- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
günaydıııın kızlaaar.sabahtan gidemedim doktora.işyerine erken gelmem gerekliydi.çok heyecanlıyım meraklıyım..
günaydıııın kızlaaar.sabahtan gidemedim doktora.işyerine erken gelmem gerekliydi.çok heyecanlıyım meraklıyım..
kızlar acıktıııkkk :)) bikaç bişey yedik ama artık yetmiyor ikimize de .. beni kahvaltıya davet etmek isteyen olur muu :))) :kedi:
cnm iş yerindeyim ama olsun gel canımmmturkbayragi
merhaba kızlarrrr
sabah kalktım sütlü kahve renginde camaşırımda lekeler gördümmmmmmm
kan rengi yokk korkuyorum
sorma uyarımı yazsam bu siteden yapmayın diye bak tarifi boyle
Çikolatalı Muhallebi Tatlısının Tarifi Yapımı
Kalan sütle çikolatayı benmari usulü eritin içine çırpılmış yumurtaları ve şekeri katıp boza kıvamına getirin. Bu karışımı dolapta soğuttuğunuz muhallebinin üstüne yedirin.
Benmari usulü süt ile çikolatayı eritirken yumurtaları ve şekeri içine ekleyip pişirmeye devam ediyorsun arkadaşım karıştıra karıştıra hepsi bütünleşiyor, alttaki su da fıkır fıkır kaynıyor böylece pişmiş oluyor. Yani ocaktan kaldırıp çiğ yumurtaları karıştırmıyorsun.
merhaba kızlarrrr
sabah kalktım sütlü kahve renginde camaşırımda lekeler gördümmmmmmm
kan rengi yokk korkuyorum
çok teşekkür ederimm :)))
ben de iş yerindeyim :)) her sabah bişeyler alırdım yemek için , bu sabah yemek istediğim bişey aklıma gelmedi diye almadım ve aç kaldım.. koskoca şirkette yiyecek bişi de bulamıyorum.. idare edicez artık :)))mafoldumben
telefonla bir tost , portakal suyu falan söyle canım, kan şekerin düşer sonra.
canım öyle bir yerde çalışıyorum ki bırak tost portakal suyu.. bisküvi alacak yer yok :))) mafoldumben
Allah allah istanbulun neresi ki heryerde vardır birşey...
of ya işyerinde yalnızım.benim işim olunca herkesin işi oluyor zaten.gelselerde gitsem biranönce bende doktora:):)
of ya işyerinde yalnızım.benim işim olunca herkesin işi oluyor zaten.gelselerde gitsem biranönce bende doktora:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?