kızlar merhaba bizde geldik bebişimle ikimiz :)
canım hoşgeldiniz ; ikiz demek ne güzel .
Benim abilerim ikizler ; inşllah bende de olur diyorum . Ama yaradanım bilir
selam kizlar ben bugun biraz daha iyiyim bulantilarim hala vara daha kahvaltimi yeni yiyebildim ... migdem daha cok bulanmasin diye az yemeye calisiyorum .. genelde elma portakal ve havuc tuketiyorum .. suyun kokusundan ve caydan asiri sekilde tiksiniyorum ve gunde iki bardaktan fazla icemiyorum suyu, onuda icmek icin kendimi asiri zorluyorum ... uf ne zormus hamilelik ... tek dilegim insallah bu cektiklerimiz sayesinde saglikli bebislere kavusalim insallah herseye deger ...
bu arada ben 60 la hamile kalmistim 59 a dustum kendimi zorlamasam yemek icin eminim dahada duserdim ama zar zor yemeye calisiyorum ...
meraba kızlar.bir ikizimiz daha geliyor ne mutlu bize:)tebrikler drgünay'a..
bana da folik asit vermedi elevit içiyorum sadece...
mide bulantım 1-2 gündür azaldı.sabah 22 tane yeşil zeytin yedim iyi geldi bana...
çarşamba gün tekrar kontrole gidicem.o gün 7+1 oluyorum.kalp atışlarını duyarım inşallah..
teşekkür ederiz bizimde yarın doktor randevumuz var bende inşallah bebişim kalp atışlarını duyar ve bebişimi görürüm.:CüvCüv:
canim gecenlerde bi arkadas sen hamilemisin dedi .. bende nerden cikti simdi durup duruken dedim
gunlerdir cok solgun gorunuyorsun ama gozlerinin ici parliyo hamile bayanlar ne kadar hasta halsiz olsalar bile gozleri paril paril parlar dedi .. bende evet hamileyim dedim .. daha once bir cok kisinin hamileligini bilmis bu arkadasim ... aynaya bakin kizlar belki gozlerimiz parildiyordur .. ben bakinca solgun olu gibi bi yuzden baska biseycik goremiyom :)))
canım Allah yardımcın olsun zor tabi
en kısa zamanda geçer inş şikayetlerin hamileliğinin tadına varırsın sende:))
inş duyarsın canımmm
benimde yarın ilk doktor günüm canım
bakalım neler görücem benzemuszemus[/QUOTE
canım senin bebişin ne kadarlık
kızlar sabah eşim diyorki Allahım bize yeni yıl hediyesi gönderdi. o kadar mutluyuzki Allah bozmasın. Çok güzel bir duygu. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
canım Allah yardımcın olsun zor tabi
en kısa zamanda geçer inş şikayetlerin hamileliğinin tadına varırsın sende:))
inş duyarsın canımmm
benimde yarın ilk doktor günüm canım
bakalım neler görücem benzemuszemus[/QUOTE
canım senin bebişin ne kadarlık
canımcım benim 5 haftalık tahminimce int hesapladım ama bakalım yarın ilk randevum bakalım ne dicek doktorum:))
Ya arkadaşlar valla midem bulanıyor diyen arkadaşlara özeniyorum( ben de hiç yok mide bulantısı bugün 6+0 oldum..ne zaman başlayacak allah aşkına...
canımcım benim 5 haftalık tahminimce int hesapladım ama bakalım yarın ilk randevum bakalım ne dicek doktorum:))
canım nettekiler SAT a göre hesapladığı için biraz fazla gösteriyor gebeliği. ben 6+2 haftalık hamileyim.. nete göre 8+3 bu çok büyük fark.. sanırım normal olan adet gününüzde 14 gün eklemeniz tabi -+3 hata payı ... tabi bir de hatırlayabiliyorsanız o günü oradan da hesaplayabilirsiniz kikiki :kedi:kaydirigubbakcemile3
yani olmaması da normal midir..benim doktor normal herkeste olacak diye birşey yok diyor..ama buradaki her anne adayının neredeyse var bulantısı..Canım dua ette olmasın. Mide bulantıların başlar ve yediklerini çıkarmaya başlarsan, bu söylediklerine pişman olursun. Tek kelimeyle berbat birşey(
bende internetten hesapladığımda 7+6 yazıyor ama doktorum bugün itibariyle 7+4 dedi yani internette 2 gün fazla çıkıyor.
ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk
aynen ben hala hamilemiyim değil miyim fazla anlamıyorum..hani biraz midem bulansa hah diyeceğim..neyse hayırlısı olsun..canlarım ya mide bulantısı olmayanlar yatsın kalksın hallerine dua etsinler fazla fena birşey ama bir yandan sana bebeğinin varlığını hatırlattığı içinde güzel birşeymiş gibi düşünüyorum o zaman daha az sıkıntı veriyor bana
canım nettekiler SAT a göre hesapladığı için biraz fazla gösteriyor gebeliği. ben 6+2 haftalık hamileyim.. nete göre 8+3 bu çok büyük fark.. sanırım normal olan adet gününüzde 14 gün eklemeniz tabi -+3 hata payı ... tabi bir de hatırlayabiliyorsanız o günü oradan da hesaplayabilirsiniz kikiki :kedi:kaydirigubbakcemile3
:kedi:yok o günü hatırlamıyorum
o zaman benimde 3 haftalık falandır :))
ee ben de bu durumda yarın gidince bişey gözükürmü yoksa bekleyimmi bir hafta daha ne dersiniz
ama dayanamam herhalde yaaa:))))
ya benim hamileliğimi herkes biliyor nerdeyse.ilk olduğu için galiba:))
bizim bi de eşimin ailesinin ve benim ailemin ilk torunları..herkes ilk defa anneanne,dede,babaanne,teyze,amca olacak.benim bebeğim halası ve dayısı yok:)
ay bizimkiler de öle canım ya
birde benim kayınvalidemler şehirdışında
baya 4 gözle bekliyorlardı:))
anneme söledimde daha onlara sölemedim dr gitmeden:))
benimde bebeğimin amcası ve teyzesi olmayacak
hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?