2010 Ağustos Anneleri

canım hayırlısı olsun.. ne güzel işte kalp atışınıda duymuşsun inan artık :):) sağlıklı kucağına alırsın inşallahh...

[QUOTE=@KARDELEN@; Ben mayısta altınoluğa gidip bizim deniz soğuk oluyor zaten şezlongu denizin içine koyup oturmayı düşünüyorum :))

Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin. Su gibi hamilelik diliyorum allah tamamına erdirsin. 1. sayfayı ince istersen, hallisna arkadaşımıza gerekli bilgileri gönderirsen seni de listemize ekleyecektir. Sevgiler

selam herwood sanırım temmuz annesı olcaksın bu dogum 40 hafta ustunden hesaplanıyo,,sezaryan olursan 38 hafta olunca genelde doktorlar alıyo bebegı..ben kızıma hamıleyken 27 mayıs dogum tarıhımdı 30 nısanda dogdu 37 haftalıktı

kızlarr selaammm midem bulanıyoo ya hiçbişi yemek istemiyorum.. zaten çok zayıfım.. iice kilo vercemm...

bende aynı durumdayım serum alıyorum haftada ıkı sefer,,bende 49 kılo olmusum..kızımda da bulantılarım vardı ama bu baska bısey,,allah yardımcımız olsun

ya ben bişey sorabilirmiyim kızlar....
hani bize çiğ şeyler yasak ya mesala bazı tatlılarda yumurta ile kakao mikserle çırpılıp ekleniyor sadece pişmeden bu şekilde yemekte zararlı olurmu çiğ yumurta sayılırmı yoksa mikserle çırpıldığı için sorun olmazmı?

bende aynı durumdayım serum alıyorum haftada ıkı sefer,,bende 49 kılo olmusum..kızımda da bulantılarım vardı ama bu baska bısey,,allah yardımcımız olsun

hadi ya.. benim ablamda hamileyken serum alıyodu.. hiçbişi mi yiyemiyosun? 3 ayın sonunda bitiyo fakat kilo veriliyoo..

Yumurta: Yumurtayı mutlaka iyice haşlayın. Sadece katı yumurta yiyin. Çiğ yumurta ile evde yapılmış mayonez ve benzeri ürünleri yememeye özen gösterin. Bununla birlikte pastörize edilmiş yumurta ile yapılan ve piyasada bilinen markalar altında satılan mayonezler genelde güvenlidir..

Böyle bi bilgi buldum netten .))

saol canım bi an boşluguma geldi muhallebi yapmak istedim ama nette saçma bi tarif vermiş şekeri ve yumurtayı sonradan katılan bende dalıp ondan yaptım.

HEM malzemeler ziyan oldu hem hedefime ulaşamadığım ile kaldım.
dalgınlık la başım derttekafamçokkarıştı

hadi ya.. benim ablamda hamileyken serum alıyodu.. hiçbişi mi yiyemiyosun? 3 ayın sonunda bitiyo fakat kilo veriliyoo..

sadece peynır ekmek su dan bıle mıgdem bulanıyo en fazla 1 saat kalıyo hersey mıgdemde,,cok fenayım cooook gecmez bu gunler bıde 1,5 yasında kızım var

gerçekten de çok değişik bi muhallebiymiş.. :)

sorma uyarımı yazsam bu siteden yapmayın diye bak tarifi boyle
Çikolatalı Muhallebi Tatlısının Tarifi Yapımı

MALZEMELER

1kg süt

2,5bardak şeker

2bardak un

100gr margarin

4adet yumurta

2paket bitter çikolata

HAZIRLANIŞI
Margarini eritin, içine unu katıp kavurun. 4 bardak soğuk sütü katarak kıvamı gelene kadar pişirin. Ocaktan indirip ½ saat mixerde çırpın. Geniş bir kap içine alarak dolapta dinlendirin. Kalan sütle çikolatayı benmari usulü eritin içine çırpılmış yumurtaları ve şekeri katıp boza kıvamına getirin. Bu karışımı dolapta soğuttuğunuz muhallebinin üstüne yedirin.

Aşçının notu:
Bu sütlü tatlıyı dövülmüş krokanla da servis yapabilirsiniz.

Tarifin bağlı olduğu Kategoriler:Muhallebi Tarifleri ve Sütlü Tatlılar ve Tatlı Tarifleri‘ dir.

Muhallebi pişirirken çoğunlukla sütü şekerle birlikte kaynatırız; ama beslenme uzmanlarına göre şekerin sütle birlikte kullanıldığı durumlarda, şeker en son katılmalıdır.

işte keklendiğim tarif

Teşekkür ederim canım.Ben transferin 7 günü yaptım 36.9 çıktı.9 günü 120 .12 günü 458 çıktı.9 günü yerleşme kanaması geçirdim.Doktorum 15 gün sonra gel dedi kalp atışları için..İnşalllah kalp atışlarını da keseyi de görürsün canım..

Çok teşekkür ederim hayatım.Rabbim bebişlerimize sağlık sihat versin.Aminn..

Çok saol tatlım.Sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallahh..

Çok saol hayatım..İnşallah kalp atışlarını duyarsın bir tanm..pıt pıt atıyordur minicik kalbi..

kızlarrr ben çok kötüyüm yine ya ne yesem hemencik çıkıo bugün 5 kez kustum mahvoldum valla boğazlarım tahriş oldu çok fena...ilaçlarda bana fayda etmioki.. valla allah hepimizin yardımcısı olsun...

günaydıııın kızlaaar.sabahtan gidemedim doktora.işyerine erken gelmem gerekliydi.çok heyecanlıyım meraklıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…