2010 Ağustos Anneleri

ya kızlar bir cevap veren çıkmadı bana ( bugün 6+0 oldum ama hala mide bulantım yookkkkk

canım ben 7+4 günlük hamileyim bende senin gibiydim arkadaşlarımın hep miğdesi bulanırd bende birşey yoktu derken 3 gündür sabahları çok miğdem bulanıyorum kahvaltıyı zor ediyorum.

cnm bence internetteki yanlış değil döllenme ne zmaan olmuş ona bakmak lazım. benim sat 21 kasım ama nette de 5 hafta görünüyor doktor da öyle dedi

Sohocum benim annemde de hiiççç olmamış 3 çocuk doğurmuş..geçen sene ablam doğurdu onda da hiiç olmadı..allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..tek dileğim bu..

yani olmaması da normal midir..benim doktor normal herkeste olacak diye birşey yok diyor..ama buradaki her anne adayının neredeyse var bulantısı..

Evet canım olmaması çok normal birşey, benimkiler ikiz olduğu için mide bulantın hormonların 2 kat yüksek olduğu için olur dedi doktorum. Bu arada benim bulantılarım 6+2 de başladı canım.

oo çok güzel yemek canım
benim canım istedi bilem
yarasın canım sana ve bebeğine inş.

tabi canım inşallah
hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

cnm bence internetteki yanlış değil döllenme ne zmaan olmuş ona bakmak lazım. benim sat 21 kasım ama nette de 5 hafta görünüyor doktor da öyle dedi

belki o da ona göre söylemiştir canım hem zaten herşey ona göre hesaplanıyor bebeğin tahmini doğum tarihi bile... ama hani bebeğin gelişimi kalbinin oluşumu vs daha sonralara denk geliyor.. geriden takip ediyormuşsun gibi oluyor... ben de baktım aynı şeye dediğim gibi şimdi neredeyse 8+3 olmam gerekiyor :) anlayamıyorum... neyse :)) sağlıklı olsunda

Sohocum benim annemde de hiiççç olmamış 3 çocuk doğurmuş..geçen sene ablam doğurdu onda da hiiç olmadı..allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah..tek dileğim bu..

bak gördün müü :) bunun için sevinmen lazım.. benim tanıdığım bir çok insanda var şikayetsiz hamilelik geçiren.. hatta böyle olacağını bilsek önceden doğururda 3 5 tane yapardık diyen bile var yani kaydirigubbakcemile3 ehehehe

arkadaşlar bişey sorcam size
ankarada oturan varmı aranızda
varsa hangi hastaneye yada dr gidiyosunuz kontrole:))

kısslaar benimde dr verdiği tarihle netteki tarih arasındaki fark var

nete göre yani sat tarihime göre 6 +3

ama doktora göre 4 hafta

kızlarr, istanbuldayım... aranızda Nisa Hastanesi Asiye Hanıma giden var mı? varsa memnun musunuz?

canım benimde var ama sadece 2 gün internette 7+6 doktorum 7+4 dedi

doktorum keseye baktı ; ama herhangi bir ölçüm yapmadı görüntüden .

bu görüntü 4 haftalık olduğunu söylüyor demişti geçen hafta gittiğimde.

tam kaç günlük olduğunu söylemem için henüz erken demişti 15 gün önce gttiğimde.

geçen hafta ise 4 dedi. kesenin görünüşüne göre

canım benimde var ama sadece 2 gün internette 7+6 doktorum 7+4 dedi

ben anlayamıyorumm fisfisfis netteki hesaplayıcı SAT a göre hesap yapıyor. SAT ın ilk günü yani adetinin ilk günü min 4 gün sürse.. o gün içinde hamile nasıl kalınabilir?? lütfen biri açıklasıınn... şaşırdımmm

Ya ölçü yapmamışsa çok net değildir o, benim 4. haftada kese görünmemişdi, 5+1 de siyah nokta halinde sadece bir kese göründü ama benim bebekler ikiz. Yani sende kese göründüyse 5 haftalıksındır sende. Mesela benim Satıma göre bebeklerim 7+3 doktorun söylediğine göre bir tanesi 7+1 diğer bebişde 6+5 miş. Birtanesi diğerinden 3 gün geç döllenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…