2010 Ağustos Anneleri

evet cnm ateş absması sıkıntı durduk yere ağlamak hepiciği var hatta ben dereceyle ateşimi bile ölçüyorum arada hastamı oluyorum diye ama sadece ateş basması

Aynen derece şuan kolumun altında, ateş bastıkça ölçüyorum acaba grip mi oldum diye ama çok az yüksek çıkıyor ama sanki 40 derece yanıyorum gibi. Üstümde incecik bluz , kaloriferi de kapattım.

slm serdemmcim:)

bişey sormak istiyorum.. kayınvaliden çok mu genç yaşlarında :)) nedir bu gelinlerin çektiği ben anlamış değilim.. boşver sen onu.. hamilesin.. 2 canlısın hayat sana güzel zemuszemus

Yok canım ya sadece eşini 27 yaşında kaybetmiş hep eşim onla ilgilenmiş o yüzden kıskanıyor. Kendisi 55 yaşında

bildiğim kadarıyla günlük toplam 800 mcg alınması gerekiyo.. markadan markaya değişiyo.. bazılarında tek tablet 400 mcg(folic plus) gb.. günde 2 tane almak gerekiyo.. solgarın tek tableti 800 mcg..

ee siz nasılsınız?Ben o kadar doluyum ki soramadım

Haftasonu seni şişirmişler resmen allah sabır versin arkadaşım. Ne istiyor bunlar anlamadım bu ne ego bu ne kıskançlık allah ıslah etsin. Neyse sen iyi yapıyorsun koy mesafeni . Evlendiğinde de böyle olup düzeldiğine göre bir süre sonra yine düzelecektir bunların davranışları, bu süreyi en az hasarla atlatmaya çalış ne yapacaksın ... İşe gelmek bile mutlu etmiştir dimi seni bu durumda :)) Sevgiler

bilmiyorum ki.. belki de hamilelik öncesi kullanmadığım içindir... olabilir mi?? :uhm:

yok onla alakası yok ben hamilelikten öncesinde kullanıyordum günde 2 tane kendisi vermişti zaten şimdi 3 cıkart dedi zaten bi süresonra değişicekmiş vitamin folic asiti kesicekmiş tam gelişme zamanı oldugu için beyin ve kemikleri için gerekiyor

Yok canım ya sadece eşini 27 yaşında kaybetmiş hep eşim onla ilgilenmiş o yüzden kıskanıyor. Kendisi 55 yaşında

hiiçç umursama en güzel cevap ona... seninki de görümce değil görümcek galiba... kimseden hayır bekleme sen kendine kocana ve bebişine dikkat et yeter.. gerisi boşş

Valla canım çalıştığıma hiç bu kadar sevinmemiştim, senin de güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum mercimeğin de iyidir umarım.

Bu arada ben yemeğe gidiyorum kızlar sonra görüşürüz:lepi:

bildiğim kadarıyla günlük toplam 800 mcg alınması gerekiyo.. markadan markaya değişiyo.. bazılarında tek tablet 400 mcg(folic plus) gb.. günde 2 tane almak gerekiyo.. solgarın tek tableti 800 mcg..

Ben de solgar 400'lük kullanıyorum dr özelikle bunu tavsiye etti ve günde 1 adet yeterliymiş. Vitaminlerimi de götürdüm kontrol etmesi için (içmiyordum ama gripten korunmak için almıştım duruyorlardı) vitamin evde var demiştim neyse götürdüm içinde A vitaminni çok bu uygun değil dedi. Şimdilik vitamin başlamıyorum 3 aylık olsun ona göre hamileliğe uygun vitaminlerden yazacakmış. 800 fazla olabilir dr'un mu verdi bu şekilde ?

Afiyet olsun canım, teyzesi 1 cm olmuş artık fasulye olmuş mercimeğimiz. Ama mercimek demek daha sempatik :))

Bir arkadaş balık nasıl yiyeceğiz diye sormuştu ; Deniz levreği veya çuprayı biz tercih ediyoruz çünkü diğerleri çoğunlukla tava ile güzel oluyor. Borcamın içine koyduğumuz balığın üzerine biraz değişmen karabiber , biraz tuz (soya tuzlu olduğundan çok az ya da hiç atmayabilirsiniz) , biraz da soya sosu döküp güzelce heryerine bulaştırın. Sonra önceden ısınmış 200 derecelik fırına atın yarım saatte pişiyor. Hem sağlıklı hem lezzetli . Tavsiye ederim. Ev de kokmuyor

Kızlar sızlerle paylasmak ıstedım dun bı kıtapta okudum orada hamıle bayanların kesınlıkle ada çayı ıcmemesı yazıyordu cunku ada cayında dusuk rıskını arttırıcı faktor varmıs ben ıcmıyorum grıbe ıyı dıye ıcecektımki bu yazıyı gordum

Aaa bu arada dün hamilelik ile ilgili Dr. Neslihan ıskit'in VCD'sini aldım. Arkadasında yazanları aktarıyorum; Gebelik süresinde düzenli yapılan YOGA programı ile hamile kadının fiziksel kondisonu korunur. Duruş bozuklukları en aza indirilir. Solunum ve dolaşım sistemi gülendirilir. Bulantılara veda edilir. Karın kaslarının ve omurgadaki değişikliklerin yeniden yapılandırılması ve kolay doğum sağlanır.

Ben bugün başlıyacaktım ama kafam kalkmıyor, Belki duş almayı başarabilirsem kendime gelir ve yaparım. Yoga çok güzeldir yapanlar bilir inanılmaz rahatlatır ve zorlanmadan fiziksel olarak çok güçlendirir vücudu düzeltir. Sevgiler

arkadaşlar size bişey sorcam ;
ben 6 aydır hamilelik istiyordum fakat folik asite başlamadım
yazılarda okuyorum ve internette çok önemli olduğu söyleniyor bebeğin ilk aylarında diye
sizce benim bi kaybım olurmu şimdi
çünkü yarın gidicem doktora ve herhalde o zaman verir doktor dimi...

canım hamile misin? eğer hamile isen bir sorun olmaz ama illa doktoru bekleme kendin al içmeye başla canım muhakkak ihmal etme canımmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…