GÜnaydın kızlarrr..Nasılsınız?? Nasıl yattınız nasıl kalktınız?
bende sabahları kusmaya başladım.. gün içinde de ara ara midem kalkıyor.. bu arada gögüs acımaları sizin de devam ediyomu?
bende sabahları kusmaya başladım.. gün içinde de ara ara midem kalkıyor.. bu arada gögüs acımaları sizin de devam ediyomu?
gebeliğin erken dönemlerinden itibaren salgılanan hormonların etkisiyle meme uçlarınızda koyulaşma ve memelerinizde dolgunluk ve büyüme, beraberinde ağrı ortaya çıkabilir. Süt bezleri gerekli sinyali almış ve hazırlık yapmaya başlamışlardır bile. Memelerdeki dolgunluk size rahatsızlık veriyorsa sütyeninizi değiştirmeli ve memeleri alttan iyi destekleyecek size uygun bir sütyen kullanmalısınız. Sütyen kullanmama ise bu şikayetin daha da artmasına neden olabilir.
Göğüsler hamilelik süreci boyunca birçok değişiklik geçirirler. Gebelik belirtilerinden de biri olan göğüslerin ağrıması ya da ürpermesi hamileliğin ilk haftalarında görülür. 8. Haftadan sonra göğüsler büyüyerek yumrulu ya da topak topak olabilir ve oluklar büyüyerek gelişir. Hamileyken göğüsleriniz değiştikçe damarlarınızın derinizin hemen altından belirdiğini görebilirsiniz.
Ilk devre boyunca colostrum adı verilen sarı ince bir sıvı oluşmaya başlar. Eğer göğüsleriniz büyüdüyse, üzerilerinde karnınızdakilere benzer çatlakların oluştuğunu görebilirsiniz.
Doğum zamanı geldiğinde süt olukları hazırdır. Doğumdan sonra yeni doğmuş bebeğin göğüsleri kabarmış ve hatta ufak bir miktar da süt salgılıyor olabilir. Bu hem erkek hem de kız bebeklerde görülebilen, östrojen salgılamasından doğan bir durumdur.
Ne güzel bilgiler, teşekkür ederiz. Ben de göğüslerimdeki şişlikten görsel anlamda çok memnunum ama tabi acıdığı da bir gerçek. Ve hakikaten daha ne kadar büyücek çok merak ediyorum :) Bir de tabi sonrası var bu işin. Emzirdikten sonra eski haline mi dönüyor yoksa..??? akannehir
ya kızlar benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri gece bi karın ağrısıyla uyanıyorum ama ağlacak gibi oluyorum bir gaz sancısı ama şimdiye kadar hiç bölesini yaşamadım birde afedersiniz büyük tuvalet ihtiyacımı yaptıkdan sonra rahatlıyorum günde belki 3 defa çıkıyorum tuvalete sizce anormal bi durum mu bu???
ben geldiim. sadece kese gördük bebek ve kalp atışı henüz yok.6 ocakta hastanede randevum var bakalım orada görünecekmi?
göremediğim için canım çok sıkıldı.
göğüslerimin büyümesinden ben hiç memnun değilim.hiç şık durmuyo şişko olunca insan.göğüs altta koca miğde altta koca göbek arkada koca popo.kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?