kızlarrrrrrr beni de ekleyin listeye benimde tahimini doğum tarihim 16 ağustos doktor söyledi şu anda 7 haftalık.kalp atışlarını cumartesi günü duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla dünyay gelir hepimizinki.en son adet tarihim 9 kasımdı bu kadar erken nasıl 7 haftalık oldu bilmiyorum ama doktor öyle dedi:)2,5 yıllık evliyiz ve ilk günden beri korunmuyoruz.hamdolsun sonunda doğal yolla oldu eşimde varikosel vardı ilk günler onun sorununu önemsemedik hep bana yoğunlaştık meğer ona bağlıymış.4 ay önce ameliyat oldu ve çok şükür 4. ay hamile olduğumu öğrendik ilk günler hiç inanamadım daha yeni yeni kabulleniyorum
kızlarrrrrrr beni de ekleyin listeye benimde tahimini doğum tarihim 16 ağustos doktor söyledi şu anda 7 haftalık.kalp atışlarını cumartesi günü duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla dünyay gelir hepimizinki.en son adet tarihim 9 kasımdı bu kadar erken nasıl 7 haftalık oldu bilmiyorum ama doktor öyle dedi:)2,5 yıllık evliyiz ve ilk günden beri korunmuyoruz.hamdolsun sonunda doğal yolla oldu eşimde varikosel vardı ilk günler onun sorununu önemsemedik hep bana yoğunlaştık meğer ona bağlıymış.4 ay önce ameliyat oldu ve çok şükür 4. ay hamile olduğumu öğrendik ilk günler hiç inanamadım daha yeni yeni kabulleniyorum
merhaba arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah benim sat 24 ekim doğumda 31 temmuz gibi görünüyor ama anladığım kadarıyla geç döllenme oldu şu anda 8 hafta 2 günlüğüm ben ağustostamı doğum yapacağım yoksa temmuzdamı bir türlü anlamadım yaaa
kızlarr selaammm midem bulanıyoo ya hiçbişi yemek istemiyorum.. zaten çok zayıfım.. iice kilo vercemm...
bende aynı durumdayım serum alıyorum haftada ıkı sefer,,bende 49 kılo olmusum..kızımda da bulantılarım vardı ama bu baska bısey,,allah yardımcımız olsun
ya ben bişey sorabilirmiyim kızlar....
hani bize çiğ şeyler yasak ya mesala bazı tatlılarda yumurta ile kakao mikserle çırpılıp ekleniyor sadece pişmeden bu şekilde yemekte zararlı olurmu çiğ yumurta sayılırmı yoksa mikserle çırpıldığı için sorun olmazmı?
hadi ya.. benim ablamda hamileyken serum alıyodu.. hiçbişi mi yiyemiyosun? 3 ayın sonunda bitiyo fakat kilo veriliyoo..
gerçekten de çok değişik bi muhallebiymiş.. :)
dr günay hayırlı olsun bebişlerin biz seninle transferden oldukdan sonra günleri beraber geçirelim topiğindede beraberdik.senin ilk beta hcg değerlerin ne gün kaçtı?birde doktor kalp atışı için ne zaman gelin dedi???seninle aramızda 1 gün var sadece ben 5 ocakda gideyim hem kalp atışını hemde keseyi göreyim diyorumda
günaycım keseler görülmüş:):)
ALLAH sağlıkla kucağına alıp büyüttüğün günlerinide göstersin canım...
yeni gelenler hoşgeldiler.. listeye ekledim.. italyadan sende bigilerini bana iletirsen ekleyebilirim..
hafta başımız güzel başladı sonu da böyle olsun inş..
ebrucum durumlar herkeste aynı.. halsizlik+mide bulantısı+yemek istememe+hararet basması...
evde sıcağa dayanamaz oldum daralıyorum.. balkona çıkıp hava alıyorum arada rahatlamak için...
ayaklarıma çorap giyesim yok..soğuğa temas etmek istiyorum.. ayrıca herşey kokmaya başladı.. dün duş alırken su kokuyor diye dayanamadım çıkardım.. mide allak bullak olmadık kokuları bahane ediyor..
hayırlısıyla geçsin bu süreç bebişlerimiz sağlıklı olsun inş..
Çok saol tatlım.Sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallahh..canım benim çok güzel birşey allahım sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
canım bende şuanda sadece eleviti içiyorum artık folik asiti bırakablirsin dedi 8. haftadan sonra fazla gerekmiyormuş elevitin içinde olanda yeterliymiş canım
ohhhhh sefam olsun deseydin canım eşlerimizi bir daha böyle yakalamamız çok zor valla benimkide ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyor ama garibimin elinden gelmiyorki kadın tutuyorum ben temizlik için kendim hiç birşey yapmıyorum valla yemek işide kayınvalideme ait ben saedece yiyip içip yatıyorum birde işe gidiyorum tabiki iş yerinde de rahatım
meraba kızlar.bir ikizimiz daha geliyor ne mutlu bize:)tebrikler drgünay'a..
bana da folik asit vermedi elevit içiyorum sadece...
mide bulantım 1-2 gündür azaldı.sabah 22 tane yeşil zeytin yedim iyi geldi bana...
çarşamba gün tekrar kontrole gidicem.o gün 7+1 oluyorum.kalp atışlarını duyarım inşallah..
tebrik ederim canım,maşallah keseciklerine..inşallah güzel haberlerle tamamlarsın zamanını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?