Evet canım.Acaip mutlu oldum anlatamam.İnşallah kal atışlarını da duyarızz..
Çok saol canım.Rabbim her birimizin bebişini sağ salim kucağımıza kadar getirsin canım..Canım ne güzel, benimde ikizlerim olucak :)) Çok sevindim senin adına da.
inşallah canım benimki de her kontrolde olmasa bile çoğunlukla geliyo
aman ne ağlyıosun boşversene küserse küssün
çok fazla samimi olmayın boşverin ya
oy gözün aydın cnaım maşallah biri kız biri erkek olsun inşallah
canım çok sevindim tebrikler... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:dance:
Maşallahhhhhhhhhh çok güzel bir haber, ikizlerrrr harikaaaa, biri erkek biri kız olsa çok güzel olur değil mi ? Allah tamamına erdirsin, kolay geçsin hamileliğin inşallah. Sevgiler
Nasılsın ? Nasıl geçti haftasonun umarım herşey yolundadır. Sevgiler
haklısın canım
bakalım yarın belli olcak herşey hayırlısıyla :))
ay süpermiş canım
hayırlı olsun
Allah ımk sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
[/I][/B]
çok güzel bir haberle geldin tebrilker canım.
:asigim::asigim:
slm kuzlar.ben 2009 ağustos annesiyim.heyecanlarınıza ortak olmak için bakmak istedim size,umarım rahatsız etmemişimdir.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bizde hiç ikiz yoktu.maşallah sizde var.allahım tamamına erdirsin...
O ne demek canım ne rahatsızlığı hoş geldin.Bebişine salamlar.yanaklarından öperimm..
Canım merhaba,
Hafta sonu süper geçti cumartesi bebişimizi gördük çok şükür. Kayınvalidem bir sevidni ki görme, kadın kafayı yedi. Hayırlsı dedim görümcem dersen ona keza.. eşimi söylemiyorum zaten. dün evi temizleyelim azıcık deidm. adam açtı yerleri süpürdü sildi valla daha ne isterim ki.... çok şükür herşey güzeldi canım. senin nasıl geçti haftası-onun canım...:1hug:
slm kuzlar.ben 2009 ağustos annesiyim.heyecanlarınıza ortak olmak için bakmak istedim size,umarım rahatsız etmemişimdir.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bizde hiç ikiz yoktu.maşallah sizde var.allahım tamamına erdirsin...
Çok saol bir tanemm..Aminn ..Hepimizinki sağlıklı sihatli gelsin inşallahh..
merhaba canım,
allahım bebeğine sağlık sıhhat versin tabi sana da. ne güzel doğurmuş kucağına almışsın bile. allahım bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallahh...
canım irşey sormak istiyorum yüksek müsadenle,
hamilelikte en riskli dönemler neler? bir de neleri yememiizi tavsiye edersin bilinçli bir anne olarak.
şimdiden teşekkürler cnma.s.
Kızlar merhabalar..dün demiştim bugün kan testi Bhcg yapıp gelişim takibi yapacağız diye..Fikirlerinize ihtiyacım var ...21 Aralık = 980
28 Aralık = 7404
Doktorum gelişimi gayet iyi dedi ama bana biraz düşük gibi geldi..böyle bir tecrübesi olan var mı ? ne dersiniz bu değerlere ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?