normalde ilerlemesi lazım.ama benimki mesela bi gün takılıyor,biggün takılmıyor.düşe kalka ilerliyoruza.sa.s
ya ben acayip kola tiryakisiyim.içmemeye çalışıyorum ama arada bir götürüyorum.kızın bana lütfenklava: klava: klava:
Hoşgeldin canım , hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. sayfayı kontrol etmeni liste için gerekli bilgileri Hallisna arkadaşımıza mesaj atarsan seni de seve seve listemize ekleyecektir. Sevgiler
:hulya:günaydın kızlar, haftasonu epey kaynatmışsınız bakıyorum da, oku oku bitiremedim
kızlar bana bi yarıdm ediverin, malum önümüz yılbaşı ve biz yılbaşı için şehirdışına plan yapmaya çalışıyoruz, fakat yol problem olur mu olmaz mı bilemedik birtürlü, doktora randevum da ctesi, yılbaşından sonra, bende başka bi doktordan yarına randevu aldım hem bebişimi görim hem danışım diye, siz de fikir verin banagideceğimiz yer arabayla 3-3buçuk saatlik bir yol, yavaş gideriz ve sık sık mola verip yürürüz, yine de sorun olur mu dersiniz? düşüğe filan neden olur mu acaba fisfisfis
:hulya:günaydın kızlar, haftasonu epey kaynatmışsınız bakıyorum da, oku oku bitiremedim
kızlar bana bi yarıdm ediverin, malum önümüz yılbaşı ve biz yılbaşı için şehirdışına plan yapmaya çalışıyoruz, fakat yol problem olur mu olmaz mı bilemedik birtürlü, doktora randevum da ctesi, yılbaşından sonra, bende başka bi doktordan yarına randevu aldım hem bebişimi görim hem danışım diye, siz de fikir verin banagideceğimiz yer arabayla 3-3buçuk saatlik bir yol, yavaş gideriz ve sık sık mola verip yürürüz, yine de sorun olur mu dersiniz? düşüğe filan neden olur mu acaba fisfisfis
Ben de listeye eklenebilir miyiimmm :asigim: ne yapacağımı tarif edebilir misiniz? Daha çok yeniyim
Günaydın Mim,
Bence durum yolun durumuna göre değişir. Ben işe gelmek için otobüse biniyorum hergün ve her gün ayrı stress yaşıyorum. Doktorum oturup kalkmama bile dikkat etmemi söylemişti. Rahat ve düzgün bir yolsa seni zorlamayacaksa ok, hani demek istediğim kasisli veya çukurlu yollarda bir seyahat ise biraz zor olabilir. Tabii ki bu benim şahsi düşüncem..
oncelikle aramiza hos geldin soho.birinci sayfadaki halisna arkadasimiza ozelden mesaj atman gerekiyor ve o listeye ekliyor ama daha belirli bir mesaj sayisina ulasamadigin icin gonderemezsin.en iyisi sen buraya en son adet tarihinin ilk gununu,yasini,kilonu ve beklenen dogum tarihini yaz arkadasimiz mesajini gorurse seni ekler.bende oyle yapmistim.
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün gidersem doktoa kese göre bilirmiyim sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün gidersem doktoa kese göre bilirmiyim sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Günaydın DrGunay;
bence görebilirsin.. ben de 5 haftalık hamileydim keseyi gördüğümde :)
cnm biz de tam 5. haftada gittik ve 8 mm bebeğimiz gidersen görürüsün tabiş ki
Günaydın hayatım.Öğlemii o zaman hazırlanıp çıkayı doktora.Sizde benim için dua edin bebişimi göreyim diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?