2010 Ağustos Anneleri

kesenin görünmesi için kada bchg kaç çıkmalı.daha göremedik.çok merak ediyorum.

Slm,

o değerin kaç olması gerektiğini ben bilmiyorum cnm. adet gecikmemden yaklaşık 9-10 gün sonra dr a gittiğimde keseyi görebilmiştik. Ne kadarlık hamilesin?

Günaydın, Kanaman, düşük tehliken v.s. yok ise bir zararı olacağını düşünmüyorum. Bulantın v.s. varsa araba tutabilir belki, yanına ufak atıştırmalık miğdeni bastıracak birşeyler alırsın, yolculuk daha kolay geçer. İyi tatiller

günaydın iyi haftalar kızlaaar.
bende iki annelere söyledim çok heyecanlandımama söylerken hıçkırarak ağlamanın eşiğinden döndüm.çok güzeldi.

yarın dr gideceğiz inşalalah keseve kalp atışını aynı anda görürüz.

Günaydınlar :)

Ben kendi anneme söylediğimde bana inanmamıştı.. test çubuğunu göstermiştimde ikna olmuştu ve sonra ağlamıştı :) çok değişik bir duyguydu.. ozaman ben ağlamamıştım ama sanırım hormonlarımın değiştiğinden olsa gerek şuan aklıma gelince gözlerim doluyor :))

sanırım aynı gebelik haftasına sahibiz.. ben gçen salı görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını sen de görürsün inş. cnm hayırlısıyla :)) Allah sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin hepimize...

:):) inşallah görürüm dediğin gibi.annemde ağlamış evde baya.nasıl heyacanlandılar kimbilir.yavrusunun yavrusu olacak. oyyy oyyy:asigim:

Herkese günaydın... İyisinizdir inşallah... Sizi ne kadar kıskandığımı anlatamam; ben hamile olduğumu annemin vefatından 1 hafta sonra öğrendim. Keşke o da görebilseydi, ağlayabilseydik karşılıklı. mafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız.ben cok kötüyüm ya dayanamıyorum bu mıde bulantısına kussam rahatlıcam ama kusamıyorumda sadece mıdem iç çık yapıyor offffffff aglamaktan mahvoldum.delı oluyorum su hamılelleıgın ılk aylarına

:):) inşallah görürüm dediğin gibi.annemde ağlamış evde baya.nasıl heyacanlandılar kimbilir.yavrusunun yavrusu olacak. oyyy oyyy:asigim:

Ben tek çocuğum ve annem ve babam evlendikten tam 13 sene sonra olmuşum... annem onca yıl evlada hasret kalmış.. çok ağlamış üzülmüş.. bu yüzden çok korkuyordu benim de çocuğum olmaz diye.. Ama çok şükür Allah yüzümüze güldü.. inş. sağlıklı olarak kucağımıza almayı da nasip eder..

:Saruboceq: mekanı cennet olsun anneciğinin canım.üzülme desem boş anne nede olsa.rtık sende anne olacaksın yavruların olacak.rabbim iyi anneler olabilmek nasip etsin

Günaydıın cnm,

olsun üzülme.. eminim o zaten görmüştür ve çok mutludur senin için şuan.. ben inanıyorum...

Kızlar hazrlandım evden çıkıyordum doktora gidiyordum kese görmeye.Eşimi aradım ben çıkıyorum dedim.Adam delirdi neeee bekle işten izin alıp geliyorum diye .Ben de bebeğimi görmek istiyorum diyor ...

Günaydın Kumsall :)

Allahtan sabır dile, bol bol nefes al tuzlu bişeyler yemeğe çalış.. Allah yardımcın olsun..

Kızlar hazrlandım evden çıkıyordum doktora gidiyordum kese görmeye.Eşimi aradım ben çıkıyorum dedim.Adam delirdi neeee bekle işten izin alıp geliyorum diye .Ben de bebeğimi görmek istiyorum diyor ...

ayy haid iyi habelrle gel canımm.
benimkide öyle yalnız gidemezsin diyor ama sağlık ocağında bakacağız yarın ultrasondan eşleri alırlarmı bilmiyoru m içeri..

ay ağlarım ben kesin:sinifsinif:

hepnize günaydınlar kızlar...... rabbim hepimizin sevdiklerini bağışlasın..bebişlerimiz için her zman mutlu olalım üzmeyelim o minicik kuzuları.....

Amin arkadaşlarım, teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için. Sabah hastaneye gittim, kan testim vardı, orda torunlarını kucaklayan anneanneleri görünce içim yandı. Duygusallaştım sanırım. Şükür ki eşimin annesi, kendi evladından ayırmaz beni; mecbur değilken ailesi evimize tadilat yaptırıyor, o süre zarfında da onlarla yaşıyoruz. Allah herkese iyi ebeveynler nasip etsin.

İnşallah hayatım çok teşekkür ederim.Yarım saat daha evdeyim babamızı bekliyoruz beraber gidelim diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…