2010 Ağustos Anneleri

ya nıye bu doktor bana 1 kere ıc dedı ozaman
ayrıca bana kola vs ne ıcebılırsen ıc sakıncası yok dedı normalde zararlı degılmı bunlar

kola vs normalde bile zararlı asitli içecekelr hazır gıdalar çiğ et (salam,sucuk,sosis,çiğ köfte) yasak dedi et yerkende iyice pişmiş olucak dedi bol meyve sebze zaten internettende bak açıklayıcı doktorlara ait siteler var. benim astımım var sabah aksam tüp kullanmam gerekiyor veren doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama jinekolgum ilk 3 ay idare edebildiğin kadar idare et zorunlu kalmadıkca kullanma bebeğin tepeden tıranağa oluşuyor her konuda dikkat et ama normal yaşantına da devam et dedi

canım hamile misin? eğer hamile isen bir sorun olmaz ama illa doktoru bekleme kendin al içmeye başla canım muhakkak ihmal etme canımmmirmirmirmir

evet canım
yani test yaptım 2 kez pozitif çıktı
ama yarın dr gidicez kesinleştirmek için inş.
ben 2 defa eczaneye gittim doktor kontrolünde alın dediler sonra da kaldı
artık yarın doktor verirse bi sıkıntım olmaz inş.
ama eğer şu an hesaplamalar doğruysa 5 haftalık falan deniliyor inş. bi sorun olmaz canım

çok iyi oldu söylediğin bende istiyordum böle bi cd ama şu 3 ayı hayırlısınla bi doldurayım ben riskliyim biraz ondan sonra inş. yapmak istiyorum

sanmıyorum canım.. ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zaman içmeye başladım.. bilemiyorsun ki :))) bundan sonra kullanırsan yeterli olur diye düşünüyorum.

sanmıyorum canım.. ben de hamile kaldığımı öğrendiğim zaman içmeye başladım.. bilemiyorsun ki :))) bundan sonra kullanırsan yeterli olur diye düşünüyorum.

Ben de aynı şekilde, hamile olduğumu öğrendikten sonra dr yazınca içmeye başladım.

arkadaşlar ben sadece günde 1 tane elevit pronotal içiyorum dr onu verdii
ama nie ilaç yazacaktı da folik asit yazmadı bilmiorum ::bbo:

İNŞALLAH CANIM. GEÇ OLMADAN GİDİN DOKTORA BENCE. BİZ CUMARTESİ GİTTİK TAM 5 HAFTALIKTIK O ZAMAN KESEMİZ,İ GÖRDÜK SENDE GÖRÜRSÜN İNŞALLAH CANIM... AMA DOKTOR KONTROLÜNE GEREK YOK BENDE 2 AY ÖNCEDEN BAŞLADIMM KULLANMAYA. ECZANEDEN ALDIM GEBE MİSİN DEDİ HYR DEDİM O ZAMAN GÜNDE 1 TANE İÇ DEDİ. DOKTOR DA 3 E ÇIKARTTI ARTIK.:icecream:

inşallah canım benimki de her kontrolde olmasa bile çoğunlukla geliyo
aman ne ağlyıosun boşversene küserse küssün
çok fazla samimi olmayın boşverin ya
Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...

oy gözün aydın cnaım maşallah biri kız biri erkek olsun inşallah

Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...

Maşallahhhhhhhhhh çok güzel bir haber, ikizlerrrr harikaaaa, biri erkek biri kız olsa çok güzel olur değil mi ? Allah tamamına erdirsin, kolay geçsin hamileliğin inşallah. Sevgiler

haklısın canım
bakalım yarın belli olcak herşey hayırlısıyla :))

Ben de aynı şekilde, hamile olduğumu öğrendikten sonra dr yazınca içmeye başladım.

artık bende öle yapıcam canımcım

ay süpermiş canım
hayırlı olsun
Allah ımk sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

yarın gidicez canım
sabahtan inş.
ilk randevu da neler yapılıyor acaba:))
kan testi ultrason falan dimi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…