2010 Ağustos Anneleri

GÜnaydın kızlarrr..Nasılsınız?? Nasıl yattınız nasıl kalktınız?

Günaydııınnn :))

ben gayet güzel yatıp gayet güzel kalktım canım.. çok şükür bir sorunum olmadı dün gece de .. ilerisi de böyle olur umarım... yalnız şu sıkıntım var sinüzitim var var sürekli sinüslerim dolu içime çektikçe ( dışarı çıkaramıyorum ) boğazıma takılıp kalıyor çok afedersiniz.. hamilelik değil ama bu beni mahvediyor..içim kalkıyor sürekli... bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı? sökücü olarak bebeğime zarar vermeyecek... mafoldumben

ıyi olmana sevindim canımcım...Geçmiş olsun canım kötü bir şey bu .ılaç dışında bir şey aklıma gelmiyor valla.
Bende de ufak ufak baş dönmeleri başladı..Yemek yeme sorunum var iştah kapalı..Başka bir sorunumuz yok şükürler olsun..

bende sabahları kusmaya başladım.. gün içinde de ara ara midem kalkıyor.. bu arada gögüs acımaları sizin de devam ediyomu?

bende sabahları kusmaya başladım.. gün içinde de ara ara midem kalkıyor.. bu arada gögüs acımaları sizin de devam ediyomu?

Allah kolaylık versin cnm... benim dokundukça acıyorlar hafif hafif.. büyümeleri ne zamana kadar devam edecek çok merak ediyorum... :kedi:

bende kusmuyorum ama sabahları mıdem agzıma gelıyor. yuzumu yıkarken su bıle bulandıryor.naneli sakız ıyı gelıyor tawsıye ederım. gogusleım çok fenaa hem kocaman oldu hem cok acıyor napıcamm bılmıyorum gecermıkı zamanla.

Kızlar ben 5+2 yim aa göğüslerde bir deyişiklik yok.Bir gün büyük oluyor diğer gün küçülüyor sanki.Üzerinde damarlar çıktı az az...

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren salgılanan hormonların etkisiyle meme uçlarınızda koyulaşma ve memelerinizde dolgunluk ve büyüme, beraberinde ağrı ortaya çıkabilir. Süt bezleri gerekli sinyali almış ve hazırlık yapmaya başlamışlardır bile. Memelerdeki dolgunluk size rahatsızlık veriyorsa sütyeninizi değiştirmeli ve memeleri alttan iyi destekleyecek size uygun bir sütyen kullanmalısınız. Sütyen kullanmama ise bu şikayetin daha da artmasına neden olabilir.

Göğüsler hamilelik süreci boyunca birçok değişiklik geçirirler. Gebelik belirtilerinden de biri olan göğüslerin ağrıması ya da ürpermesi hamileliğin ilk haftalarında görülür. 8. haftadan sonra göğüsler büyüyerek yumrulu ya da topak topak olabilir ve oluklar büyüyerek gelişir. Hamileyken göğüsleriniz değiştikçe damarlarınızın derinizin hemen altından belirdiğini görebilirsiniz.
ılk devre boyunca colostrum adı verilen sarı ince bir sıvı oluşmaya başlar. Eğer göğüsleriniz büyüdüyse, üzerilerinde karnınızdakilere benzer çatlakların oluştuğunu görebilirsiniz.
Doğum zamanı geldiğinde süt olukları hazırdır. Doğumdan sonra yeni doğmuş bebeğin göğüsleri kabarmış ve hatta ufak bir miktar da süt salgılıyor olabilir. Bu hem erkek hem de kız bebeklerde görülebilen, östrojen salgılamasından doğan bir durumdur.

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Bende hala agrılar vat geçmedi ; dokunamıyorum bile.

Ne güzel bilgiler, teşekkür ederiz. Ben de göğüslerimdeki şişlikten görsel anlamda çok memnunum ama tabi acıdığı da bir gerçek. Ve hakikaten daha ne kadar büyücek çok merak ediyorum :) Bir de tabi sonrası var bu işin. Emzirdikten sonra eski haline mi dönüyor yoksa..??? akannehir

dönmesin yaa dönmesin lütfen lütfeeenn :)) ben çok memnunum büyümesinden :kedi: eski haline dönmemeliiiii lmaz:

benimkiler de baya büyüdü.. merak ediyorum daha ne kadar büyücekler :) benimkiler çok küçüktüü.. bide acımasalar .((

ya kızlar benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri gece bi karın ağrısıyla uyanıyorum ama ağlacak gibi oluyorum bir gaz sancısı ama şimdiye kadar hiç bölesini yaşamadım birde afedersiniz büyük tuvalet ihtiyacımı yaptıkdan sonra rahatlıyorum günde belki 3 defa çıkıyorum tuvalete sizce anormal bi durum mu bu???

bence çok normal canım... bende de oluyor aynı durum.. kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor.. gaz durumunu halledince hiçbişey kalmıyor.. tabi bir de extra extra WC ye gitme durumu var ben çok yerde okudum bunlar gayet doğal şeyler zemuszemus

ben de de var aşırı şişkinlik ,gaz sancısı ..wc ihtiyacı..
zaten geceleri çokrhat aamıyorum..ilaçların etkisinden mi hamielik mi nedir..

estrofem içen var mı aranızda

ben geldiim. sadece kese gördük bebek ve kalp atışı henüz yok.6 ocakta hastanede randevum var bakalım orada görünecekmi?
göremediğim için canım çok sıkıldı.

göğüslerimin büyümesinden ben hiç memnun değilim.hiç şık durmuyo şişko olunca insan.göğüs altta koca miğde altta koca göbek arkada koca popo.kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca

olsun canım üzülmeee.. sıkılmasın canım.. bazı insanların rahim duvarları kalın olduğu için görünme süresi uzayabiliyormuş... kendini üzme bunun için.. :smiley-cool:

ya bende karnımın çabucak şişmesini ve şu esprili göbeğinde bebek resimleri olan tişörtlerden giymek istiyoruuummmm... kızlar onları nereden bulabileceğimi biliyor musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…