yok canım benimki şimdilik bir sorun yaratmadı.. bugün ilaçlarımı evde unutmuşum normalde günde 3 kere içiyorum.. bugün 1 kere içebileceğim... birşey olmaz dimiii :sinifsinif:
bana doktor folic asıdı sadece günde bir kere içmemi söyledi ama :uhm:
evet cnm ateş absması sıkıntı durduk yere ağlamak hepiciği var hatta ben dereceyle ateşimi bile ölçüyorum arada hastamı oluyorum diye ama sadece ateş basması
Kızlar günaydın,
Berbat bir hafta sonu geçirdim Allah'a şükür bebiş iyi ama kayınvalidem öldürdü beni. C.tesi iş çıkışı annem o eşim ben çıktık yoka eyüpe gittik. Neymiş yolda ben ona nasılsın dememişim aslında dedim ee anne ne yaptın?bulantın var mı vs dedim.Astı suratı kimseyle konuşmadı eşime de beni şikayet etmiş. Zaten eşim arabadaydı olanları gördü eşim de bana hak verince küstü bize bütün hafta sonu. Evine geri dönmeye kalktı vs.vs en sonunda dün eşimle barıştılart benle de göya konuşuyor ama ben mesafgeliyim. Çok ağlattı beni haftasonu.
bana doktor folic asıdı sadece günde bir kere içmemi söyledi ama :uhm:
ee siz nasılsınız?Ben o kadar doluyum ki soramadım
bilmiyorum ki.. belki de hamilelik öncesi kullanmadığım içindir... olabilir mi?? :uhm:
Yok canım ya sadece eşini 27 yaşında kaybetmiş hep eşim onla ilgilenmiş o yüzden kıskanıyor. Kendisi 55 yaşında
Günaydın Kumsall :)
Allahtan sabır dile, bol bol nefes al tuzlu bişeyler yemeğe çalış.. Allah yardımcın olsun..
Haftasonu seni şişirmişler resmen allah sabır versin arkadaşım. Ne istiyor bunlar anlamadım bu ne ego bu ne kıskançlık allah ıslah etsin. Neyse sen iyi yapıyorsun koy mesafeni . Evlendiğinde de böyle olup düzeldiğine göre bir süre sonra yine düzelecektir bunların davranışları, bu süreyi en az hasarla atlatmaya çalış ne yapacaksın ... İşe gelmek bile mutlu etmiştir dimi seni bu durumda :)) Sevgiler
bildiğim kadarıyla günlük toplam 800 mcg alınması gerekiyo.. markadan markaya değişiyo.. bazılarında tek tablet 400 mcg(folic plus) gb.. günde 2 tane almak gerekiyo.. solgarın tek tableti 800 mcg..
Valla canım çalıştığıma hiç bu kadar sevinmemiştim, senin de güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum mercimeğin de iyidir umarım.
Bu arada ben yemeğe gidiyorum kızlar sonra görüşürüz:lepi:
banada 3 kere iç dedi ama ben bulantıdan zorla 1 tane içebiliyorum
arkadaşlar size bişey sorcam ;
ben 6 aydır hamilelik istiyordum fakat folik asite başlamadım
yazılarda okuyorum ve internette çok önemli olduğu söyleniyor bebeğin ilk aylarında diye
sizce benim bi kaybım olurmu şimdi
çünkü yarın gidicem doktora ve herhalde o zaman verir doktor dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?