2010 Ağustos Anneleri

Aaa o ne demek canım.bak olanları unutmak kolay değildir.Hele bir de işin başında anne olunca hiç kolay deyildir.Yavaş yavaş hayata bebişine adapte olmaya çalış.İlerde senin anneni sevdiyin kadar seni seven birinin geldiğini düşün.Ben 3 senedir evliyim.Ben de evlenince yok cocuk ne henüz hayatımı yaşayacağım filan saçma saçma şeyler düşündüm.Hatta korundum.Sonda tesadifi bir muayene zamanı büyük sorunum olduğunu öğrendim .O zaman tedavilerde kaldım yapmadığım tedavi yöntemi gçtmediğim ülke şehir kalmadı canım.En son bu sene nisan ayında İstanbulda tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım.Malesef 2 aylık onu da düşürdüm.Bak o zaman bir daha bebeğim olmaz diye düşündüm o zaman inthar etmek istedim.Allah şükürler olsun ki bu güzel şeyi gebeliği bir kez daha yaşattı bana tanrım..
Şimdi bak yaradana bin şükürler olsun ki kendi ayağıyla karnına gelmiş canım ..
Yavaş yavaş gebeliğin tadını çıkarmaya bak canım.O senin biriciğin.Gelecekte seni senin anneni sevdiğin kadar seven birisi...

ALlah rahmet eylesin annenin yerini kimse dolduramaz tabiki. ama bi düşünsece annen şuanda seni görüyor olsa ne kadar kızardı böyle düşünmene. nasıl sahiplenirdi torununu artık sende bi anne adayısın bebeğin için güçlü olmalısın tıpkı annen gibi!! nasılki annelermiz bizi koruyup kollamak yedirip giydirmek için kendi hayatlarından vazgeçtiler artık bunu yapma sırası bizde annelerimiz gibi anne olalım ki onlarında içleri rahat etsin

eee cnm ben hafta içi çalışıyorum gelseler bile evde kimse yok ki nasıl olacak peki?
ben mi gidiyim acaba bir gün

eee cnm ben hafta içi çalışıyorum gelseler bile evde kimse yok ki nasıl olacak peki?

sağlık ocağından aradılar beni tetonoz aşısı için..dr.a söyledim bence ol dedi.. normal birinin bile 10 yılda bir yaptırması gerekiyo.. ben yaptırıyorum dedi..

tabi canım onlar aletleri toplayıp eve gelmicekler tabiki sen gidiceksin. onlar sadece kontrole geliyolar eve ilk etapta annene sorduklarını sormaya filan geliyolar bebek doğduktan sonrada bebeği görmeye geliyolar hani yaşıyomu yiimi diye. sen gidiceksin ordada kan ve idrar tahlili yapılıyo ilk etapta sonra seni muayene ediyolar 16. haftadan sonra kalp atışlarına bakılıyo 20. haftadan sonrada tetanoz aşısı vuruyolar ihmal etme git.

sağlık ocağından aradılar beni tetonoz aşısı için..dr.a söyledim bence ol dedi.. normal birinin bile 10 yılda bir yaptırması gerekiyo.. ben yaptırıyorum dedi..

tabi vurulun tetanoz kötü bi hastalık Allah korusun aşı yaptırmak en iyisi hem bebeğe bi zararı yok neticede tetanoz aşısı yeni bi aşı değil

olabilir bence :) zaten 20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız gerkeiyormuş sanırım.. ozaman aşı olman gerektiğinde hemen sağlık ocağına gider aşını olursun.. hem de takibin yapılmış olur. :)

Haklısınız, olayları akışına bırakmaktan başka çarem yok sanırım. Elbette çok kızardı bana, hayal kurardı hep, torunla ilgli. Kısmet değilmiş demek ki... Allah'ıma şükürler olsun hiç isyan etmedim, onun cenazesini kaldırmak için ıstanbul'a geldiğimde de, vefatını ilk öğrendiğimde de hep dua ettim: "Allah'ım sabır ver, dayanamamaktan korkuyorum". Ben küçükken çok yaramazdım, babam da çok asabiydi, çok bağırırdı bana, annem beni korurdu hep, o yüzden annem gittiğinde "Allah'ım annem beni küçükken babamın gazabından nasıl koruduysa, sen de onu cehennemden koru" diye dua ettim. Hiçbir zaman "neden ben?" demedim. Hiçbir şey acımı anlatamaz. O gittiğinde onunla birlikte bağrımda bir yer de gitti onunla birlikte. Sonuçta "sine" denen yerin nerede olduğunu öğrendim. O yer şimdilik boş... Doğduğu zaman bebeğimi ilk oraya koyacaklar, o zaman dolar inşallah....

kızlar folic asit ilacı midenizde yanma ekşime yapıyomu yaa??

yok canım benimki şimdilik bir sorun yaratmadı.. bugün ilaçlarımı evde unutmuşum normalde günde 3 kere içiyorum.. bugün 1 kere içebileceğim... birşey olmaz dimiii :sinifsinif:

sanmıyorum olmaz bence.. bende feci mide sorunları yapıyo.. açıkcası çok sıkı şeklinde devam edemiyorum.. zaten hamilelik öncesi 2,5 ay kullanmıştım..

canım o yer tabiki dolmaz ama bebeğinin gelişi sana umut olucak inan bana. yaşama sebebin olucak annen gibi mükemmel bi anne olucaksın eminim şimdi acın büyük hele bebeğin bi oynamaya başlasın o zaman anlıycaksın bu duyguyu annene layık bi evlat olman için önce bebeğine annen gibi bi anne olman lazım. ve bence senin kızın olucak

Teşekkür ederim, inşallah anneliğe yakışır bir anne olurum. Ve bana da kız olacakmış gibi geliyor, kız istediğimden değil -ki ben erkek çocuklarını severdim hep. İçime öyle bir his doğuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…