ben anlayamıyorumm fisfisfis netteki hesaplayıcı SAT a göre hesap yapıyor. SAT ın ilk günü yani adetinin ilk günü min 4 gün sürse.. o gün içinde hamile nasıl kalınabilir?? lütfen biri açıklasıınn... şaşırdımmm
ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk
Evet canım normalde 12.gün ile 20. gün arası döllenirmiş yumurta ama bazen 25.günde de döllenenler oluyormuş. Demekki seninkide geç döllendi.
ben anlayamıyorumm fisfisfis netteki hesaplayıcı SAT a göre hesap yapıyor. SAT ın ilk günü yani adetinin ilk günü min 4 gün sürse.. o gün içinde hamile nasıl kalınabilir?? lütfen biri açıklasıınn... şaşırdımmm
döllenmenin geç olmasından kaynaklanıyor olabilir. Burası karışık biraz bende anlamıyorum
ayyy ne güzel hayatım ikizlerin geliyorrrrr.
ikiz geni senin tarafında yada eşinin tarafındamı var .
benim 2 abim ikiz.
eşiminde teyzesinin çoçukları ikiz bende olmas şansını merak ettiğim için soruyorum .
gerçi bu hamileliğimde tek kese gördü doktor ; ama merak ettiğim için sormak istedim canım.
hayırlısı ile 2 sinide kucağına almayı nasip eylesin yarabbim
Ya arkadaşlar valla midem bulanıyor diyen arkadaşlara özeniyorum( ben de hiç yok mide bulantısı bugün 6+0 oldum..ne zaman başlayacak allah aşkına...
canım inşallah seninkilerde ikizdir, bende doktorum bir tane kese gördü ikinci gidişimde süpriz oldu iki tanelermiş :)) benim eşimin amcasının çocukları ikiz, benimde babaannemin ve halamın ikizleri olmuş ama erken doğdukları için yaşamamışlar canım. Senin olma ihtimali bizimkinin tutmasından daha büyük ihtimal. Allah gönlüne göre versin...
ben istanbuldayım canımm
Kızzlar bİŞey daha sormak İstİyoum son 10 gÜndÜr gÜndÜz ve gece suya batıyorum Çok terlİyİm Özellkİle gecelerİ.
Sİzce bu hamİlelİk le alakalımı dır? Doktoruma sormayı unuttum geÇen hafta gİdİŞİmde.nasıl hasta olursanuz terlersİznİz ya benİmkİ de aynen Öyle
Kızzlar bİŞey daha sormak İstİyoum son 10 gÜndÜr gÜndÜz ve gece suya batıyorum Çok terlİyİm Özellkİle gecelerİ.
Sİzce bu hamİlelİk le alakalımı dır? Doktoruma sormayı unuttum geÇen hafta gİdİŞİmde.nasıl hasta olursanuz terlersİznİz ya benİmkİ de aynen Öyle
bende son bir haftadır geceleri çok terliyorum, heralde hamilelik ile alakalı.
Arkadaşlar bu arada benim göbeğim çıktı ve resmen hamile olduğum dar bir şey giydiğim zaman belli oluyor. 4 aylık hamile gibiyim, heralde ikiz oldukları için rahmim daha çok büyüyor. Bu arada normalde hiç göbeğim yoktu ve çok zayıfdım ondan da hemen çıktı göbeğim sanırım.
bende su iki haftaya kadar atesler icinde yanmistim zaten hamileligimide atesimden anlamistim surekli ter basiyordu hele geceleri menopozdaki bayanlar gibi hissediyordum kendimi .. Yatamiyordum sicaktan ama sonra gecti iki haftadir usuyorum surekli ayaklarim ellerim hic isinmiyor bende kansizlik var usumemi doktorum ona bagliyor .. Seninkide iki uc haftaya kadar gecer canim sabret .. :)
asil korkmamiz gereken son aylarda anneler kis gunu olsa dahi yanarmis bizimki bide temmuz agustosa dekkelicek biz yandik 8. 9. Ayda :))))
Bende son bir haftadır geceleri çok terliyorum, heralde hamilelik ile alakalı.
Arkadaşlar bu arada benim göbeğim çıktı ve resmen hamile olduğum dar bir şey giydiğim zaman belli oluyor. 4 aylık hamile gibiyim, heralde ikiz oldukları için rahmim daha çok büyüyor. Bu arada normalde hiç göbeğim yoktu ve çok zayıfdım ondan da hemen çıktı göbeğim sanırım.
ne güzel canım
en güzeli zayıf olup sadece göbeğinin çıkmasıkaydirigubbakcemile3
bu bende mümkün değil çünkü :kedi:
Sevgili NPSL kan değerlerim yüksek çıktı :)))) ayyyy çok mutluyum
Bende zayıfım iki çocuğu nasıl taşırım diye düşünüyorum. Doktorum ne bulursan ye dedi bana, zaten ikiz olduklarını görünce pek bir üzüldü. Bende ikiz bebek taşıycak potansiyeli görmedi sanırım :))
bende zayıfım iki çocuğu nasıl taşırım diye düşünüyorum. Doktorum ne bulursan ye dedi bana, zaten ikiz olduklarını görünce pek bir üzüldü. Bende ikiz bebek taşıycak potansiyeli görmedi sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?