2010 Ağustos Anneleri

Ben de geldiiim... Herkese günaydınlar... efsanurcum, bebişinin ilk oluşumunu görmüşsün, çok sevindim. 2-3 hafta sonra kalp atışını da göreceksin hayırlısıyla. Şu büyüyen göğüslerden ben de pek haz etmiyorum, boyutlarında pek bir şey değişmedi ama silikonlu gibi duruyorlar, zayıfım bir de; böyle nasıl denir her an patlayabilirmiş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meltemcim senle aynı gün olmuştu bizim transferimiz sen ne zaman gideceksin doktora veya gittin mi ben 5 ocakda gidicem de

merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim. sat 6 kasım kg 60 yaş 32 nasipse tahmini doğum tarihi 13 ağustos..

Aramıza hoşgeldin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Konu sahibi Hallisna'ya özelden mesaj atarsan seni ekleyebilir, listemize. Sevgiler opuyorumnanaktan

Doktordan gelen hamişler hepinizi' tebrik ederim Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.Sağ salim kucağımıza alalım..

canım bazen sadece kese görünüyor o haftalarda daha sonra bebeiş ve kalp atışı ortaya çıkıyor canım sabredip bekle canım bebişin seninle
canım kendini şuan en beğendiğin an olmalı bende kiloluyum ama hiçte kafama takmıyorum bebişimiz ve biz sağlıklı olalımda gerisi önemli değil canım ne yapalım bizde ton ton anneler oluruz

benimde bebeğim görüldü ve kalbi atıyoo:)

canım gözün aydın allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize allahım bizleri bebişimi tabikide babamızı da korusun sağlık sıhhat versin canım

bu arada herkese gunaydınlar olsun...
doktordan gelen ve güzel haberlerle dönen tum arkadaşlarımızın gözü aydın allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.

bende dun gece uyuyamayanlardanım hem kasıklarıma acayip sancı gibi kranplar girdi hemde içimi sıkıp bırakıyorlar gibi bi his vardı

sabahı zor ettim ama bugun iyiyim çok sükür...

bende kötü bi kürtaj tecrübesinden sonra hamileyim:)))dün bebişimizin ilk kalp atışlarını duyduk eşimle ööle güzeldıkı anlatamam daha çok küçük bebegim 6haftalık rabbim nasip ederse agustos ayınn 15-20si arası gelıcek yanımıza :))rabbim kokusunu almayı büyütmeyi nasıp etsin hepımıze.

selam kızlar nasılsınız hafta sonu giremedim
biz bu sabah doktora gittik
allahıma şükürler olsunki kalp atışlarını gördük yavrumun nasılda atıyodu kalbi
saat 15,30 da tahlil sonuçlarımı almaya gidicem kan ve idrar tahlili istedi doktorumuz
ama bebeğim bir hafta geç döllenme olmuş yani 6+4 buna göre devam edicekmişiz
doğum tarihimizde değişti tabi 20 ağustos olucak bi geçmişe göz atıp geliyorum

tebrik ederiiiizzz.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin :)) kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar benıde ekleyın :))6haftalık bebegım mıde bulantısın dan ölcem heran bulanıyoama bebegımızın kalp atışını duyduk ve gördük dün..bulantıyıda sallamıyorum hiç..agustosta hep beraber bı avazda inşallahh:))))

günaydın kızlar..daha yeni kalktım zorla..acayip bi tembellik anlatamam...yemek yemedim şimdi deneyeceğim bişeyler yemeyi.
bende doktora gitmek istiyorum.yarın olsun.saat 12 olsuuun lütfen..

kızlar sizde kokulara karşı bi hassayet oldumu
ben yemek kokusa dayanamıyorum hiç hoşuma gitmiyo
yemekte yapamıyorum bundan dolayı doktorum kokulara karşı olan durum uzun sürüyo dedi
napcam ben bilmiyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…