2010 Ağustos Anneleri

canımm allahım sana sabırlar versin.. yaşadığın acı kolay deil.. fakat sende anne olucaksın inşallah, allahım bebeğine ailene geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.. anneni unutmazsın tabiki ama inşallah bebeğin bu boşluğu doldurur..

inşallah kızın olur canım. içime öyle doğdu birden rabbim torunlarını görmeyide nasip etsin sana.

ben sadece minnacık bi kese gördüm 9 ocakta gidicem.. merak ediyorum .)

ben biraz erken başlamıştım kontrollere düşün 3. gidişimde keseyi gördük. eşimle gitmiştim o normal bebek görmeyi bekliyodu heralde küçücük bi nokto görünce " biz bunu görmek içinmi 3 kez hastaneye geldik dedi"kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sadece minnacık bi kese gördüm 9 ocakta gidicem.. merak ediyorum .)

SAT ın hangi tarihti? ve en son ne zaman gittin doktora? çizelgeye göre gittiğinde umduğundan daha çok şey görüyor olman lazım :))) artık orada bir bebek bir can olacak :)) inş. inş.

bende beta değerim 800 çıktı dr.a koştum.. dr. hamilesin dedi.. şuan görünmezz şimdilik hamilelik sürecini anlatayım ben size dedi.. baştan basküle çıkardı beni 57,7 boyum 173en fazla 12 kilo dedi.. bunun içinde kan, gögüsler, sıvı, bebeğin ağırlığı felen.. ikinci gidişimde keseyi gördüm.. eşim çok yoğun gelmedi.. dr. geldiğinde zaten kalp atışları olmaz sadece kese görünür demişti.. eşim 9.da hem keseyi ve kalp atışını duycak inşşllahh..

Wild_Wild_Cat, İnan ben de daha annelik havasına girmedim, her gelişmeyi bir şaşkınlıkla bir tedirginlik ile karşılıyorum. Eşim de aynı şekilde; Hatta bak hastanede cumartesi günü hemşire bir form getirdi doldurmamız için TC kimlik no , Anne adı v.s. Eşim formu doldurmaya başladı Anne adı bölümüne benim adım yerine sen git Benim annemin adını yaz gül gül çatladık. Dr. bebeğin ultrason resimlerini eşime verirken "al babası" bebeğinin ilk resimleri dedi. Bize anne baba demesi bile çok acaip geliyor düşününce :)) Ben sizi ufak ufak hazırlayacağım merak etmeyin diyor doktorumuz. Yaşadığın kayıp daha çok taze, zamana ihtiyacın var ve evren senin bu zamanını en güzel şekilde atlatabilmen için sana çok güzel bir hediye gönderdi. O bebekte annen de yaşayacak, bence ölümsüzlük bu... Bebeğinin bir gülüşü, kaşı gözü bir yerinde anneni göreceksin ve özlemini ona sarılarak unutacaksın. Sen güzel güzel bebeğinle ilgili hayaller kur, konu ile ilgili kitaplar v.s. okuyarak kafanı dağıtmaya başla bence. Ben babamı kaybettiğimde bekardım kaç ay yatıştırıcılar kullanmıştık, evimizi değiştirmiştik v.s. Hayat herşeye rağmen güzel ve çok güzel bir hediyeye sahipsin. Sevgiler opuyorumnanaktan

sağol canım inşallah hepimize
bende hallisna arkadaşımıza mail gönderdim :)))

merhabalar arkadaşlar herkese güzel haftalar olsun kolaycacık geçsin sorunsuz sıkıntısız hamilelikler olsun allahım bebişlerimizi korusun ve onları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

canım ben sağlık ocağında çalışıyorum sağlık bakanlığının 2008 yılından beri GEBLİZ diye bir uygulaması var sadece sağlık ocaklarına ve hastaneler ait bir bilgisayar ortamaından gebe lohusa bebek ve çocuk takibi yapılmasıyla ilgli herheangi bir hastaneye yada kliniğe dahi gitmiş olsanız sizin kaydınızı bu sisteme yapmaları gerekiyor sonrada adresinizin bağlı bulunduğu sağlık ocağından ebeler gelip sizleri evinizde ziyaret edip sıkıntılarınızın olup olmadığını süreçle ile ilgili bilgiler ve yapılacak bazı işlemler için sağlık ocağına davet ediliyor yani merak etma devlet yakın takipte hamileliklerimzin kaydirigubbakcemile3

canımm çok zor bir acı yaşamışsın daha ateşi sönmeden bir bebek hayatına çıkagelmiş daha acın taze iken sevinememen çok doğal canım ama geçecek bebeğin seinle birlikte can buldukça sen daha çok güçleneceksin daha mutlu olacaksın ve onun varlığını kabul edeceksin azcık daha zamana ihtiyacın var canım allahım sana güç versin kuvvet versin yanlız değilsin sana ihtiyacı olan küçücük bir can var seninle birlikte canım daha iyi olacağın günler gelecek canım allahım senin yanında olsun

Teşekkür ediyorum canım, garip geliyor bazen, bebeği hiç istemeyen eşim birden babalık moduna girince. Ben böyle olunca utanıyorum kendimden. senağlama

Bugün hiç kafam kalkmıyor inanılmaz halsizim, bir banyo yapsam belki kendime gelirim ama yukarıya çıkmak sanki evereste tırmanmak gibi geliyor :)) Bulaşık makinesini zor boşalttım , menopozlu kadınlar gibi bir ateş içime bir fenalık geliyor. Bulantım yok ama içim daralıyor ateş basıyor. Sizlerde var mı böyle haller ?

herkese merhaba okadar çok yazmışsınız ki birazcık okuyabildim tekrar herkese hayırlı olsun...

sabah hastaneye gidip kan tahlillerimi verdim bazı tahlilleri yapamıyorlarmış doktorumu arıycam ona göre randevu alıcam şu mide bulantısı yüzünden hiç bişe cnm istemiyor :çok üzgünüm:

Kızlar günaydın,

Berbat bir hafta sonu geçirdim Allah'a şükür bebiş iyi ama kayınvalidem öldürdü beni. C.tesi iş çıkışı annem o eşim ben çıktık yoka eyüpe gittik. Neymiş yolda ben ona nasılsın dememişim aslında dedim ee anne ne yaptın?bulantın var mı vs dedim.Astı suratı kimseyle konuşmadı eşime de beni şikayet etmiş. Zaten eşim arabadaydı olanları gördü eşim de bana hak verince küstü bize bütün hafta sonu. Evine geri dönmeye kalktı vs.vs en sonunda dün eşimle barıştılart benle de göya konuşuyor ama ben mesafgeliyim. Çok ağlattı beni haftasonu.

evet cnm ateş absması sıkıntı durduk yere ağlamak hepiciği var hatta ben dereceyle ateşimi bile ölçüyorum arada hastamı oluyorum diye ama sadece ateş basması

Görümcem de hergün arayan kız aramıyor valla umurum değil ben eşime ve bebişe bakıcam. C.tesi zaten gid3ecek evine. Ama ben de bundan sonra mesafeli olucam 2 günde bir arardım canım cicm konuşurdum artık yok haftada1 max. Zaten düğünümde de yapmıştı. Hep kıskançlık ya diyorum ya ben hamileyim onun hergün midesi bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…