kesenin görünmesi için kada bchg kaç çıkmalı.daha göremedik.çok merak ediyorum.
:hulya:günaydın kızlar, haftasonu epey kaynatmışsınız bakıyorum da, oku oku bitiremedim
kızlar bana bi yarıdm ediverin, malum önümüz yılbaşı ve biz yılbaşı için şehirdışına plan yapmaya çalışıyoruz, fakat yol problem olur mu olmaz mı bilemedik birtürlü, doktora randevum da ctesi, yılbaşından sonra, bende başka bi doktordan yarına randevu aldım hem bebişimi görim hem danışım diye, siz de fikir verin banagideceğimiz yer arabayla 3-3buçuk saatlik bir yol, yavaş gideriz ve sık sık mola verip yürürüz, yine de sorun olur mu dersiniz? düşüğe filan neden olur mu acaba fisfisfis
günaydın iyi haftalar kızlaaar.
bende iki annelere söyledim çok heyecanlandımama söylerken hıçkırarak ağlamanın eşiğinden döndüm.çok güzeldi.
yarın dr gideceğiz inşalalah keseve kalp atışını aynı anda görürüz.
Günaydınlar :)
Ben kendi anneme söylediğimde bana inanmamıştı.. test çubuğunu göstermiştimde ikna olmuştu ve sonra ağlamıştı :) çok değişik bir duyguydu.. ozaman ben ağlamamıştım ama sanırım hormonlarımın değiştiğinden olsa gerek şuan aklıma gelince gözlerim doluyor :))
sanırım aynı gebelik haftasına sahibiz.. ben gçen salı görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını sen de görürsün inş. cnm hayırlısıyla :)) Allah sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin hepimize...
Günaydınlar :)
Ben kendi anneme söylediğimde bana inanmamıştı.. test çubuğunu göstermiştimde ikna olmuştu ve sonra ağlamıştı :) çok değişik bir duyguydu.. ozaman ben ağlamamıştım ama sanırım hormonlarımın değiştiğinden olsa gerek şuan aklıma gelince gözlerim doluyor :))
sanırım aynı gebelik haftasına sahibiz.. ben gçen salı görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını sen de görürsün inş. cnm hayırlısıyla :)) Allah sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin hepimize...
:):) inşallah görürüm dediğin gibi.annemde ağlamış evde baya.nasıl heyacanlandılar kimbilir.yavrusunun yavrusu olacak. oyyy oyyy:asigim:
Herkese günaydın... İyisinizdir inşallah... Sizi ne kadar kıskandığımı anlatamam; ben hamile olduğumu annemin vefatından 1 hafta sonra öğrendim. Keşke o da görebilseydi, ağlayabilseydik karşılıklı. mafoldumbenmafoldumben
Herkese günaydın... İyisinizdir inşallah... Sizi ne kadar kıskandığımı anlatamam; ben hamile olduğumu annemin vefatından 1 hafta sonra öğrendim. Keşke o da görebilseydi, ağlayabilseydik karşılıklı. mafoldumbenmafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız.ben cok kötüyüm ya dayanamıyorum bu mıde bulantısına kussam rahatlıcam ama kusamıyorumda sadece mıdem iç çık yapıyor offffffff aglamaktan mahvoldum.delı oluyorum su hamılelleıgın ılk aylarına
Kızlar hazrlandım evden çıkıyordum doktora gidiyordum kese görmeye.Eşimi aradım ben çıkıyorum dedim.Adam delirdi neeee bekle işten izin alıp geliyorum diye .Ben de bebeğimi görmek istiyorum diyor...
Belki Kalp atışlarını bile duyabilirsiniz... ben geçen salı gittiğimde görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını.. doktor yaklaşık 6 haftalık hamilesin demişti yani 5+ oluyor bu durumda.. senin de öyledir umarım ve iki mutluluğu bir arada yaşarsın inş. Allah sağlıklı olsuğunu duymayı nasip etsin bize de haber ver lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?