2010 Ağustos Anneleri

canım Allah yardımcın olsun zor tabi
en kısa zamanda geçer inş şikayetlerin hamileliğinin tadına varırsın sende:))

inş duyarsın canımmm

teşekkür ederiz bizimde yarın doktor randevumuz var bende inşallah bebişim kalp atışlarını duyar ve bebişimi görürüm.:CüvCüv:

benimde yarın ilk doktor günüm canım
bakalım neler görücem benzemuszemus

kızlar sabah eşim diyorki Allahım bize yeni yıl hediyesi gönderdi. o kadar mutluyuzki Allah bozmasın. Çok güzel bir duygu. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ben de artık söylicem.. tabi sadece soranlara :)) büyük bir zevkle... :))) Allah herkese olmayana da nasip etsin kaydirigubbakcemile2

amin canım aminnnn

Ya arkadaşlar valla midem bulanıyor diyen arkadaşlara özeniyorum ( ben de hiç yok mide bulantısı bugün 6+0 oldum..ne zaman başlayacak allah aşkına...

Canım dua ette olmasın. Mide bulantıların başlar ve yediklerini çıkarmaya başlarsan, bu söylediklerine pişman olursun. Tek kelimeyle berbat birşey (

ya benim hamileliğimi herkes biliyor nerdeyse.ilk olduğu için galiba:))
bizim bi de eşimin ailesinin ve benim ailemin ilk torunları..herkes ilk defa anneanne,dede,babaanne,teyze,amca olacak.benim bebeğim halası ve dayısı yok:)

canlarım ya mide bulantısı olmayanlar yatsın kalksın hallerine dua etsinler fazla fena birşey ama bir yandan sana bebeğinin varlığını hatırlattığı içinde güzel birşeymiş gibi düşünüyorum o zaman daha az sıkıntı veriyor bana

ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana ( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk

canım neden üzülüyorsun bu çok normal herkesde aynı durumun olması gerekmiyor ki ben de 6+3 üm maşallah bende de bulantı yok.. bazen çok iğrenç kokularda nadirde olsa içim kalkıyor okadar.. öğrendiğime göre bu anneden gelen bir özellikmiş.. annene sor istersen canım.. annen hamileliğini nasıl geçirdiyse %90 sen de öyle geçirirmişsin.. benim annem de hiç bulantı kusma olmamış mesela :))) kaydirigubbakcemile3

ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum.karnıbahar pişircem.haşlamadan ama.kokusuna dayanamam,inşallah bulanmadan güzel güzel pişirip faydalı faydalı yerim..belki yemek yiyemeyenlerin canı çeker burda okuyunca onlarda yer.ama inşallah düşünüp te midesi bulanan olmaz

aynen ben hala hamilemiyim değil miyim fazla anlamıyorum..hani biraz midem bulansa hah diyeceğim..neyse hayırlısı olsun..

benimde herkesler biliyor çünkü benim ailem manisada oturuyor kurban bayramında da ziyarete gidemedim çok önemli birşey olmasa kesin gideceğimi herkes biliyor annemlere sordukları için onlarda herkese söylediler tabiki eşimin ailesi zaten yanımızda iş yerindekilerde beniim 5 yıldır bu bebeği istediğimi onlarda benimle birlikte yaşadılar bilmek en doğal haklarıydı yani ve böylelikle herkesler biliyor ama ben daha çok hayır dua aldığımıza inanıyorum ve allahım bu duların sayesinde bizleri koruduğuna emimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…