2010 Ağustos Anneleri

bilgi için çok teşekkür ederim ferayeb :)) sanırım ilerlemiş hafta sonu...
aslında, ben pek sevmem kola içmeyi ama içilmemesi gerektiği için sanırım sık sık canım istiyor ama aşırıya kaçmamaya çalışıyorum.. sen de öyle yap iç ama azıcık :CüvCüv: bebeğini düşün yerimseniben

:hulya:günaydın kızlar, haftasonu epey kaynatmışsınız bakıyorum da, oku oku bitiremedim

kızlar bana bi yarıdm ediverin, malum önümüz yılbaşı ve biz yılbaşı için şehirdışına plan yapmaya çalışıyoruz, fakat yol problem olur mu olmaz mı bilemedik birtürlü, doktora randevum da ctesi, yılbaşından sonra, bende başka bi doktordan yarına randevu aldım hem bebişimi görim hem danışım diye, siz de fikir verin bana gideceğimiz yer arabayla 3-3buçuk saatlik bir yol, yavaş gideriz ve sık sık mola verip yürürüz, yine de sorun olur mu dersiniz? düşüğe filan neden olur mu acabafisfisfis

Gunaydin arkadaslar...nasilsiniz bugun??? ben bugun kendimi hic iyi hissetmiyorummafoldumben midem cook bulaniyo...yemek yiyemiorum mafoldumben midem bos kaldikcada mide bulantim siddetleniyor..ayakta zor duruyorum..bu gidisle bana serum takacaklar...

Hoşgeldin canım , hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. sayfayı kontrol etmeni liste için gerekli bilgileri Hallisna arkadaşımıza mesaj atarsan seni de seve seve listemize ekleyecektir. Sevgiler

Ben de listeye eklenebilir miyiimmm :asigim: ne yapacağımı tarif edebilir misiniz? Daha çok yeniyim

bence bir sorun olmaz canim.3 - 3 bucuk saat cok uzun bir sure degil..ustelik arabayla gidecekmissiniz ,eger kendini kotu hissedersen mola verirsiniz..ama dr a gidince yinede sor icini rahatlatmak icin.simdiden hayirli yolculuklar ve iyi tatiller...

Günaydın Mim,

Bence durum yolun durumuna göre değişir. Ben işe gelmek için otobüse biniyorum hergün ve her gün ayrı stress yaşıyorum. Doktorum oturup kalkmama bile dikkat etmemi söylemişti. Rahat ve düzgün bir yolsa seni zorlamayacaksa ok, hani demek istediğim kasisli veya çukurlu yollarda bir seyahat ise biraz zor olabilir. Tabii ki bu benim şahsi düşüncem..

Ben de listeye eklenebilir miyiimmm :asigim: ne yapacağımı tarif edebilir misiniz? Daha çok yeniyim

oncelikle aramiza hos geldin soho.birinci sayfadaki halisna arkadasimiza ozelden mesaj atman gerekiyor ve o listeye ekliyor ama daha belirli bir mesaj sayisina ulasamadigin icin gonderemezsin.en iyisi sen buraya en son adet tarihinin ilk gununu,yasini,kilonu ve beklenen dogum tarihini yaz arkadasimiz mesajini gorurse seni ekler.bende oyle yapmistim.

yok canım düzgün yol,hava durumunu da takip ederim kar buz olmasına karşı, onun dışında sıkıntı olmaz işallahkafamçokkarıştı

Çok teşekkür ederim Hiranur :)

SAT : 1 Kasım
Başlangıç kilom : 64
Beklenen Doğum tarihim : 8 Ağustos

burada olduğum için çok mutluyum.. okadar çok şey öğreniyorum ki sizlerden

kıslar günaydın.....

nasılsınız? valla biz bomba gibiyiz çok şükür herkese söyled,ik kesemizide gördük çok şükür..

Günaydın hayatım.Öğlemii o zaman hazırlanıp çıkayı doktora.Sizde benim için dua edin bebişimi göreyim diye...

Belki Kalp atışlarını bile duyabilirsiniz... ben geçen salı gittiğimde görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını.. doktor yaklaşık 6 haftalık hamilesin demişti yani 5+ oluyor bu durumda.. senin de öyledir umarım ve iki mutluluğu bir arada yaşarsın inş. Allah sağlıklı olsuğunu duymayı nasip etsin bize de haber ver lütfen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…