2010 Ağustos Anneleri

kızlar acıktıııkkk :)) bikaç bişey yedik ama artık yetmiyor ikimize de .. beni kahvaltıya davet etmek isteyen olur muu :))) :kedi:

cnm iş yerindeyim ama olsun gel canımmmturkbayragi

çok teşekkür ederimm :)))

ben de iş yerindeyim :)) her sabah bişeyler alırdım yemek için , bu sabah yemek istediğim bişey aklıma gelmedi diye almadım ve aç kaldım.. koskoca şirkette yiyecek bişi de bulamıyorum.. idare edicez artık :)))mafoldumben

merhaba kızlarrrr
sabah kalktım sütlü kahve renginde camaşırımda lekeler gördümmmmmmm
kan rengi yokk korkuyorum

telefonla bir tost , portakal suyu falan söyle canım, kan şekerin düşer sonra.

Allah allah istanbulun neresi ki heryerde vardır birşey...

Atatürk Havalimanında çalışıyorum canım.. ama içinde değil.. B kapısında belki biliyorsunuzdur. Ucra bir köşesi havalimanının... Türk Havayollarının kantini var o da uzak, başka şirketlere servisleri de yok..

of ya işyerinde yalnızım.benim işim olunca herkesin işi oluyor zaten.gelselerde gitsem biranönce bende doktora:):)

of ya işyerinde yalnızım.benim işim olunca herkesin işi oluyor zaten.gelselerde gitsem biranönce bende doktora:):)

sabret canım :) birazdan gelirler.. sen de gidersin.. bebeğinle görüşürsün :)) biz daha şimdiden bu kadar sabırsızız.. yarın öbür gün bebeğin cinsiyetini öğrenme sırası geldiğinde nasıl yerimde durabilirim bilmiyorum... :))kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size göndermek istediğim bir link var video linki... buraya kopyalasam sakıncalı bir durum oluşur muu??? çok komik bi rçocuğun videosu :))) kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese güzel anne adayları herkesler bebişlerinle beraber iyi olsun inşallah bizde bugün bulantılar kendini kusmaya bıraktı şimdiye kadar sadece bulantı vardı şimdi kusmada eklendi hayırlısı yeterki bebeğim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…