yakın bı yer var kozına oralı ,,buyuk anneanne dobrınalı aslında slovenya oluyo ama ıkısınde ıtalyan ,,bız ınnsbbruck a bıle geldıkmı trenle gecıyoruz,, eger bı daha fırsatımız olursa dısarda bulusup bı kahve ıcebılırız,,cok sevındım senın adına cok sanlısın baska bı yer ıtalya,,

Arkadaşlarrrrrrr ben dün haberini aldımmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm o kadar sevindik ki 1düşükten sonra 1 sene gecti şimdi ikincisine sağlıkla doğmayı ve büyümeyi nasip eder inşallah bende ağustos annesi olucam allahım izin verirse cokk muluyummmm:sm_cool:

hayırlı-sağlıklı olsun inş. canım.. kucağına alıp büyütmen de nasip olsun...
ilk sayfada bulunan listeye eklenmek istersen
yaş?
son adet tarihi?
tahmini doğum tarihi?
kilo?
bilgilerini bana iletmen yeterli...

hoşgeldin bebişinle aramıza... a.s.

tebrikler arkadaşım alkisalkisalkis :CüvCüv:

herkese iyi günler arkadaşlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben dün biraz iş yaptım yani süpürge felanda değil ama bi saat kadar ayakta durdum sonra belim bacaklarım felan çok ağrıdı uyuyana kadar şimdi bi şeyim yok ama daha önce bi düşüğüm ve dış gebeliğim var keseyi salı günü görcez inş. dr um öyle demişti ,ama herşeyde aklıma dış gebelik geliyo böyle bel bacak ağrısı normal hamileliklerde de oluyo dimi senağlama

hallisnacım o kilo kolonunun yanına bi de boy kolonu atsan hani kilo takibi açısından boyda önemli daha hoş olur mu acaba?

hallisnacım o kilo kolonunun yanına bi de boy kolonu atsan hani kilo takibi açısından boyda önemli daha hoş olur mu acaba?
canım farkındaysan bu bilgileri çok zor toparlıyorum.. kimse bilgilerini vermek istemiyor sanki.. kişilere özelden msj atıyorum.. mecburen sadece isimleri bulunanları sildim.. haliyle boy da eklenirse bu defa boy bilgileri için herkese msj atmak zorunda kalacağım.. gebelikte boy kısalıp uzamayacağı için çokta gerekli değil diye düşünüyorum..

sen bilirsin canım hani kilonun fazla olup olmadığı boyla orantılı ya onun için demiştim ama herkese ulaşmak zor olabili,r haklısın

herkese iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler kalp seslerini duyan arkadaşlarımın gözü aydın darısı diğer arkadaşlarımın başına

Gözün aydın canımm..Sağ salim gelsinkucağına inşallahh..

ıtalyadan ıkı senedır bebek problemlerıyle ugrasmaktan demıssın ,hayırdır bı problem yoktur ınsallah,senın ılkmı bu,,

ıtalyadan ıkı senedır bebek problemlerıyle ugrasmaktan demıssın ,hayırdır bı problem yoktur ınsallah,senın ılkmı bu,,
Bu benim 4. hamileliğim ..3 adet sebebi bilinmeyen gebelik kaybı yaşadım..şimdi hergün göbekten clexane iğne oluyorum ve vajinal yoldan progesteron alıyorum. ve devamlı yatakta yatmaya çalışıp elimi evde hiçbirşeye sürmüyorum. Allah kimseye bebeğinin kaybını göstermesin..Ancak yaşayan bilir acısını..hayalkırıklığını..allahtan düşmanıma göstermesin diliyorum..

Herkese iyi pazarlar... ınşallah keyifler yerindedir; şöyle bir görünüp çıkayım dedim :hulya:

cok uzuldum benımde daha once karnımda ıkı kere bebegım öldü senı anlıyorum benım dusuk sebebım troıd rahatsızlıgımmıs uc senedır tedavı goruyorum ,,senın kı de zor nedenını bılmemek senı tedırgın edıyo olabılır,,ama oylede yasanmaz,,ınsallah allah bebegını sana bagıslar,,dınlenmek sana ıyı gelcektır,,

arkadaşlar bende de mide bulantıları başladı ama şöyleki hem midem bulanıyor hemde birşeyler yemek istiyorum sürekli... yiyebildiklerim ise tuzlu kraker, tuzlu salatalık, patates haşlaması ... ama şimdi de tatlı yiyorum mesela midem bulansa da canım istiyor... garip değil mi? bu durumlarda olan var mı?

ayni durumdayim canim .. oluyorum bulantilardan ayaga kalksam cikartiyorum .. cok kotuymus ya bu bulanti olay, mahvediyo beni .. canim bi tatli istiyo bi tuzlu bende anlamiyorum insallah bir iki aya kadar biseyimiz kalmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…