- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
ya nıye bu doktor bana 1 kere ıc dedı ozaman
ayrıca bana kola vs ne ıcebılırsen ıc sakıncası yok dedı normalde zararlı degılmı bunlar
canım hamile misin? eğer hamile isen bir sorun olmaz ama illa doktoru bekleme kendin al içmeye başla canım muhakkak ihmal etme canımmmirmirmirmir
Aaa bu arada dün hamilelik ile ilgili Dr. Neslihan İskit'in VCD'sini aldım. Arkadasında yazanları aktarıyorum; Gebelik süresinde düzenli yapılan YOGA programı ile hamile kadının fiziksel kondisonu korunur. Duruş bozuklukları en aza indirilir. Solunum ve dolaşım sistemi gülendirilir. Bulantılara veda edilir. Karın kaslarının ve omurgadaki değişikliklerin yeniden yapılandırılması ve kolay doğum sağlanır.
Ben bugün başlıyacaktım ama kafam kalkmıyor, Belki duş almayı başarabilirsem kendime gelir ve yaparım. Yoga çok güzeldir yapanlar bilir inanılmaz rahatlatır ve zorlanmadan fiziksel olarak çok güçlendirir vücudu düzeltir. Sevgiler
arkadaşlar size bişey sorcam ;
ben 6 aydır hamilelik istiyordum fakat folik asite başlamadım
yazılarda okuyorum ve internette çok önemli olduğu söyleniyor bebeğin ilk aylarında diye
sizce benim bi kaybım olurmu şimdi
çünkü yarın gidicem doktora ve herhalde o zaman verir doktor dimi...
sanmıyorum canım.. ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zaman içmeye başladım.. bilemiyorsun ki :))) bundan sonra kullanırsan yeterli olur diye düşünüyorum.
Kızlar ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...
Hoşgeldinnnnnnnn, haberler ??????????? inşallah herşey güzeldir.
evet canım
yani test yaptım 2 kez pozitif çıktı
ama yarın dr gidicez kesinleştirmek için inş.
ben 2 defa eczaneye gittim doktor kontrolünde alın dediler sonra da kaldı
artık yarın doktor verirse bi sıkıntım olmaz inş.
ama eğer şu an hesaplamalar doğruysa 5 haftalık falan deniliyor inş. bi sorun olmaz canım
inşallah canım benimki de her kontrolde olmasa bile çoğunlukla geliyobende beta değerim 800 çıktı dr.a koştum.. dr. hamilesin dedi.. şuan görünmezz şimdilik hamilelik sürecini anlatayım ben size dedi.. baştan basküle çıkardı beni 57,7 boyum 173en fazla 12 kilo dedi.. bunun içinde kan, gögüsler, sıvı, bebeğin ağırlığı felen.. ikinci gidişimde keseyi gördüm.. eşim çok yoğun gelmedi.. dr. geldiğinde zaten kalp atışları olmaz sadece kese görünür demişti.. eşim 9.da hem keseyi ve kalp atışını duycak inşşllahh..
aman ne ağlyıosun boşversene küserse küssünKızlar günaydın,
Berbat bir hafta sonu geçirdim Allah'a şükür bebiş iyi ama kayınvalidem öldürdü beni. C.tesi iş çıkışı annem o eşim ben çıktık yoka eyüpe gittik. Neymiş yolda ben ona nasılsın dememişim aslında dedim ee anne ne yaptın?bulantın var mı vs dedim.Astı suratı kimseyle konuşmadı eşime de beni şikayet etmiş. Zaten eşim arabadaydı olanları gördü eşim de bana hak verince küstü bize bütün hafta sonu. Evine geri dönmeye kalktı vs.vs en sonunda dün eşimle barıştılart benle de göya konuşuyor ama ben mesafgeliyim. Çok ağlattı beni haftasonu.
çok fazla samimi olmayın boşverin yaGörümcem de hergün arayan kız aramıyor valla umurum değil ben eşime ve bebişe bakıcam. C.tesi zaten gid3ecek evine. Ama ben de bundan sonra mesafeli olucam 2 günde bir arardım canım cicm konuşurdum artık yok haftada1 max. Zaten düğünümde de yapmıştı. Hep kıskançlık ya diyorum ya ben hamileyim onun hergün midesi bulanıyor
Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...
Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...
arkadaşlar ben sadece günde 1 tane elevit pronotal içiyorum dr onu verdii
ama nie ilaç yazacaktı da folik asit yazmadı bilmiorum ::bbo:
canım çok sevindim tebrikler... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:dance:
sanmıyorum canım.. ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zaman içmeye başladım.. bilemiyorsun ki :))) bundan sonra kullanırsan yeterli olur diye düşünüyorum.
Ben de aynı şekilde, hamile olduğumu öğrendikten sonra dr yazınca içmeye başladım.
İNŞALLAH CANIM. GEÇ OLMADAN GİDİN DOKTORA BENCE. BİZ CUMARTESİ GİTTİK TAM 5 HAFTALIKTIK O ZAMAN KESEMİZ,İ GÖRDÜK SENDE GÖRÜRSÜN İNŞALLAH CANIM... AMA DOKTOR KONTROLÜNE GEREK YOK BENDE 2 AY ÖNCEDEN BAŞLADIMM KULLANMAYA. ECZANEDEN ALDIM GEBE MİSİN DEDİ HYR DEDİM O ZAMAN GÜNDE 1 TANE İÇ DEDİ. DOKTOR DA 3 E ÇIKARTTI ARTIK.:icecream:
inanmıyoruuummm :)) bu süper bişey hayırlı olsun canım... Allah tamamına erdirsin inş. inan çok sevindim çok heyecan vericiiiii hiiiiiiiiiiii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?