Valla biz de kimselere söylemedik..ilk hamileliğimde acemilikten herkese söyledik sonrada üzüntü mesajlarını kabul etmek zorunda kaldık. Ay dedim sonra eşime eğer bir kişiye söylersen valla konuşmam seninle..3 ay bitmeden işi sağlama almadan kimselere söylemek yok :)))
Hepimiz için hayırlısı Allahım sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin.. arkadaşlar bir de ben daha iş yerimde müdürüm hariç hiç kimseye söylemedim hamile olduğumu :)) kimse bilmiyor.. aileler dışında.. nedense biri duyunca bişey olacakmış gibi geliyor korkuyorum söylemeye.. hele bir arkadaşım var yarebbiiiiimmmm... kuşa güzel dedi kuş öldü 2 gün sonra bu kadar yani haksız mıyım :uhm:
Sevgili NPSL kan değerlerim yüksek çıktı :)))) ayyyy çok mutluyumkızım 30 nısan 2008 dogumlu senınde mayıs sanırım,,,
Kızlar hamilelikte bitki çayı içimi konusunda dikkat ediyorsunuz değil mi ? aman diyorum benim doktor defalarca uyardı beni dikkat et diye.
bence patronuna falan söylemen lazım herhengi bir sebepten dolayı işe gidemezsin anlayışla karşılarlar dualrını oku bol bol iş yerine gelmeden allahım sen kötü gözlerden koru de sana emanetiz allahım yardımcın olur canım
Ne güzel kilo alıyorsun benim hiiççç iştahım yok ...mide bulantım da yok..ne olacak bilmiyorum valla..evet evet en iyisi söylememek... ama kilo alıyorum.. sorular artacak neyse.. sevdiğim insanlar sorarsa söylerim ben de :)) bu haberi paylaşmamak için de zor tutuyorum ya kendimi neyseeee kaydirigubbakcemile3
Benim doktor ıhlamur ve elma çayı ve sahlep iç dedi..çay ve kahve abartmadan günde 1 bardak içebilirsin dedi. ama içmesek daha iyi tabii. özellikle rezene, senemake, ahududu çayı kramp yapıp kasılmalara yol açıyormuş. Valla ben bilmediğim hiçbirşeyi içmiyorum ve hergün havuç ve elma suyu sıkıp içiyorum.evet evet özellikle ada çayı.. normal çayı bile günde 1 bardaktan fazla içmiyorum ben.. zaten pek de sevmem... onun zararı olmaz dimi kızlar??
Ne güzel kilo alıyorsun benim hiiççç iştahım yok ...mide bulantım da yok..ne olacak bilmiyorum valla..
yalan da söylemek istemiyorum.. kendi kendime düşünüyorum bebişimin gücüne gider.. benim için yok diyor diye.. bugünler sanki insanlar anlaşmış gibi sorup duruyorlar.. artık en azından soranlara söylesem mi acaba diye düşünür oldum... ne yapsam ki :uhm:
tatlımmm ben seni ekledim zaten..:)
bu ilk sayfanın linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305.html
anneler ne şekersiniz hepiniz yahuuu:)
Valla biz de kimselere söylemedik..ilk hamileliğimde acemilikten herkese söyledik sonrada üzüntü mesajlarını kabul etmek zorunda kaldık. Ay dedim sonra eşime eğer bir kişiye söylersen valla konuşmam seninle..3 ay bitmeden işi sağlama almadan kimselere söylemek yok :)))
Kızlar hamilelikte bitki çayı içimi konusunda dikkat ediyorsunuz değil mi ? aman diyorum benim doktor defalarca uyardı beni dikkat et diye.
yalan da söylemek istemiyorum.. kendi kendime düşünüyorum bebişimin gücüne gider.. benim için yok diyor diye.. bugünler sanki insanlar anlaşmış gibi sorup duruyorlar.. artık en azından soranlara söylesem mi acaba diye düşünür oldum... ne yapsam ki :uhm:
meraba kızlar.bir ikizimiz daha geliyor ne mutlu bize:)tebrikler drgünay'a..
bana da folik asit vermedi elevit içiyorum sadece...
mide bulantım 1-2 gündür azaldı.sabah 22 tane yeşil zeytin yedim iyi geldi bana...
çarşamba gün tekrar kontrole gidicem.o gün 7+1 oluyorum.kalp atışlarını duyarım inşallah..
blacrose ve cilekw hosgeldiniz cici anneler ve minikleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?