ne güzel canım
en güzeli zayıf olup sadece göbeğinin çıkmasıkaydirigubbakcemile3
bu bende mümkün değil çünkü :kedi:
angel aynı durum bende de söz konusu... Ama şöyle bir durum var eskiden göbeğim olduğunu anlamasınlar diye göbeğimi içime çeke çeke gezerdim... şimdi nedense bir böyle gururlu gururlu gezer oldum :)) :kedi:
meraba arkadaşlar ben de 2010 ağustos annesi olacağım inşallah rabbim hepimize hyrlı evlatlar nasip etsin inşallah :saruboceq:
Süpersin teşekkürler :)))Benim de yok 7 haftalığım, karnım acıktığında biraz içim kıyılıyor birşeyler yiyince hemen gözlerim açılıyor, kan şekerim mi düşüyor ne ter basıyor geç yemek yiyince. Bazı hamilelerde olmazmış dr da sordu, şanslısın dedi. Bulantı çeken arkadaşlarım; Allah yardımcınız olsun diyorum. Sevgiler
Çok saol bir tanemm..Aminn ..Hepimizinki sağlıklı sihatli gelsin inşallahh..
Annecikler ben de keseyi gördüm hatta 2 tane kese gördük.Kızlarr ikizlerim geliyor...
selam kızlar ben mutfağa giremiyorum .başkasının yaptığını yiyorum ama benim yaptığımı hele koktuysa ağzıma koyamıyorum iştahsızlık çok kötü.Bugün babamız tost yaptı bizde bebişimle tırtıkladık tostu.şimdilik karnımız tok yarın akşama Allah kerim
herwood benm de SAT 19kasım. tahmını dogum tarıhı 26 agustos ama benım gec dollenme
o yuzden sanırım eylul annesı olacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?