2010 Ağustos Anneleri

döllenmenin geç olmasından kaynaklanıyor olabilir. burası karışık biraz bende anlamıyorum

ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana ( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk

Benim de yok 7 haftalığım, karnım acıktığında biraz içim kıyılıyor birşeyler yiyince hemen gözlerim açılıyor, kan şekerim mi düşüyor ne ter basıyor geç yemek yiyince. Bazı hamilelerde olmazmış dr da sordu, şanslısın dedi. Bulantı çeken arkadaşlarım; Allah yardımcınız olsun diyorum. Sevgiler

Evet canım normalde 12.gün ile 20. gün arası döllenirmiş yumurta ama bazen 25.günde de döllenenler oluyormuş. Demekki seninkide geç döllendi.

ayyy ne güzel hayatım ikizlerin geliyorrrrr.

ikiz geni senin tarafında yada eşinin tarafındamı var .

benim 2 abim ikiz.

eşiminde teyzesinin çoçukları ikiz bende olmas şansını merak ettiğim için soruyorum .

gerçi bu hamileliğimde tek kese gördü doktor ; ama merak ettiğim için sormak istedim canım.

hayırlısı ile 2 sinide kucağına almayı nasip eylesin yarabbim

Canım Sat bütün dünyada hamileliğin başlangıcı olarak kabul ediliyor. Sattan itibaren 40. hafta doğum haftası oluyor. Aslında sattan sonraki 2. haftanın sonunda döllenme oluyor, düzenli adet görenlerde veya daha geç döllenme oluyor.

Canım inşallah seninkilerde ikizdir, bende doktorum bir tane kese gördü ikinci gidişimde süpriz oldu iki tanelermiş :)) Benim eşimin amcasının çocukları ikiz, benimde babaannemin ve halamın ikizleri olmuş ama erken doğdukları için yaşamamışlar canım. Senin olma ihtimali bizimkinin tutmasından daha büyük ihtimal. Allah gönlüne göre versin...

Kızzlar bıŞey daha sormak ıstıyoum son 10 gÜndÜr gÜndÜz ve gece suya batıyorum Çok terlıyım Özellkıle gecelerı.

Sızce bu hamılelık le alakalımı dır? Doktoruma sormayı unuttum geÇen hafta gıdıŞımde.nasıl hasta olursanuz terlersıznız ya benımkı de aynen Öyle

Ya arkadaşlar valla midem bulanıyor diyen arkadaşlara özeniyorum ( ben de hiç yok mide bulantısı bugün 6+0 oldum..ne zaman başlayacak allah aşkına...

cok sanslisin canim cokkk .. inan bu bulantilar yuzunden hayattan kopuyorsun ... canin hic bir sey istemiyor surekli kusma egilimindesin .. arabaya binmeye, yemek yemeye su dahi icmeye korkuyorsun .. ictigin su bile igrenc kokuyor tiksiniyorsun
inan cok sevinmelisin bulantilarinin olmadigina ...

gerçi bakımları çok zor ; ikiz olmayan abimin ikiz oğlu oldu (3 abim var)

şimdi 2.5 yaşındalar çok tatlılar ama bakımları zor.

Ama olsun çok şirinler isterim ; yaradanım verirse .

Sağlıklı olurlar inşllh tatlım

Bende son bir haftadır geceleri çok terliyorum, heralde hamilelik ile alakalı.

Arkadaşlar bu arada benim göbeğim çıktı ve resmen hamile olduğum dar bir şey giydiğim zaman belli oluyor. 4 aylık hamile gibiyim, heralde ikiz oldukları için rahmim daha çok büyüyor. Bu arada normalde hiç göbeğim yoktu ve çok zayıfdım ondan da hemen çıktı göbeğim sanırım.

ben istanbuldayım canımm

tamam canım sağol

canım ya bendede oluyor o
yatmadan çnce üşüyorum sonrada gece terle uyanıyorum
neden oluyor ki??

bende su iki haftaya kadar atesler icinde yanmistim zaten hamileligimide atesimden anlamistim surekli ter basiyordu hele geceleri menopozdaki bayanlar gibi hissediyordum kendimi .. yatamiyordum sicaktan ama sonra gecti iki haftadir usuyorum surekli ayaklarim ellerim hic isinmiyor bende kansizlik var usumemi doktorum ona bagliyor .. seninkide iki uc haftaya kadar gecer canim sabret .. :)
asil korkmamiz gereken son aylarda anneler kis gunu olsa dahi yanarmis bizimki bide temmuz agustosa dekkelicek biz yandik 8. 9. ayda :))))

evet tatlım benim abimin eşide zayıtfı ama , 4 - 5 aylıkken gören doğumu yakın sanırdı.

Ikizlerden dolayı tatlım düşüncende haklısın

evet canım aynını annemde söyledi ; kızım sen anne olacaksın Sıcağa katlanırsın ama ilkbahara gelseydi doğum kışa kadar bebeğin toparlanırdı hasta olmadan biraz kendine gelirdi dedi.

Kışın daha çok dikkat etmek gerekiyor .

ne güzel canım
en güzeli zayıf olup sadece göbeğinin çıkmasıkaydirigubbakcemile3
bu bende mümkün değil çünkü :kedi:

günlerdir ilk defa canım bişeyler çekiyor..
şimdi de ayran yaptım onu içicem..
canım çekiyoooooor:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ne güzel canım
en güzeli zayıf olup sadece göbeğinin çıkmasıkaydirigubbakcemile3
bu bende mümkün değil çünkü :kedi:

Bende zayıfım iki çocuğu nasıl taşırım diye düşünüyorum. Doktorum ne bulursan ye dedi bana, zaten ikiz olduklarını görünce pek bir üzüldü. Bende ikiz bebek taşıycak potansiyeli görmedi sanırım :))

kaydirigubbakcemile3
taşırsın canım meraklanma sen
Allah yardım eder

yok canım allah korusun ; olurmu öyle şey.

Bünyeni zayıf düşürmemeye bak önemli olan bu. Bebekler kadar senin sağlığında önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…