2010 Ağustos Anneleri

meraba arkadaşlar ben de 2010 ağustos annesi olacağım inşallah Rabbim hepimize hyrlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Teşekkür ederim angel ve duygu, moral verdiğiniz için.

Ya birde bazı arkadaşlar toplu cevap verip alıntı yapıyorlar ya nasıl yapılıyor, ben beceremedim.

ne güzel canım
en güzeli zayıf olup sadece göbeğinin çıkmasıkaydirigubbakcemile3
bu bende mümkün değil çünkü :kedi:

angel aynı durum bende de söz konusu... ama şöyle bir durum var eskiden göbeğim olduğunu anlamasınlar diye göbeğimi içime çeke çeke gezerdim... şimdi nedense bir böyle gururlu gururlu gezer oldum :)) :kedi:

vallahi canım al benden de o kadar bende dar birşeyler giydimmi karnımı içime çekerdim , dar şeyler giyemezdim.

Ama dediğin gibi artık gerek kalmadı.

Merhabalar. Ben de Allah kısmet ederse 4 Ağustos'ta bebeğime kavuşacağım. SAT 28 Ekim benim. Adı da şimdilik kuzu :) Kız mı erkek mi bilmiyorum ama mideme yaşattıklarını çok çok iyi biliyorum mafoldumben

Herkese sevgiler

Didem

sabahtan beri varım okuyayımda öyle yazayım dedim ama bişey çıkıyor kalkıyorum başından otur kalk otur kalk akşamı ettim. pes ettim artık son iki sayfayı okudum ama kalmadıda pek aklımda. yeni ikizlerimiz var hayırlı olsun çok sevindim:))

terlemeden konu açmışsınız tecrübelerimi bilginize sunayım. ben ilk bebeğimi 2008 mayısta doğum yaptım. kış gebeliği geçirdim. kışın ortasında sıcak basardı kazak hayatta giyemezdim incecik şeylerle dolaşırdım. ince çorap içinde ateşlenir fırlatır çıkartırdım. hamile olduğumu öğrenince hesap yaptım ağustasa geldiğini farkedince dedim yandıııım. ben kışın cayır cayır yanarken o sıcaklarda ne yapıcam diye heralde klimalı odadan hiç çıkmıyacağım. şimdiden söyliyeyim bu yanmalar terlemeler bişey değil ilerleyen zamanlarda karnınız büyüdükçe dahada zorlaşıcak nefes darlığı oluyor iki kişi için nefes alıyoruz artık. Allah yardımcımız olsun en sıcak ayda doğum yapıcaz. bide bu yaz koca göbekle biyerede gidemicem( denizede giremem( oğlumda nekadar rahattım yaz başı doğum yapıp yazın heryere gitmiştim yaaaa(

merhaba arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah benim sat 24 ekim doğumda 31 temmuz gibi görünüyor ama anladığım kadarıyla geç döllenme oldu şu anda 8 hafta 2 günlüğüm ben ağustostamı doğum yapacağım yoksa temmuzdamı bir türlü anlamadım yaaa

herwood benm de SAT 19kasım. tahmını dogum tarıhı 26 agustos ama benım gec dollenme
o yuzden sanırım eylul annesı olacagım.

Süpersin teşekkürler :)))

selam kızlar gerçi herkes çıkmış ama ben yeni geldim sayılır önce kim ne yapmış bi göz attım:)
ve çok mutlu eden bir haber drgunay'dan gelmiş çok sevindim....

Çok saol bir tanemm..Aminn ..Hepimizinki sağlıklı sihatli gelsin inşallahh..

canım benim hayırlı ugurlu olsun allah her ikisininde sağlıklı sihhatli doğmasını nasip etsin...

midesi bulanmadığı için sorun yapan bir arkadaşım vardı.bu olay cidden her bunyede aynı olmuyor bende 8. haftaya girdim bulanmadı sadece kazınma yanma çok oluyor.

tek fark kilolu hamile kaldığım için yemeye ödüm kopuyor.oysaki midesi bulanan arkadaşlarımız bu aylarda zayıflıyor ama biz kilo almaya başlıyoruz

yediğimiz şeylere gelince bende herşeyi yiyemez oldum et sote gibi şeyler görmek bile istemiyorum.
sut içiyorum ballı,kaşar önerdi doktor ama tost olarak yiyebiliyorum ,günde 4 tane ceviz ,sabah kayısı yiyorum ,sade yogurttan nefret ederim mutlaka bişeyler katıyorum ama hergun yiyemiyorum
yumurta haftada 3 kez yiyorum, balık haftada 1 yemeye çalışıyorum

sebze ile hiçççç ama hiçç aram yok onu bitek püre sebze çorbası şeklinde tüketiyorum.

şimdilik bu kadarr ...

hepinizi çok öptüm iki canlı kankalar:):CüvCüv:

selam kızlar ben mutfağa giremiyorum .başkasının yaptığını yiyorum ama benim yaptığımı hele koktuysa ağzıma koyamıyorum iştahsızlık çok kötü.Bugün babamız tost yaptı bizde bebişimle tırtıkladık tostu.şimdilik karnımız tok yarın akşama Allah kerim

arkadaşlar sayfalar maşalllah hızlı ilerliyor hepsini okuyamadım..
demekki güzel haberlerimiz var..herkesi tebrik ediyorum..

bulantılar bend de başladı malesef..çok kötü birgün geçirdim.hiç iş yapmadığım halde yorgunluk ve halsizliktn bacaklarım titriyor..

selam canım geçmiş olsun bulantılar için..ben de yemek yiyemiyorum..sadece brokoi haşlaması o da bol limonla zor yedim.

kızlarrrrrrr beni de ekleyin listeye benimde tahimini doğum tarihim 16 ağustos doktor söyledi şu anda 7 haftalık.kalp atışlarını cumartesi günü duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla dünyay gelir hepimizinki.en son adet tarihim 9 kasımdı bu kadar erken nasıl 7 haftalık oldu bilmiyorum ama doktor öyle dedi:)2,5 yıllık evliyiz ve ilk günden beri korunmuyoruz.hamdolsun sonunda doğal yolla oldu eşimde varikosel vardı ilk günler onun sorununu önemsemedik hep bana yoğunlaştık meğer ona bağlıymış.4 ay önce ameliyat oldu ve çok şükür 4. ay hamile olduğumu öğrendik ilk günler hiç inanamadım daha yeni yeni kabulleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…