kıslarr bebişlerimizin cinsiyetleri daha belli deil fakat c.tesi dayanmadım mothercare outleti var evimin yanında gittim baktım 2 tane hamile tişortu aldım yazlık.. bebek badilerinde alttan çıtçıtı olanlarda indirim vardı mesela 7 li kolsuz badi 28 tl.. almadım daha çok erken diee.. bilginize..
amin canım.herkese.çok şükür ben elma çekirdeğime kavuştum darısı başınıza.estağfirullah müsade ne demek...aslında hamileliğin her anı riskli malesef.ilk 3 ay düşük riski sonrasında erken doğum riski.rabbim uzak etsin.çok yorulmayacak,stres yapmayacak,ağır kaldırmayacaksın.sırt üstü yatma 12.haftadan sonra allah korusun kordon dolanmasına karsı.soluna yatki bebişin rahat beslensin.bulgur pilavı,et,süt,yumurta,salep,yoğurt,kuru fasülye,kuru soğan ye bebeğin tontiş olsun.
allah sizi korusun canım
ya canım onlara ben de çok özeniyorumm inan bayılıyorum bebek badileri olsun patikler şapkalar olsun.. ama bir yandan da çoook korkuyorum.. biliyorsun hala riskli dönemdeyiz... birşey olur da bebeğimi kaybederim aldıklarım elimde kalır baktıkça kahrolurum diye almaya çok korkuyorum... ben nasıl atıcam bu korkuyu üzerimden yaa:çok üzgünüm:
Hallisna yemin ederim gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca ....çok teşekkür ederim...çok ama çok..diyecek birşey de bulamıyorum..hormonlar havada malum..canım hayırlı-sağlıklı olsun inş bebişin.. değer 1500.e ulaştıktan sonra 48saatte 2ye katlanmıyor..
artık 72saatte 2ye katlanimaya başlıyor.. hesaplarsan eğer değerin gayet normal hatta hesaplayayım;
21 aralık:980
23 aralık:1800(tahmini) şimdiden sonra 72saate dönüyor yani;
26 aralık:3600(tahmini)
29 aralık:7200lerde olması gerekiyor ki senin 28inde 7400lere ulaşmış bile.. değerin gerçekten çok iyi endişe etme üzme bebişini..
Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...
arkadaşlar ben sadece günde 1 tane elevit pronotal içiyorum dr onu verdii
ama nie ilaç yazacaktı da folik asit yazmadı bilmiorum ::bbo:
Canım merhaba,
Hafta sonu süper geçti cumartesi bebişimizi gördük çok şükür. Kayınvalidem bir sevidni ki görme, kadın kafayı yedi. Hayırlsı dedim görümcem dersen ona keza.. eşimi söylemiyorum zaten. dün evi temizleyelim azıcık deidm. adam açtı yerleri süpürdü sildi valla daha ne isterim ki.... çok şükür herşey güzeldi canım. senin nasıl geçti haftası-onun canım...:1hug:
ya canım onlara ben de çok özeniyorumm inan bayılıyorum bebek badileri olsun patikler şapkalar olsun.. ama bir yandan da çoook korkuyorum.. biliyorsun hala riskli dönemdeyiz... birşey olur da bebeğimi kaybederim aldıklarım elimde kalır baktıkça kahrolurum diye almaya çok korkuyorum... ben nasıl atıcam bu korkuyu üzerimden yaa:çok üzgünüm:
günaycım keseler görülmüş:):)
ALLAH sağlıkla kucağına alıp büyüttüğün günlerinide göstersin canım...
yeni gelenler hoşgeldiler.. listeye ekledim.. italyadan sende bigilerini bana iletirsen ekleyebilirim..
hafta başımız güzel başladı sonu da böyle olsun inş..
ebrucum durumlar herkeste aynı.. halsizlik+mide bulantısı+yemek istememe+hararet basması...
evde sıcağa dayanamaz oldum daralıyorum.. balkona çıkıp hava alıyorum arada rahatlamak için...
ayaklarıma çorap giyesim yok..soğuğa temas etmek istiyorum.. ayrıca herşey kokmaya başladı.. dün duş alırken su kokuyor diye dayanamadım çıkardım.. mide allak bullak olmadık kokuları bahane ediyor..
hayırlısıyla geçsin bu süreç bebişlerimiz sağlıklı olsun inş..
canım kötü düşünmeyelim ama yinede almayalım benim ilk gebeliğimde yaza altı aylık olacak diye kıştayken indirim zamanı bir sürü eşya aldım iyi mağazalardan ama pat 20 haftalık erken doğdu bebeğim ve yaşamadı tabi elimizde kaldı ama ben hastaneden gelmeden annem alıp kaldırmış ve daha ben hiç görmedim eşyaları şimdide o yüzden hiç bir almıyacağım dedim kendi kendime 7. aydan sonra biraz biraz alırım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Çok saol canım.Aynı dilekleri ben de hepimize diliyorumm..
günaycım keseler görülmüş:):)
ALLAH sağlıkla kucağına alıp büyüttüğün günlerinide göstersin canım...
yeni gelenler hoşgeldiler.. listeye ekledim.. italyadan sende bigilerini bana iletirsen ekleyebilirim..
hafta başımız güzel başladı sonu da böyle olsun inş..
ebrucum durumlar herkeste aynı.. halsizlik+mide bulantısı+yemek istememe+hararet basması...
evde sıcağa dayanamaz oldum daralıyorum.. balkona çıkıp hava alıyorum arada rahatlamak için...
ayaklarıma çorap giyesim yok..soğuğa temas etmek istiyorum.. ayrıca herşey kokmaya başladı.. dün duş alırken su kokuyor diye dayanamadım çıkardım.. mide allak bullak olmadık kokuları bahane ediyor..
hayırlısıyla geçsin bu süreç bebişlerimiz sağlıklı olsun inş..
Hepimiz için hayırlısı Allahım sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin.. arkadaşlar bir de ben daha iş yerimde müdürüm hariç hiç kimseye söylemedim hamile olduğumu :)) kimse bilmiyor.. aileler dışında.. nedense biri duyunca bişey olacakmış gibi geliyor korkuyorum söylemeye.. hele bir arkadaşım var yarebbiiiiimmmm... kuşa güzel dedi kuş öldü 2 gün sonra bu kadar yani haksız mıyım :uhm:
:)))
evet canım bende sölemicem her ihtimale karşı
sadece anneme söyledim yarın doktordan sonrada kayınvalidemlere falan sölücem
ama işyerinde sadece yanımda oturan arkadaşıma söledim o kadar:)))
herkes kendi anlayıncaya kadar da bişey söylemek yokkkaydirigubbakcemile2
Listeye Ben de eklenebilir miyiiimm? bilgilerimi daha önce yazmıştım senin için hallisna.. beni de eklemeni rica edebilir miyim? bir de o listeye ulaşabileceğim bir link gönderirsen çok sevinirim.. bu sayfayı kapatınca bir daha bulamayacakmışım gibi geliyor :)))
evet canım benimde ikinci:))
senin ilk'in kaç yaşında? benimkisi 1buçuk yaşında:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?