ben geldiim. sadece kese gördük bebek ve kalp atışı henüz yok.6 ocakta hastanede randevum var bakalım orada görünecekmi?
göremediğim için canım çok sıkıldı.
göğüslerimin büyümesinden ben hiç memnun değilim.hiç şık durmuyo şişko olunca insan.göğüs altta koca miğde altta koca göbek arkada koca popo.kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca
benimde bebeğim görüldü ve kalbi atıyoo:)
merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim. sat 6 kasım kg 60 yaş 32 nasipse tahmini doğum tarihi 13 ağustos..
Tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına. Ben 8 ocakta görmeye gideceğim ve nasıl geçecek günler bilmiyorum.benimde bebeğim görüldü ve kalbi atıyoo:)
Tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına. Ben 8 ocakta görmeye gideceğim ve nasıl geçecek günler bilmiyorum.(
ben geldiim. sadece kese gördük bebek ve kalp atışı henüz yok.6 ocakta hastanede randevum var bakalım orada görünecekmi?
göremediğim için canım çok sıkıldı.
göğüslerimin büyümesinden ben hiç memnun değilim.hiç şık durmuyo şişko olunca insan.göğüs altta koca miğde altta koca göbek arkada koca popo.kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca
benimde bebeğim görüldü ve kalbi atıyoo:)
sorma uyarımı yazsam bu siteden yapmayın diye bak tarifi boyle
Çikolatalı Muhallebi Tatlısının Tarifi Yapımı
Kalan sütle çikolatayı benmari usulü eritin içine çırpılmış yumurtaları ve şekeri katıp boza kıvamına getirin. Bu karışımı dolapta soğuttuğunuz muhallebinin üstüne yedirin.
Benmari usulü süt ile çikolatayı eritirken yumurtaları ve şekeri içine ekleyip pişirmeye devam ediyorsun arkadaşım karıştıra karıştıra hepsi bütünleşiyor, alttaki su da fıkır fıkır kaynıyor böylece pişmiş oluyor. Yani ocaktan kaldırıp çiğ yumurtaları karıştırmıyorsun.
canım tarif için herkesten özür ama kötü diye belirttim:)
akşam birden boyle bir yanlış yapıp sonra yumurta gelince aklıma paylaşmak istedim.
tarif senin açıklaman gibi net değidi bende benmari usulu eritip yumurta ekledim ve olmadı hali ile ziyan oldu.
bende kötü bi kürtaj tecrübesinden sonra hamileyim:)))dün bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk eşimle ööle güzeldıkı anlatamam daha çok küçük bebegim 6haftalık rabbim nasip ederse agustos ayınn 15-20si arası gelıcek yanımıza :))rabbim kokusunu almayı büyütmeyi nasıp etsin hepımıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?