ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk
Sohocum benim annemde de hiiççç olmamış 3 çocuk doğurmuş..geçen sene ablam doğurdu onda da hiiç olmadı..allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..tek dileğim bu..canım neden üzülüyorsun bu çok normalherkesde aynı durumun olması gerekmiyor ki ben de 6+3 üm maşallah bende de bulantı yok.. bazen çok iğrenç kokularda nadirde olsa içim kalkıyor okadar.. öğrendiğime göre bu anneden gelen bir özellikmiş.. annene sor istersen canım.. annen hamileliğini nasıl geçirdiyse %90 sen de öyle geçirirmişsin.. benim annem de hiç bulantı kusma olmamış mesela :))) kaydirigubbakcemile3
yani olmaması da normal midir..benim doktor normal herkeste olacak diye birşey yok diyor..ama buradaki her anne adayının neredeyse var bulantısı..
ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum.karnıbahar pişircem.haşlamadan ama.kokusuna dayanamam,inşallah bulanmadan güzel güzel pişirip faydalı faydalı yerim..belki yemek yiyemeyenlerin canı çeker burda okuyunca onlarda yer.ama inşallah düşünüp te midesi bulanan olmaz
benimde herkesler biliyor çünkü benim ailem manisada oturuyor kurban bayramında da ziyarete gidemedim çok önemli birşey olmasa kesin gideceğimi herkes biliyor annemlere sordukları için onlarda herkese söylediler tabiki eşimin ailesi zaten yanımızda iş yerindekilerde beniim 5 yıldır bu bebeği istediğimi onlarda benimle birlikte yaşadılar bilmek en doğal haklarıydı yani ve böylelikle herkesler biliyor ama ben daha çok hayır dua aldığımıza inanıyorum ve allahım bu duların sayesinde bizleri koruduğuna emimin
cnm bence internetteki yanlış değil döllenme ne zmaan olmuş ona bakmak lazım. benim sat 21 kasım ama nette de 5 hafta görünüyor doktor da öyle dedi
Teşekkürler Aylinda :))Evet canım olmaması çok normal birşey, benimkiler ikiz olduğu için mide bulantın hormonların 2 kat yüksek olduğu için olur dedi doktorum. Bu arada benim bulantılarım 6+2 de başladı canım.
cnm bence internetteki yanlış değil döllenme ne zmaan olmuş ona bakmak lazım. benim sat 21 kasım ama nette de 5 hafta görünüyor doktor da öyle dedi
Sohocum benim annemde de hiiççç olmamış 3 çocuk doğurmuş..geçen sene ablam doğurdu onda da hiiç olmadı..allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..tek dileğim bu..
kısslaar benimde dr verdiği tarihle netteki tarih arasındaki fark var
nete göre yani sat tarihime göre 6 +3
ama doktora göre 4 hafta
kısslaar benimde dr verdiği tarihle netteki tarih arasındaki fark var
nete göre yani sat tarihime göre 6 +3
ama doktora göre 4 hafta
Geç döllenme olmuştur canım.
canım benimde var ama sadece 2 gün internette 7+6 doktorum 7+4 dedi
ama normalde ovulasyon tarihinden de geç döllenme olması muhtemel mi ki.
canım benimde var ama sadece 2 gün internette 7+6 doktorum 7+4 dedi
doktorum keseye baktı ; ama herhangi bir ölçüm yapmadı görüntüden .
bu görüntü 4 haftalık olduğunu söylüyor demişti geçen hafta gittiğimde.
tam kaç günlük olduğunu söylemem için henüz erken demişti 15 gün önce gttiğimde.
geçen hafta ise 4 dedi. kesenin görünüşüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?