2010 Ağustos Anneleri

evet evet en iyisi söylememek... ama kilo alıyorum.. sorular artacak neyse.. sevdiğim insanlar sorarsa söylerim ben de :)) bu haberi paylaşmamak için de zor tutuyorum ya kendimi neyseeee kaydirigubbakcemile3

bence patronuna falan söylemen lazım herhengi bir sebepten dolayı işe gidemezsin anlayışla karşılarlar dualrını oku bol bol iş yerine gelmeden allahım sen kötü gözlerden koru de sana emanetiz allahım yardımcın olur canım

Kızlar hamilelikte bitki çayı içimi konusunda dikkat ediyorsunuz değil mi ? aman diyorum benim doktor defalarca uyardı beni dikkat et diye.

evet evet özellikle ada çayı.. normal çayı bile günde 1 bardaktan fazla içmiyorum ben.. zaten pek de sevmem... onun zararı olmaz dimi kızlar??

haklısın cnm.. müdürüme söyledim.. o da Allahtan bayan yoksa ona da diyemezdim ya :)) herşeyi onun izniyle yapıyorum zaten.. o da biliyor rahatımm :)

evet evet en iyisi söylememek... ama kilo alıyorum.. sorular artacak neyse.. sevdiğim insanlar sorarsa söylerim ben de :)) bu haberi paylaşmamak için de zor tutuyorum ya kendimi neyseeee kaydirigubbakcemile3
Ne güzel kilo alıyorsun benim hiiççç iştahım yok ...mide bulantım da yok..ne olacak bilmiyorum valla..

bende söyleyeyim kıslar..
sıcak su ile duş almayın sakın... sıcak su rahim kaslarını gevşetiyor ve ALLAH korusun düşüğe sebep oluyor.. ılık su olmasına dikkat edin mutlaka..

evet evet özellikle ada çayı.. normal çayı bile günde 1 bardaktan fazla içmiyorum ben.. zaten pek de sevmem... onun zararı olmaz dimi kızlar??
Benim doktor ıhlamur ve elma çayı ve sahlep iç dedi..çay ve kahve abartmadan günde 1 bardak içebilirsin dedi. ama içmesek daha iyi tabii. özellikle rezene, senemake, ahududu çayı kramp yapıp kasılmalara yol açıyormuş. Valla ben bilmediğim hiçbirşeyi içmiyorum ve hergün havuç ve elma suyu sıkıp içiyorum.

Ne güzel kilo alıyorsun benim hiiççç iştahım yok ...mide bulantım da yok..ne olacak bilmiyorum valla..

canım benimki hamilelikten olmayabilir :kedi:... çünkü yemeği seven biriyim.. hele hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sanki yemezsem bebeğimde aç kalacakmış gibi geliyor.. sürekli bir yemek eğilimi.. sınırı zorlayacakmışım gibi geliyor.. bakalım.. :)))

yok canım yalan söleme tabi
ben sorana sölerim ama normalde sölemicem işte millet kendi anlayana kadar:))

tatlımmm ben seni ekledim zaten..:)

bu ilk sayfanın linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305.html

anneler ne şekersiniz hepiniz yahuuu:)

:kedi::kedi:

aynen 3 ay bitsin öleeeopuyorumnanaktan

Kızlar hamilelikte bitki çayı içimi konusunda dikkat ediyorsunuz değil mi ? aman diyorum benim doktor defalarca uyardı beni dikkat et diye.

evet canım öleymiş
bende bıraktım artık
ama normal çaya dayanamıyorum
napsamki acaba:kedi:

selam kizlar ben bugun biraz daha iyiyim bulantilarim hala vara daha kahvaltimi yeni yiyebildim ... migdem daha cok bulanmasin diye az yemeye calisiyorum .. genelde elma portakal ve havuc tuketiyorum .. suyun kokusundan ve caydan asiri sekilde tiksiniyorum ve gunde iki bardaktan fazla icemiyorum suyu, onuda icmek icin kendimi asiri zorluyorum ... uf ne zormus hamilelik ... tek dilegim insallah bu cektiklerimiz sayesinde saglikli bebislere kavusalim insallah herseye deger ...

bu arada ben 60 la hamile kalmistim 59 a dustum kendimi zorlamasam yemek icin eminim dahada duserdim ama zar zor yemeye calisiyorum ...

meraba kızlar.bir ikizimiz daha geliyor ne mutlu bize:)tebrikler drgünay'a..
bana da folik asit vermedi elevit içiyorum sadece...
mide bulantım 1-2 gündür azaldı.sabah 22 tane yeşil zeytin yedim iyi geldi bana...
çarşamba gün tekrar kontrole gidicem.o gün 7+1 oluyorum.kalp atışlarını duyarım inşallah..

canim gecenlerde bi arkadas sen hamilemisin dedi .. bende nerden cikti simdi durup duruken dedim
gunlerdir cok solgun gorunuyorsun ama gozlerinin ici parliyo hamile bayanlar ne kadar hasta halsiz olsalar bile gozleri paril paril parlar dedi .. bende evet hamileyim dedim .. daha once bir cok kisinin hamileligini bilmis bu arkadasim ... aynaya bakin kizlar belki gozlerimiz parildiyordur .. ben bakinca solgun olu gibi bi yuzden baska biseycik goremiyom :)))

cok sevindim dr gunay adina insallah Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin ...
bende A, Z ye icinde tum vitaminler olan hamileler icin bi ilac kullaniyorum icinde folik asitte var ... ilk 3 ay kullanmam gerekiyormus ama ben bir ay gec basladim bitesiye kullan dedi .. gunde 1 tane iciyorum cok cikarttigin gunler istahsiz oldugun gunler iki tane alabilirsin dedi ...

7 haftalik olunca rahat bi sekilde duyarsin ve gorursun minigini canim
ben 5 haftalikken bebisimizi gormustuk karindan ecografide gorulmedi cok erken dedi vajinal eco yapti kalp atisini gorduk kelebek gibi cirpiniyordu sanki .. cok iyi dedi ama sesini duyamazmisiz alttan ecoda oyuzden sadece gorebildik kipir kipir minicik biseydi .. iki hafta sonra tekrar randevum var o zaman karnimdan ecografi yapicak insallah hem sesini duycaz hem minigimi gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…