selam arkadaşlar..
ben baya bi kabızlık durumu geçiriyorum doktora sordum bi defaya mahsus lavman kullanmama izin verdi. ve artık süt içmeyeceğim yoğurtla takviye yapacağım. süt beni her defasında böyle yapıyo malesef..
Lğtfen bozma moralini ..bak bana bu 4. hamileliğim ve hala ümitliyim ve sanki daha önce o üzüntülü zamanları yaşayan ben değilmişim gibi davranıyorum..her zaman pozitif olmalıyız önce kendimiz iyi olucaz ki bebeğimiz de iyi olsun...hepimiz için herşeyin en güzeli olur inşallah..bu kese görüp bebeği görememe mevzuu beni bugün iflas ettirdi moralmen.
fazla heveslenmişim sanırım.
rabbim haftaya yüzümü güldürsün inşallah.
allaha emanet olun.
hepinize dularımı gönderiyorum
bu kese görüp bebeği görememe mevzuu beni bugün iflas ettirdi moralmen.
allaha emanet olun.
merhaba asrewya bende kktc de yaşıyorum kontrollerini nerede hangi hastenede yaptıyorsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...
bu kese görüp bebeği görememe mevzuu beni bugün iflas ettirdi moralmen.
allaha emanet olun.
selam kızlar bende 6 haftalık hamşleyim benide aranıza alın ..ağustosun 23 'de doğum olur büyük ihtimal allah nasib ederse..
benim hiç belirtim yok normalmi sizce??
Sende bendensin :))) bende bugün 6+2 ve devamlı buradaki kızların kafasını şişiriyorum..yok midem bulanmıyor yok acıkmıyorum falan diye :))) ne güzel sen de bendensin :)) hayırlı olsun bebişin...selam kızlar bende 6 haftalık hamşleyim benide aranıza alın ..ağustosun 23 'de doğum olur büyük ihtimal allah nasib ederse..
benim hiç belirtim yok normalmi sizce??
efsanurcum lütfen üzülmee... arkadaşın da dediği gibi seninki biraz nazlı çıktı okadar.. bir de tabi en azından kendin için üzülüyorsun.. ben burda milletin yapamadığı işler yüzünden daralıp ağlıyorum... çok kötüyüm ben yaa.. ağlamayayım ağlamayayım dedim ama tutamadım... hıçkıra hıçkıra ağladım bebeğim içinde üzülüorum ama dayanamadım artık napiimm... yeteeerrrrr yeteeerrrklava: :1no2:
:) slm canım hoşgeldin hayrlı olsun bebişin,Rabbim sag salim kucagına amayı nasip eder inş...tabii ki normal bu belirtiler bünyeden bünyeye farkediyor,canını sıkma sen opuyorumnanaktan
Sende bendensin :))) bende bugün 6+2 ve devamlı buradaki kızların kafasını şişiriyorum..yok midem bulanmıyor yok acıkmıyorum falan diye :))) ne güzel sen de bendensin :)) hayırlı olsun bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?