2010 Ağustos Anneleri

Çok teşekkür ederim canım inşallah...Rabbim hepimizin bebişini sağ salim büyütsün inşallahh..

Maşallahhhhhhhhhh çok güzel bir haber, ikizlerrrr harikaaaa, biri erkek biri kız olsa çok güzel olur değil mi ? Allah tamamına erdirsin, kolay geçsin hamileliğin inşallah. Sevgiler

Çok teşekkürler bir tanemmm..Aminn..Senin bebişinde sağ salim gelsin dünyamıza inşallahh..

Nasılsın ? Nasıl geçti haftasonun umarım herşey yolundadır. Sevgiler

Canım merhaba,

Hafta sonu süper geçti cumartesi bebişimizi gördük çok şükür. Kayınvalidem bir sevidni ki görme, kadın kafayı yedi. Hayırlsı dedim görümcem dersen ona keza.. eşimi söylemiyorum zaten. dün evi temizleyelim azıcık deidm. adam açtı yerleri süpürdü sildi valla daha ne isterim ki.... çok şükür herşey güzeldi canım. senin nasıl geçti haftası-onun canım...:1hug:

slm kuzlar.ben 2009 ağustos annesiyim.heyecanlarınıza ortak olmak için bakmak istedim size,umarım rahatsız etmemişimdir.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bizde hiç ikiz yoktu.maşallah sizde var.allahım tamamına erdirsin...

O ne demek canım ne rahatsızlığı hoş geldin.Bebişine salamlar.yanaklarından öperimm..

Kızlar merhabalar..dün demiştim bugün kan testi Bhcg yapıp gelişim takibi yapacağız diye..Fikirlerinize ihtiyacım var ...21 Aralık = 980
28 Aralık = 7404

Doktorum gelişimi gayet iyi dedi ama bana biraz düşük gibi geldi..böyle bir tecrübesi olan var mı ? ne dersiniz bu değerlere ?

Superrrr maşallah maşalllahhh, allah nazardan korusun canım, hep böyle devam etsin inşallah. Biz de aynı şekilde cumartesi bebişi gördük kalbi atıyordu heyecanlandık. Dün de kayınvalidemlere falan haber verdik, herkes çok heyecanlanıyor , sevinçlerinden ağlıyorlar. Dün de evde biraz daraldık bağdat cd'sine gittik dolaştık, bebek eşyalarına baktık biraz havaya girmek için, yürüyüş de yapmış olduk. Herşey güzeldi. Öptüm görüşürüz

merhaba canım,
allahım bebeğine sağlık sıhhat versin tabi sana da. ne güzel doğurmuş kucağına almışsın bile. allahım bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallahh...
canım irşey sormak istiyorum yüksek müsadenle,
hamilelikte en riskli dönemler neler? bir de neleri yememiizi tavsiye edersin bilinçli bir anne olarak.

şimdiden teşekkürler cnma.s.

Çok saol bir tanemm..Aminn ..Hepimizinki sağlıklı sihatli gelsin inşallahh..

amiin amiinn... ben de çok heyecanlandım şimdii... şimdiye kadar doktora hastaneye gitmekten nefret ederdim.. şimdi günü gelsede gitsem diye dört gözle bekliyorum.. bunu nasıl bir duygu Allahımm :))

kıslarr bebişlerimizin cinsiyetleri daha belli deil fakat c.tesi dayanmadım mothercare outleti var evimin yanında gittim baktım 2 tane hamile tişortu aldım yazlık.. bebek badilerinde alttan çıtçıtı olanlarda indirim vardı mesela 7 li kolsuz badi 28 tl.. almadım daha çok erken diee.. bilginize..

amin canım.herkese.çok şükür ben elma çekirdeğime kavuştum darısı başınıza.estağfirullah müsade ne demek...aslında hamileliğin her anı riskli malesef.ilk 3 ay düşük riski sonrasında erken doğum riski.rabbim uzak etsin.çok yorulmayacak,stres yapmayacak,ağır kaldırmayacaksın.sırt üstü yatma 12.haftadan sonra allah korusun kordon dolanmasına karsı.soluna yatki bebişin rahat beslensin.bulgur pilavı,et,süt,yumurta,salep,yoğurt,kuru fasülye,kuru soğan ye bebeğin tontiş olsun.
allah sizi korusun canım

canım hayırlı-sağlıklı olsun inş bebişin.. değer 1500.e ulaştıktan sonra 48saatte 2ye katlanmıyor..
artık 72saatte 2ye katlanimaya başlıyor.. hesaplarsan eğer değerin gayet normal hatta hesaplayayım;
21 aralık:980
23 aralık:1800(tahmini) şimdiden sonra 72saate dönüyor yani;
26 aralık:3600(tahmini)
29 aralık:7200lerde olması gerekiyor ki senin 28inde 7400lere ulaşmış bile.. değerin gerçekten çok iyi endişe etme üzme bebişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…